Hybride modellen

Een hybride auto kopen is een goede zet. Zowel voor het milieu als voor jezelf. Minder uitstoot, soepel rijden en ook nog profiteren van een lager brandstofverbruik. Ontdek snel meer over hybride auto's en bekijk ons aanbod.

hybride auto's van Renault

Renault is pionier op het gebied van elektrisch rijden. Ontdek een geheel nieuwe wereld met de Renault E-Tech-reeks. Of je nu in de stad of op het platteland wilt rijden: de hybride en plug-in hybride Renault modellen bieden een geheel nieuwe vorm van mobiliteit waarbij je ook nog minder fijnstof en CO2 uitstoot. Met deze modellen krijgt rijden een nieuwe betekenis!

  • full hybrid
AUSTRAL
vanaf € 39.190,00
AUSTRAL evolution mild hybrid advanced 130

  • full hybrid
CLIO
vanaf € 23.890,00
CLIO evolution TCe 90

Captur E-Tech
vanaf € 31.625,00
Captur E-Tech

Gloednieuw, maar toch nog een CAPTUR

  • full hybrid
ARKANA
vanaf € 35.190,00
ARKANA evolution E-Tech full hybrid 145

  • full hybrid
ESPACE
vanaf € 46.290,00
ESPACE techno E-Tech full hybrid 200

RAFALE

waarom een hybride auto?

Steeds meer mensen kiezen voor een hybride auto. Onder andere vanwege de milieuvriendelijkheid en lagere verbruikskosten, maar ook vanwege de soepele rijervaring. Zowel voor zakelijk gebruik als voor particulieren is hybride rijden een slimme keuze.

milieuvriendelijk

Hybride auto's zijn een betere keuze voor het milieu in vergelijking met conventionele benzine- of dieselauto's. Ze zorgen voor minder luchtverontreiniging en CO2-uitstoot. Hierdoor draag je jouw steentje bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

lagere verbruikskosten

Een hybride auto heeft als grootste voordeel het relatief lage brandstofverbruik. Vooral in de stad heeft een hybride auto een gunstiger brandstofverbruik dan dat van een standaard brandstofauto.

steeds meer oplaadpunten

Door de snelle groei van elektrisch rijden, komen er overal steeds meer oplaadpunten bij. Op straat, op het werk, maar ook in parkeergarages. Koop je een plug-in hybride auto, dan merk je dat oplaadpalen vaak op een handige plek staan. Wel moet je de auto aansluiten op de laadpaal om deze parkeerplaatsen te mogen gebruiken.

hybride auto's zijn meestal een automaat

Een hybride auto is, met uitzondering van sommige mild-hybride modellen, voorzien van een automatische versnellingsbak. Dit is een voordeel tijdens  filerijden en zorgt voor een soepele rijervaring. 

Zoe E-Tech 100% electric

soorten hybride auto's

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte hybride auto lastig kan zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten hybride auto’s. Zo kies je voor een mild hybrid, een full hybrid, of de plug-in hybrid die je oplaadt met een stekker. Let bij het kiezen van een goede hybride auto onder andere op het verbruik, de prijs, de actieradius, de kwaliteit van de accu, de grootte, het comfort en het uiterlijk van de auto. Bovendien moet je dus een keuze maken of je jouw auto wil opladen aan een laadpaal.

 

Bij Renault vind je verschillende aantrekkelijke, hybride auto's. Of je nu de voorkeur hebt voor een kleine hybride auto of een hybride gezinsauto: je kunt alle kanten op. 

Megane E-Tech 100% electric

wat kost een hybride auto?

Hoewel de aanschaf van een hybride auto nog vaak duurder is dan een benzine- of dieselauto, kan je tegenwoordig al voor een scherpe prijs een hybride auto kopen of leasen. Kijk maar eens naar onze vanafprijzen.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met andere financiële voordelen van een hybride auto, zoals het lagere brandstofverbruik. Met de Renault E-TECH-technologie kun je de rijmodus van je auto aanpassen aan de rit die je gaat maken. Zo kun je het brandstofverbruik in de stad tot wel 40% beperken.

 

Interesse in een hybride auto, maar financiering nodig? Naast de optie om een nieuwe auto te financieren, heeft Renault ook aantrekkelijke voorwaarden voor private lease, operational lease en financial lease

subsidie hybride auto?

Op hybride auto’s krijg je geen subsidie. Wil je elektrisch rijden en profiteren van subsidie? Dan moet je dus kiezen voor een volledig elektrische auto. Alleen dan kan je als particulier gebruik maken van de Subsidie hybride Personenauto's Particulieren (SEPP). Je komt dan in aanmerking voor maximaal € 2.950 subsidie op de aanschaf of private lease van 100% elektrische auto's. Kies je voor het kopen of private leasen van een elektrische occasion? Dan kom je in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Deze subsidieregeling loopt tot en met 31 december 2024.

Clio E-Tech full hybrid

hybride auto kopen

Wil je een hybride auto kopen? Dan maak je niet alleen een slimme keuze voor een groenere toekomst, maar uiteindelijk ook voor je eigen portemonnee. Wil je ook overstappen op semi-elektrisch? Bekijk al onze hybride modellen, rijd langs bij één van onze 150 dealers en maak een proefrit. 

Austral E-Tech full hybrid

hybride auto leasen

Kies je voor de private lease van hybride auto's of voor zakelijke lease, dan hoef je niet na te denken over zaken zoals de hoge aanschafprijs, restwaarde of onderhoud. Je betaalt een vast maandelijks leasetarief en wij regelen de rest. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen voor de brandstof en genieten van de soepele rit in jouw nieuwe Renault.

Megane E-Tech electric

hybride auto financieren

Heb je een nieuwe hybride Renault op het oog maar wil je je spaargeld liever behouden? Kies dan voor het financieren van een hybride auto met Renault Flex Choice. Stel zelf je financiering samen en voeg optionele services toe. Geen zorgen over onderhoudskosten en profiteer van een lagere rente. Met Renault Flex Choice is er altijd een passende oplossing. 

meer over hybride auto's

Hybride auto's zijn sterk in opkomst. Wij maken we je dan ook graag wegwijs op het gebied van hybride rijden. Wil je bijvoorbeeld weten hoe een hybride auto werkt, hoe het zit met plug-in hybrids, full hybrids of mild hybrids? Ontdek het bij Renault.