1. EASY LIFE VOORDEEL BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUWE RENAULT PERSONENAUTO

PROFITEER TIJDELIJK VAN HET EASY LIFE PACK OP EEN NIEUWE RENAULT

De particuliere en zakelijke klant ontvangt bij een order een gratis “Easy Life Pack” op enkele uitvoeringen van de Renault personenauto-modellen (m.u.v. Twingo en Renault Z.E.). Het Easy Life Pack is leverbaar op de Clio Intens, Captur Dynamique, nieuwe Mégane Bose/GT-Line/GT, Kadjar Intens/Bose, nieuwe (Grand) Scénic Intens/Bose, Talisman Intens en Espace Dynamique/Initiale Paris. Hieronder een overzicht van het klantvoordeel per model en uitvoering van het Easy Life Pack:

 

Nieuw model

Klantvoordeel
Easy Life Pack

Nieuwe Clio Hatchback Intens met Easy Life Pack en Pack R-Link

€ 790,-

Nieuwe Clio Estate Intens met Easy Life Pack en Pack R-Link

€ 790,-

Captur Dynamique met Easy Life Pack

€ 595,-

Nieuwe Mégane Hatchback Bose/GT-Line/GT met Easy Life Pack

€ 395,-

Nieuwe Mégane Estate Bose/GT-Line/GT met Easy Life Pack

€ 395,-

Kadjar Intens/Bose met Easy Life Pack

€ 495,-

Nieuwe Scénic Intens/Bose met Easy Life Pack

€ 395,-

Nieuwe Grand Scénic Intens/Bose met Easy Life Pack

€ 395,-

Talisman Sedan Intens met Easy Life Pack

€ 495,-

Talisman Estate Intens met Easy Life Pack

€ 495,-

Espace Dynamique/Initiale Paris met Easy Life Pack

€ 595,-

 

 

GRATIS WEGKLAPBARE TREKHAAK OP DE KADJAR ENERGY TCE 165 INTENS EN BOSE

Het commercieel aanbod is geldig voor particuliere en zakelijke klanten bij aankoop van een nieuwe Kadjar Energy TCe 165 Intens of een nieuwe Kadjar Energy TCe 165 Bose. De actieperiode van een gratis wegklapbare trekhaak loopt van 9 januari tot en met 30 april 2017. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. De consumentenprijs inclusief btw van de gratis wegklapbare trekhaak inclusief montage bedraagt € 1.430,-. Eventuele meerwerk wordt separaat doorbelast na goedkeuring en ondertekening van klant.

2. Renault Flex Choice

Met Renault Flex Choice kan de particuliere klant bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto (exclusief de Renault Z.E.-modellen) gebruik maken van een financieringsaanbod, waarbij de klant profiteert van een lage rente op de financiering bij aankoop van de services verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) en/of onderhoudscontract (My Revision of My Revision Pro). Het Renault Flex Choice-financieringsaanbod is te combineren met de vermelde extra inruilwaarde. Niet mogelijk in combinatie met andere acties en de Private Lease aanbiedingen. De klant heeft de keuze uit 1 van de 3 Renault Flex Choice-financieringspakketten:

 1. Flex Choice Essential met 7,9% rente en 0 services
 2. Flex Choice Smart met 5,9% rente en 1 service
 3. Flex Choice Premium met 2,9% rente en 2 services

2.1 Flex Choice Essential met 7,9% rente en 0 services

U financiert uw nieuwe Renault personenauto:

 • Met 3-5 jaar looptijd;
 • Met een effectieve rente op jaarbasis van 7,9%;
 • Zonder slottermijn.
 • Minimale aanbetaling van € 1.000,-;
 • Aankoop services is niet verplicht.

Alle gecommuniceerde Flex Choice Essential-maandbedragen in de online taxatietool zijn gebaseerd op de consumentenadviesprijs van de basisversie van het model inclusief onvermijdbare kosten en verminderd met het extra voordeel en het inruilaanbod:

 • Met 5 jaar looptijd;
 • Met 7,9% rente;

2.2 Flex Choice Smart met 5,9% rente en 1 service

U financiert uw nieuwe Renault personenauto:

 • Met 3-5 jaar looptijd;
 • Met een effectieve rente op jaarbasis van 5,9%;
 • Zonder slottermijn.
 • Minimale aanbetaling van € 1.000,-;
 • Aankoop van 1 service is verplicht (GarantiePlus-verzekering, My Revision of My Revision Pro).

