video placeholder

Renault E-Tech

100% electric-technologie

De expertise van Renault, nu 100% elektrisch

E-Tech 100% electric - Renault

E-Tech 100% electric

E-Tech 100% electric betekent uitstootvrij rijden, stil én snel. Renault heeft meer dan 10 jaar ervaring in ontwikkeling van elektrische auto's en biedt uitgebreide, dagelijkse ondersteuning via het dealernetwerk.

5 feiten over E-Tech 100% electric

nul CO2-uitstoot
nul CO2-uitstoot

Je mag in lage-emissiezones rijden, omdat een auto met de Renault E-Tech 100% electric- technologie geen schadelijke stoffen uitstoot*.

* volgens de WLTP-standaard

voordelig
voordelig

Kies je voor elektrisch rijden? Een 'volle lading' is drie keer zo rendabel als een volle tank in een auto met verbrandingsmotor. En het onderhoud is tot wel 30% goedkoper, omdat de onderdelen langer meegaan.

soepel rijden
soepel rijden

Je rijdt soepeler en reactiever  dan met een auto met verbrandingsmotor. De responsiviteit van de motor in Renault E-Tech-modellen tilt je rijplezier naar een hoger niveau.

stil
stil

Een elektrische auto is stil als je hem aanzet. Ook als je harder rijdt dan 30 km/u hoor je hem niet. Ervaar de rust. Geen lawaai, geen trillingen.

baanbrekend
baanbrekend

Renault E-Tech-modellen komen voort uit onze ervaring in het ontwerpen van elektrische auto's. Sinds 2012 met de lancering van de Renault Zoe, heeft Renault zijn naam gevestigd als pionier op het gebied van elektrische auto's.

het gemak van elektrisch rijden

Vind alle antwoorden op onze veelgestelde vragen over rijbereik, de batterij, de laadtijd en laadoplossingen.

jouw vragen over elektrische auto's

ontdek ook