Soorten auto’s

Van een SUV, gezinsauto, stationwagen tot stadsauto. Je vindt alle soorten auto’s bij Renault. Of je nu op zoek bent naar een benzine auto, een hybride of elektrisch model. Ontdek welke auto het beste bij jou past.

Megane E-Tech 100% electric

welke auto past het best bij mij?

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte auto lastig kan zijn. Het is een hele persoonlijke keuze. Niet alleen let je bij het kiezen van een goede auto op het verbruik, de prijs, de motor, de grootte, het comfort en natuurlijk het uiterlijk van de auto, maar ook naar wat er bij jou past.

 

En nog belangrijker: wat past er bij jouw situatie? Bij Renault vind je verschillende soorten aantrekkelijke auto’s. Of je nu de voorkeur hebt voor een verbrandingsmotor, elektrische auto of een hybride. Je kunt letterlijk alle kanten op.

de beste auto kiezen voor jouw situatie

Bekijk hieronder alle soorten auto’s, ontdek het aanbod van Renault en maak de beste keuze op basis van jouw wensen en situatie.

motortypen

Megane E-Tech 100% electric - voorkant

elektrische auto's

ontdek de modellen
Austral E-Tech full hybrid

hybride auto's

ontdek de modellen
Captur plug-in hybrid

plug-in hybride auto's

ontdek de modellen
Austral E-Tech full hybrid

verbrandingsmotoren

ontdek de modellen

autosoorten

Austral E-Tech full hybrid

auto's met hoge instap

ontdek de modellen
Megane Estate

gezinsauto's

ontdek de modellen
Megane E-Tech electric met trekhaak

caravantrekkers en trekauto’s

ontdek de modellen

subsidie voor elektrische auto's

Wist je dat je nog kunt profiteren van een subsidie voor elektrische auto’s? Als particulier kun je gebruikmaken van de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Je komt dan in aanmerking voor maximaal € 2.950 subsidie op de aanschaf of private lease van 100% elektrische auto's. Kies je voor het kopen of private leasen van een elektrische occasion? Dan kom je in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Deze subsidieregeling loopt tot en met 31 december 2024.

Espace E-Tech full hybrid

een auto kopen

Wil je een auto kopen? Bekijk al onze modellen, rijd langs bij één van onze 150 dealers en maak snel een proefrit. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een nieuwe Renault.

megane estate - lease

een auto leasen

Kies je voor de private lease of voor zakelijke lease, dan hoef je niet na te denken over zaken zoals de hoge aanschafprijs, restwaarde of onderhoud. Je betaalt een vast maandelijks leasetarief en wij regelen de rest. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen voor de brandstof.

Captur op de weg

auto financieren

Heb je een nieuwe Renault op het oog maar wil je je spaargeld liever behouden? Kies dan voor het financieren van jouw auto met Renault Flex Choice. Stel zelf je financiering samen en voeg optionele services toe. Geen zorgen over onderhoudskosten en profiteer van een lagere rente. Met Renault Flex Choice is er altijd een passende oplossing.