Alle gecommuniceerde Flex Choice Smart-maandbedragen in de online taxatietool zijn gebaseerd op de consumentenadviesprijs van de basisversie van het model inclusief onvermijdbare kosten en verminderd met het extra voordeel en het inruilaanbod:

 • Met 5 jaar looptijd;
 • Met 5,9% rente;
 • Met aankoop 5 jaar GarantiePlus-verzekering en maximale kilometrage 80.000km.

2.3 Flex Choice Premium met 2,9% rente en 2 services

U financiert uw nieuwe Renault personenauto:

 • Met 3-5 jaar looptijd;
 • Met een effectieve rente op jaarbasis van 2,9%;
 • Zonder slottermijn.
 • Minimale aanbetaling van € 1.000,-;
 • Aankoop van 2 services is verplicht (GarantiePlus-verzekering én My Revision of My Revision Pro).

Alle gecommuniceerde Flex Choice Premium-maandbedragen in de online taxatietool zijn gebaseerd op de consumentenadviesprijs van de basisversie van het model inclusief onvermijdbare kosten en verminderd met het extra voordeel en het inruilaanbod:

 • Met 5 jaar looptijd;
 • Met 2,9% rente;
 • Met aankoop 5 jaar GarantiePlus-verzekering en maximale kilometrage 80.000km;
 • Met aankoop 5 jaar My Revision en maximale kilometrage 80.000km.

Vraag uw dealer voor meer informatie en bekijk de algemene voorwaarden van GarantiePlus en My Revision.

Onderstaande kredietsommen zijn voorbeelden van het Renault Flex Choice-aanbod:

Renault Flex Choice

Voorbeeld
consumenten-adviesprijs

Aanbetaling/Inruilwaarde

Totaal kredietbedrag

Looptijd in maanden

Vaste debet rentevoet

Jaarlijks kosten-percentage

Totaal te betalen bedrag

Maand-termijn

7,9%

€ 15.000

€ 5.000

€ 10.000

48

7,9%

7,9%

€ 11.634

€ 242

7,9%

€ 15.000

€ 5.000

€ 10.000

60

7,9%

7,9%

€ 12.059

€ 201

5,9%

€ 15.000

€ 5.000

€ 10.000

48

5,9%

5,9%

€ 11.217

€ 234

5,9%

€ 15.000

€ 5.000

€ 10.000

60

5,9%

5,9%

€ 11.529

€ 192

2,9%

€ 15.000

€ 5.000

€ 10.000

48

2,9%

2,9%

€ 10.595

€ 221

2,9%

€ 15.000

€ 5.000

€ 10.000

60

2,9%

2,9%

€ 10.744

€ 179

De Renault Flex Choice (RFC) gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversie van het model. Renault Flex Choice is geldig op orders van particulieren, behalve op ZOE en Kangoo Z.E. Jaarlijks kostenpercentage van 7,9% bij autofinanciering zonder GarantiePlus (verlengde garantie) of My Revision (onderhoudscontract), 5,9% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) GarantiePlus óf My Revision, 2,9% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) GarantiePlus en My Revision. Looptijden beschikbaar van 36 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, geen slottermijn mogelijk. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Zie http://www.renault.nl/onderhoud-en-service/ voor meer informatie over GarantiePlus en MyRevision. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Renault Flex Choice zonder opgaaf van redenen te beëindigen, dat heeft geen effect op lopende contracten. Acceptatievoorwaarden van toepassing en acceptatie voorbehouden, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 75 jaar wordt. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. Bekijk de RFC actievoorwaarden van een Renault financiering.

