Gezinsauto

Met het gehele gezin op pad, dat vraagt om een betrouwbare en comfortabele gezinsauto. Ontdek meer over de ideale gezinsauto en bekijk het complete aanbod van Renault.

gezinsauto van Renault

Zodra je een gezin hebt, ga je anders naar auto’s kijken. Veiligheid, ruimte en comfort worden nóg belangrijker. Opeens beoordeel je de achterbank en de kofferbak net zo kritisch als jouw eigen plekje in de cockpit. Gelukkig zijn de meeste Renault modellen bijzonder geschikt als familieauto. Met lekker veel beenruimte, handige opbergvakjes, honderden en honderden liters bagageruimte of zelfs met 7 zitplaatsen. Ook als je niet met z’n zessen of zevenen bent, heeft Renault een geweldige auto voor jullie gezin.

  • full hybrid
NIEUWE CLIO
vanaf € 23.890,00
NIEUWE CLIO evolution TCe 90

CAPTUR

Gloednieuw, maar toch nog een CAPTUR

  • electric
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
vanaf € 36.370,00
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC evolution 130 pk urban range

  • full hybrid
AUSTRAL
vanaf € 39.190,00
AUSTRAL evolution mild hybrid advanced 130

  • full hybrid
ESPACE
vanaf € 47.490,00
ESPACE techno E-Tech full hybrid 200

  • full hybrid
NIEUWE ARKANA
vanaf € 35.190,00
NIEUWE ARKANA evolution E-Tech full hybrid 145

RAFALE

waarom een gezinsauto?

De naam gezinsauto zegt het al: bij het ontwerp van de auto is goed nagedacht over alle passagiers en het praktisch gebruik. Heeft iedereen een comfortabele zitplek, kunnen alle spullen mee, kunnen vriendjes meerijden en is het een fijne auto voor lange vakantieritten?

Austral instappen

ruimte

Een gezinsauto biedt genoeg ruimte voor alle gezinsleden.

Espace organizer

opbergplekken

Een gezinsauto biedt extra opbergplekken aan passagiers voor persoonlijke spullen.

Austral met hond

flexibele indeling

Een gezinsauto heeft een flexibele indeling, zoals een in delen inklapbare achterbank. En voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kinderzitje.

Austral E-Tech full hybrid - bagageruimte

bagageruimte

Een gezinsauto heeft voldoende ruimte voor alle bagage (en eventueel de optie van een dakkoffer).

Megane E-Tech electric

zuinig in gebruik

Een gezinsauto is zuinig, want gezinnen hebben tenslotte al genoeg kosten.

Megane estate bestuurder

veiligheid

Een gezinsauto is veilig en betrouwbaar. Het gaat tenslotte om je gezin. 

Austral E-Tech full hybrid

de perfecte gezinsauto kiezen

Een gezinsauto uitzoeken is nog best lastig. Want er is heel veel te kiezen en overwegen. En ook als je alle voors en tegens overzichtelijk op een rijtje zet, spreekt je gevoel mee. De ene Renault ‘past’ gewoon beter bij je dan de andere.Ben je er nog niet uit? Maak een lijstje van functies en opties die je mist of juist waardeert in je huidige auto. En neem als dat even kan het gezin mee voor een proefrit. Vergeet ook niet je gezinsauto ‘op de groei’ te kopen. Want, hoe zit het met de beenruimte als de kinderen groter zijn?

Megane E-Tech 100% electric

elektrische gezinsauto's

Met een elektrische of hybride gezinsauto van Renault maak je niet alleen een goede keuze voor je gezin, maar ook voor het milieu. Renault heeft diverse elektrische en hybride gezinsauto's. Met hun robuuste exterieur, grote actieradius en krachtige prestaties ga je veilig en comfortabel op pad. Kies je voor een nieuwe, 100% elektrische gezinsauto dan profiteer je nog van € 2.950,- overheidssubsidie. Ga je voor een occasion, dan kom je nog in aanmerking voor € 2000,- subsidie. 

Espace - interieur

ruime gezinsauto voor 5 of 7 personen

Heb je een groot, samengesteld gezin. Of wil je jouw gezinsauto kopen op de groei? Dan is het nodig om te kijken naar een ruime gezinsauto voor bijvoorbeeld 5 personen. De Renault Megane Estate is een ruime en comfortable stationwagen, perfect voor het gehele gezin. Ook kun je kiezen voor een 7-zits gezinsauto, zoals de nieuwe Espace E-Tech full hybrid.

wat kost een gezinsauto?

Wat een gezinsauto kost hangt natuurlijk af van het model, de uitvoering en opties. En misschien wil je je oude Renault inruilen? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de moderne allround SUV Renault Captur of de nieuwe 7-zits Espace E-Tech full hybrid

 

Wil je je gezinsauto graag financieren? Naast de optie om een nieuwe auto te financieren, heeft Renault ook aantrekkelijke voorwaarden voor private lease, operational lease en financial lease.

Espace E-Tech full hybrid

gezinsauto kopen

Wil je een gezinsauto kopen? Bekijk al onze familie modellen, rijd langs bij één van onze 150 dealers en maak een proefrit.

megane estate - lease

gezinsauto leasen

Private lease is vaak de voordeligste manier om in je favoriete Renault gezinsauto te rijden. Je betaalt een vast, laag maandbedrag waarin alle autokosten zijn verwerkt. De verzekeringen, belasting, onderhoud door de Renault dealer en zelfs pechhulp. En je zit niet aan een lening vast bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies buiten jouw schuld.

Captur op de weg

gezinsauto financieren

Weet je precies welke Renault het gaat worden, maar spreek je liever niet je spaargeld aan? Kies dan voor een financiering via Renault Flex Choice. Je profiteert van een lage rente en je kunt extra services toevoegen om zorgeloos van je nieuwe auto te genieten. Zoals verlengde fabrieksgarantie, pechhulp en onderhoudsbeurten van de Renault Dealer.