Actievoorwaarden

Bekijk de actievoorwaarden van Renault

Renault personenauto's

Actievoorwaarden

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 29 juli 2020 tot en met 31 augustus 2020 met een uiterste registratiedatum van 30 november 2020 of met een uiterste registratiedatum van 30 september 2020 voor een selectie van voorraadmodellen. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.

Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.


Renault Clio Bi-Fuel en Renault Captur Bi-Fuel; verlenging Garantie+ met 3 jaar

Voor klantorders geldig vanaf 2 juni 2020 ontvangt de klant (particulier en de kopende zakelijke markt) + 3 jaar kosteloos verlengde Garantie+ met een totaal kilometrage van 100.000 kilometer. Enkel van toepassing op de versies met Bi-Fuel brandstof op Clio en Nieuwe Captur. Met deze garantie kun je alleen terecht bij een dealer (van jouw keuze) die gevestigd is in Nederland. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.

Particuliere klant

Deelname aan onderstaande acties staat alleen open voor particuliere klanten. Een particuliere klant is een klant die een personenauto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

Zakelijke klant

Deelname aan onderstaande acties staat alleen open voor zakelijke klanten met uitzondering van dealerbedrijven, private lease, nationale en internationale verhuurmaatschappijen en overige bedrijven waarmee door Renault Nederland afzonderlijke afspraken zijn gemaakt. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.

Bedrijfswagens