3. TWINGO Collection met € 1.000,- extra klantvoordeel

Twingo Collection met extra klantvoordeel ter waarde van € 1.000,- incl. btw is gebaseerd op de extra uitrusting van de Twingo Collection ten opzichte van de Twingo Expression ter waarde van € 1.100,- verminderd met de hogere aanschafprijs van € 100,-. De extra uitrusting van de Twingo Collection bestaat uit handbediende airconditioning, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, stalen wielen 15" met wieldop 'Novestra' in 'Noir', Pack Look Exterieur en striping Stripes.

De gecommuniceerde vanafprijs
is een consumentenadviesprijs en betreft de Twingo SCe 70 Collection van € 11.190,- incl. €
1.500,- extra voordeel en onvermijdbare kosten met uiterste registratiedatum
van 31 augustus 2017.

5. Inruilwaarde via online taxatietool

Voor een (uitsluitend indicatieve) waardebepaling van uw huidige auto, kan de particuliere klant gebruik maken van de automatisch gegenereerde taxatie gebaseerd op de Autotelex Koerslijst handelswaarde (via www.renault.nl). De op basis van de Autotelex Koerslijst gegenereerde taxatie is inclusief extra voordeel en indicatief. Hierbij wordt rekening gehouden met de gemiddelde levertijd van een nieuwe Renault en derhalve het moment van inname van de inruilauto. Het getoonde bij te betalen bedrag is een consumentenadviesprijs van de basisversie inclusief onvermijdbare kosten en verminderd met het extra voordeel en het indicatieve inruilvoorstel. De daadwerkelijke taxatie gebeurt te allen tijde door uw Renault-dealer en zijn taxatie kan afwijken van de taxatie op Renault.nl door (bijvoorbeeld, doch niet uitsluitend ) extra accessoires op de auto, optiecorrecties, staat van de auto, en in specifieke gevallen, doordat de aangeboden auto op dat moment zeer moeilijk door te verkopen is in de markt. De daadwerkelijke kilometerstand kan de uiteindelijke taxatie door uw Renault-dealer ook beïnvloeden. De auto dient in goede staat, roest- en schadevrij te zijn. Taxatie op basis van een profieldiepte van de banden van +/- 50%. De auto moet een APK-keuring kunnen doorstaan.

Aan het indicatieve inruilvoorstel via renault.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de uiteindelijke en exacte taxatie kunt u contact opnemen met uw Renault-dealer. Uitsluitend de taxatie door uw Renault-dealer is bepalend voor de inruilwaarde. De taxatie van uw dealer is geldig tot maximaal 2 weken na taxatiedatum (binnen de actieperiode).

De Renault-dealer kan een inruil zonder opgave van redenen weigeren. Hoewel de Renault organisatie ernaar streeft elke aangeboden inruilauto binnen de actie te laten vallen zijn er gevallen denkbaar, waarin de Renault-dealer de betreffende inruil niet kan accepteren.

6. Renault Z.E. met standaard Z.E. Ready 1.2 laadpunt inclusief montage

Bij een nieuw aangekochte Renault ZOE en Renault Kangoo Z.E kan de particuliere klant gebruikmaken  van een gratis laadpunt inclusief montage of een GreenFlux laadpas met gratis laadtegoed.

Gratis laadpunt inclusief montage
Vergoeding van standaard Z.E. Ready 1.2 laadpunt betreft een basislaadpunt inclusief installatie met een waarde van € 999,- excl. btw (€ 1.209,- incl. btw). Het gratis laadpunt is een Z.E. Ready 1.2 laadpunt met 3,7kW vermogen. Installatie betreft montage van laadpunt, 10m kabel, uitbreiding van meterkast, 1 muurdoorboring. Meerwerk wordt separaat doorbelast na goedkeuring en ondertekening van klant.

