Ga voor de beste occasion met Renault Top Occasion

En kies een betrouwbare occasion geleverd door een erkende Renault dealer.

7 voordelen van een Renault top occasion

1. Garantie

Een Renault top occasion is niet ouder dan 60 maanden en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop. Een Renault top occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 12 of 24 maanden (of een kilometerstand van 20.000 km (12 maanden) of 30.000 km (24 maanden) hoger dan de kilometerstand bij aflevering).

2. Servicebeurt

Voordat je top occasion afgeleverd wordt, krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt jouw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

3. APK

Renault top occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Renault top occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK.

4. Hulp

Kom je onverhoopt met pech te staan, bel dan gratis de exclusieve Renault Route Service: 088-3035303. Onze medewerkers staan voor je klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

5. Omruilen

Ben je toch niet helemaal tevreden met je Renault top occasion? Ruil eenvoudig binnen 14 dagen je top occasion om voor een andere. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Jouw tevredenheid staat vanzelfsprekend voorop.

6. Kilometerstand

De kilometerstand is gecontroleerd door middel van een tellerrapport van het RDW. Hierdoor heb je zekerheid dat de kilometerstand van een Renault top occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

7. Reparatie

Als je Renault top occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij je Renault dealer moet staan en dit onder de garantie valt, kun je rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Renault top occasion van Renault de slimste keus is.

bekijk onze occasions

captur

vind je perfecte auto

Direct kennis maken met ons brede aanbod aan tweedehands auto’s? Bekijk dan alle occasions van Renault en alle andere merken.

 

 

kadjar

top occasions garantie

Download de voorwaarden voor de Renault top occasions garantie.

 

 

 

Renault biedt je ook ...

Renault - Extension de garantie

Pechhulp

Renault Route Service

meer over Renault Route Service
Renault - Extension de garantie

verzekering

Renault autoverzekering

bekijk alle opties
Renault Autoverzekering

onderhoud

onderhoudsbeurt

meer over onderhoudsbeurten

hoe kunnen we je nog verder helpen?