Werken bij Renault

Werken bij Renault

Werken bij Renault betekent evenwicht. Tussen privé en werk. Tussen je ambities en je talenten en tussen professionaliteit en een informele cultuur.

Man in Renault auto

werken bij Renault betekent werken aan jezelf

Werken bij Renault betekent werken voor een merk dat altijd vooruitgaat. Een innovatief automerk waar de voorwaarden zo zijn dat iedereen zichzelf blijft ontwikkelen. Bij Renault krijg je de ruimte om je ambities waar te maken. Door te blijven leren. En verder te komen. Altijd met genoeg vrijheid om werk en privé in balans te houden.

 

 

Renault stelt de mens centraal

passion for life

Werk en privé in balans hebben en houden. Dat vraagt een flexibele opstelling van een werkgever die begrijpt dat een jonge vader andere behoeften heeft dan een werkende moeder die mantelzorger is van haar bejaarde vader. Bij Renault scheppen we niet alleen die voorwaarden, we halen er vooral voldoening uit. Mensen staan bij ons centraal. Alleen dan kunnen ze die prestaties leveren die passen bij een merk als Renault. In welke fase van je carrière je ook bevindt, Renault ondersteunt je op alle mogelijke vlakken. En wil je iets anders? Laat het ons weten. Dan vinden we een oplossing.

Renault ZOE

innovatie zit in onze genen

Renault Nederland is de importeur van auto’s en onderdelen van Renault en Dacia in Nederland. De innovatieve strategie waarbij de behoeften van de berijder centraal staan, maakt Renault toonaangevend in de branche. Bij Renault Nederland werkt in een internationale omgeving een gemotiveerde en diverse groep van ongeveer 125 mensen.

Mensen lachend in de zon Renault

je ergens thuis voelen, begint bij ergens passen

Bij Renault scheppen we de voorwaarden voor een cultuur waarin iedereen zich snel thuis voelt. Dat begint met een warm welkom bij de receptie. De korte lijnen zorgen er vervolgens voor dat je gemakkelijk contacten maakt met collega’s en leidinggevenden. De cultuur is professioneel en informeel. En er is veel ruimte voor mensen met verschillende ideeën en achtergronden.