Greenflux laadpas met gratis laadtegoed
Bij keuze voor een Greenflux laadpas met een laadtegoed van 20.000km laden onderweg/publiek ontvangt de klant een krediet bij GreenFlux met een waarde van € 912,69 incl. btw (bij 20.000km) dat maximaal 5 jaar geldig blijft en geniet de klant 5 jaar van GreenFlux laadpas zonder abonnementskosten waarmee de klant bij elk laadpunt in Nederland kan laden, inclusief snelladers, met uitzondering van FastNed. Het laadtegoed is gebaseerd op een verbruik van 2.095 kWh bij 20.000km. Er is gerekend met de gemiddelde stroomprijs van € 0,43 incl. btw per kWh bij publieke laadpunten. Het verbruik in kWh is berekend op basis van de NEDC norm van 210km en een inhoud van de batterij van 22kWh. Het daadwerkelijke gebruik is afhankelijk van het weer, de rijstijl, uitvoering van de auto, het verkeer, het type laadpunt en het vermogen waarmee wordt opgeladen, de conditie van de batterij: dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke actieradius en kWh verbruik.

7. Z.E. Financierings-aanbod

De particuliere klant kan gebruik maken van het Z.E. financierings-aanbod met 1,9% rente, 3,9% rente of 7,9% rente op een nieuwe Renault Twizy, Renault ZOE en Kangoo Z.E..

Hieronder een overzicht van mogelijkheden binnen deze actie voor wat betreft financiering:

Financiering met 1,9% rente

 • Effectieve rente op jaarbasis is 1,9%;
 • Maximale looptijd is 5 jaar;
 • Maximaal te financieren bedrag is € 20.000,-;
 • Geen slottermijn mogelijk.

 

Financiering met 3,9% rente

 • Effectieve rente op jaarbasis is 3,9%;
 • Maximale looptijd is 5 jaar;
 • Geen maximum te financieren bedrag;
 • Geen slottermijn mogelijk.

 

Financiering met 7,9% rente

 • Effectieve rente op jaarbasis is 7,9%;
 • Maximale looptijd is 6 jaar;
 • Geen maximum te financieren bedrag;
 • Wel slottermijn mogelijk;
   

Bekijk de algemene voorwaarden van een Renault financiering.

Renault Z.E.

Contante waarde

Aanbetaling

Totaal kredietbedrag

Looptijd in maanden

Vaste debet rentevoet

Jaarlijks kostenpercentage

Totaal te betalen bedrag

Maand-termijn

Z.E. 1,9%

€ 19.990

€ 6.663

€ 13.327

48

1,90%

1,90%

€ 13.845

€ 288

Z.E. 1,9%

€ 19.990

€ 6.663

€ 13.327

60

1,90%

1,90%

€ 13.975

€ 233

Z.E. 3,9% € 19.990 € 6.663 € 13.327 48 3,90%
3,90% € 14.395 € 300
Z.E. 3,9% € 19.990 € 6.663 € 13.327 60 3,90% 3,90% € 14.665 € 244

Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Z.E. 1,9% en 3,9% financiering geldig op Renault Z.E.-orders (Kangoo & Zoe) van particulieren. De gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversie van het model (excl. leges, verwijderingsbijdrage en kosten rijklaar maken), met 5 jaar looptijd, en 33,33% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde). Jaarlijks kostenpercentage 1,9% met een maximaal te financieren bedrag van €20.000,- en 3,9% zonder maximaal te financieren bedrag. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen. Jaarlijks kostenpercentage na actieperiode bedraagt 7,9%. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Acceptatie voorbehouden & lening moet zijn terugbetaald voordat klant 75 jaar wordt. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

8. Renault Wintercheck

Aanbiedingen van Renault Wintercheck en korting op banden gelden in de actieperiode van 1 november 2016 t/m 30 december 2016. Korting op banden geldt niet op losse verkoop, maar uitsluitend bij gelijktijdige montage door de Renault-dealer. Korting geldt alleen op banden en niet i.c.m. overige acties. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. Actie van tweede persoon gratis bij geselecteerde activiteiten: actiecodes zijn geldig en in te leveren t/m 30 april 2017. Op=op! Afbeeldingen kunnen afwijken. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden.

 

Renault biedt klanten die voor 1 februari 2017 een Wintercheck laten uitvoeren bij de Renault-dealer de mogelijkheid om t/m 30 april 2017 gebruik te maken van diverse activiteiten met een 2de persoon gratis. Met ruim 60 activiteiten door heel Nederland kunt u voordelig kiezen uit de meest uiteenlopende sporten en activiteiten. Waar kunt u zoal aan denken? Skiën, snowboarden, klimmen, karten, mountainbiken en nog veel meer.

 

Algemeen

Deze actie is persoonsgebonden en de deelname is geldig voor iedereen die een Renault Wintercheck heeft gedaan bij een erkende Renault-dealer en in verband daarmee een leaflet met unieke actiecode heeft ontvangen. Actie aangeboden door: Renault Nederland N.V. – Boeingavenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (“Renault“).

Deze actie is geldig van 1 november 2016 t/m 30 april 2017.

De deelnemer dient de unieke actiecode op de actiewebsite https://winteractiviteiten.renault.nl (“Website“) in te vullen en een account aan te maken. Vervolgens kan de deelnemer via de Website kiezen uit diverse activiteiten waarbij geldt dat bij aankoop van één ticket, het tweede ticket gratis is. Kijk voor de actuele lijst met deelnemende activiteiten op de Website.

Voor deze actie gelden onderstaande voorwaarden en de actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

Deelnemers zijn gerechtigd meerdere e-vouchers te verzilveren.

Actie georganiseerd door: TLC Marketing Nederland (TLC) – Barbara Strozzilaan 201 – 1083 HN Amsterdam – Nederland. Correspondentie over deze actie moet naar dit adres worden verzonden onder vermelding van: Renault / uw naam.

 

Hoe en wanneer kunt u meedoen?

 1. Ga met de unieke actiecode verkregen na het doen van de Renault Wintercheck naar de website.
 2. Kies een activiteit vanuit de interactieve kaart / lijst met activiteiten.
 3. Meldt u eenmalig aan door NAW-gegevens, kenteken, de unieke actiecode en uw zelfgekozen wachtwoord in te voeren. Optioneel kunt u invoeren of u op de hoogte wilt worden gehouden door Renault over laatste nieuws en aanbiedingen per e-mail. Daarnaast dient u ook de actievoorwaarden te accepteren en uw keuze te bevestigen. Na een succesvolle invoer wordt de e-voucher automatisch verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.
 4. Maak een reservering bij de aanbieder van de betreffende activiteit en vermeld daarbij dat u beschikt over een e-voucher voor de 2e persoon gratis. Betaling voor de activiteit dient te geschieden aan de aanbieder van de activiteit.
 5. Reserveer bij de betreffende locatie.
 6. Toon de e-voucher (dit kan zowel digitaal als fysiek) bij de aanbieder van uw activiteit en geniet van de activiteit!

Het aanvragen van de e-voucher (onder nr. 2) en het maken van de reservering (onder nr. 3) dienen op uiterlijk 30 april 2017 te hebben plaatsgevonden. De activiteit zelf moet op uiterlijk 30 april 2017 hebben plaatsgevonden. Na deze laatste datum geeft de e-voucher geen recht meer op een gratis tweede ticket.

Zodra u de registratie heeft voltooid en de e-voucher heeft ontvangen, is de actiecode niet meer geldig. Deze kunt u dus niet opnieuw gebruiken. Wel is het mogelijk om u eenmalig te registreren op de website https://winteractiviteiten.renault.nl/ en vervolgens onbeperkt e-voucher kunt aanmaken. Op de e-voucher staat alle informatie over de gekozen activiteit inclusief de bijbehorende voorwaarden.

Elke actiecode en e-voucher kan slechts eenmaal en door enkel de persoon worden gebruikt die deze heeft aangemaakt. De e-voucher kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, speciale aanbiedingen of prijsverlagingen. Onleesbare en gekopieerde e-vouchers worden niet geaccepteerd. Als u de e-voucher tijdens het bezoek niet kunt overhandigen (fysiek of digitaal), moet u de reguliere consumentenprijs voor de activiteit betalen. Wanneer u geen e-voucher heeft ontvangen neem dan contact op met contact@renaultwinteractiviteiten.nl.

De e-vouchers zijn niet te koop en kunnen niet worden verkocht of geruild.

 

Contact/Klachten

De helpdesk is bereikbaar op het nummer 020 – 2050190 (standaardtarief, uiteindelijke kosten afhankelijk van de provider, van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.30 tot 17.30 uur met uitzondering van officiële feestdagen). Per e-mail via het e-mailadres contact@renaultwinteractiviteiten.nl (te vermelden in de onderwerpregel: Renault/uw naam).
Heeft u vragen of opmerkingen die niet specifiek over deze actie gaan, dan kunt u het beste contact opnemen met Renault Klant Relaties via het telefoonnummer 0800-0303 (op werkdagen van 8:30 – 17:00 uur) of stuur een e-mail naarklantrelaties@renault.nl.

 

Aansprakelijkheid en vrijwaring

De aanbieders van de activiteiten zijn geselecteerd met veel aandacht voor de kwaliteit van de dienstverlening.

Renault en TLC Marketing en/of hun vertegenwoordigers en distributeurs zijn – voor zover wettelijk toegestaan – niet aansprakelijk voor enige (directe en/of indirecte) schade van de deelnemer en/of betrokken derde(n) in verband met deze actie, waaronder maar niet beperkt tot:

 • eventuele fouten, nalatigheid of onvrijwillige terugtrekking van aanbieders van activiteiten en/of opgetreden schade of verlies gedurende de betreffende activiteit.
 • het weigeren van de e-voucher door de aanbieder van de activiteit.
 • het niet kunnen gebruiken van de e-voucher;
 • het bevatten van fouten in de e-voucher.

Noch Renault, noch TLC Marketing of hun vertegenwoordigers en distributeurs garanderen de kwaliteit of beschikbaarheid van de activiteiten.

Renault behoudt het recht voor om deelnemers te diskwalificeren, wanneer Renault van mening is dat deelnemers zich niet conform deze actievoorwaarden handelen en/of van mening is dat er op frauduleuze wijze toegang is verkregen tot deze actie.

 

Gegevens

Volgens de meest recente geldige versie van de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens is TLC Marketing de beoogde ontvanger van de gegevens in zijn hoedanigheid van verzamelaar en houder van persoonsgegevens. De gegevens worden in het kader van deze actie verzameld. TLC Marketing stelt alles in het werk om de veiligheid en vertrouwelijkheid van de gegevens te garanderen overeenkomstig de bepalingen van de Wet. Ten aanzien van uw persoonsgegevens heeft u ook het recht op toegang, correctie en verzet om legitieme redenen. Om dit recht uit te oefenen, kunt u het verzoek aan TLC Marketing Nederland richten door een brief te schrijven en te sturen naar het adres: TLC Marketing Nederland – Barbara Strozzilaan 201 – 1083 HN Amsterdam – Nederland.

 

Diversen

TLC Marketing behoudt zich het recht voor om deze actie te annuleren of deze te vervangen door een aanbieding van gelijke of hogere waarde, zonder dat de deelnemer enige compensatie of een vergoeding in geld kan eisen.

TLC Marketing behoudt zich het recht voor om de actie bij onvoorziene omstandigheden te verkorten, verlengen, wijzigen of annuleren. TLC Marketing kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

De voorwaarden van de actie bestaat uit alle informatie in dit document. Door aan deze actie deel te nemen, stemt u van tevoren onvoorwaardelijk met deze voorwaarden in. TLC Marketing behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden te wijzigen en zal Renault daar zo nodig van op de hoogte stellen. Wijzigingen worden gepubliceerd via https://winteractiviteiten.renault.nl.

De gebruikte foto’s zijn niet bindend en kunnen afwijken van de deelnemende locaties van activiteiten.

Geschillen over de wettelijke interpretatie van de regels worden beslecht overeenkomstig de Nederlandse wet. De rechtbanken van Nederland hebben exclusieve rechtsbevoegdheid.

Voor vragen over de actie kunt u mailen naar contact@renaultwinteractiviteiten.nl of ga naar de website https://winteractiviteiten.renault.nl/.

Voor overige/algemene vragen over Renault, mail naar klantrelaties@renault.nl of ga naar de website www.renault.nl.

 

9. Gratis winterbanden op de nieuwe Renault SCÉNIC en nieuwe Renault GRAND SCÉNIC

Het commercieel aanbod is geldig voor particuliere en zakelijke klanten bij aankoop van een nieuwe Renault SCÉNIC of een nieuwe Renault GRAND SCÉNIC. De actieperiode van een gratis winterbanden loopt van 1 oktober 2016 tot en met 8 januari 2017. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. De consumentenprijs inclusief btw van de gratis winterbanden bedraagt € 1.030,92. Eventueel een set extra velgen en montage worden separaat doorbelast na goedkeuring en ondertekening van klant.

10. Salon de Promotion plus gratis upgrade Renault CLIO Hatchback naar Renault CLIO Estate

Bij order van een nieuwe Renault Personenauto (met uitzondering van Renault Z.E.) ontvangt de particuliere klant een order  / inruilpremie. Speciaal aanbod op de Clio Estate. De klant profiteert van een gratis upgrade van de Clio Hatchback naar Clio Estate. Totale voordeel is € 3000,-. Het commercieel aanbod is geldig voor particuliere klanten gedurende de periode van 01 december 2016 tot 8 januari 2017.


1. Accessoirecheque

Onderstaand de nieuwe modellen waarbij de zakelijke klant bij leasing wel of geen extra accessoirecheque ontvangt:

·         Twingo: geen extra accessoirecheque;

·         Nieuwe Clio: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Nieuw Clio Estate: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Captur: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Mégane Estate: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Nieuwe Mégane: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Nieuwe Mégane Estate: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Nieuwe Scénic : een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Nieuwe Grand Scénic : een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Kadjar: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Talisman: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Talisman Estate: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Espace: een accessoirecheque t.w.v. € 500,- incl. btw;

·         Renault Twizy: geen extra accessoirecheque;

·         Renault ZOE: geen extra accessoirecheque;

·         Renault Kangoo Z.E.: geen extra accessoirecheque.


De klant kan het bedrag vrij besteden aan Renault-accessoires (inclusief montage), Renault-merchandise, banden of een GarantiePlus-verzekering.

2. Renault FLEX financial lease-aanbod

Met Renault Flex Financial Lease kan de kleinzakelijke klant met maximaal 10 auto’s bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto (exclusief de Renault Z.E.-modellen) gebruik maken van een financieringsaanbod, waarbij de klant profiteert van een lage rente op de financiering bij aankoop van de services verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) en/of onderhoudscontract (My Revision of My Revision Pro). De klant heeft de keuze uit 1 van de 3 Renault Flex Financial Lease-pakketten:

1.     Flex Financial Lease Essential met 1,9% rente en 0 services

2.     Flex Financial Lease Smart met 0,9% rente en 1 service

3.     Flex Financial Lease Premium met 0% rente en 2 services

 

2.1 Flex Financial Lease Essential met 1,9% rente en 0 services

U financiert uw nieuwe Renault personenauto:

·         Met 3-5 jaar looptijd;

·         Met een effectieve rente op jaarbasis van 1,9%;

·         Zonder slottermijn.

·         Minimaal te financieren bedrag van € 1.000,-;

·         Aankoop services is niet verplicht.

 

2.2 Flex Financial Lease Smart met 0,9% rente en 1 service

U financiert uw nieuwe Renault personenauto:

·         Met 3-5 jaar looptijd;

·         Met een effectieve rente op jaarbasis van 0,9%;

·         Zonder slottermijn.

·         Minimaal te financieren bedrag van € 1.000,-;

·         Aankoop van 1 service is verplicht (GarantiePlus-verzekering, My Revision of My Revision Extra Pro).

 

2.3 Flex Financial Lease Premium met 0% rente en 2 services

U financiert uw nieuwe Renault personenauto:

·         Met 3-5 jaar looptijd;

·         Met een effectieve rente op jaarbasis van 0%;

·         Zonder slottermijn.

·         Minimaal te financieren bedrag van € 1.000,-;

·         Aankoop van 2 services is verplicht (GarantiePlus-verzekering én My Revision of My Revision Extra Pro).

 

Vraag uw dealer voor meer informatie en bekijk de algemene voorwaarden van GarantiePlus, My Revision en van een Renault financiering.

3. Renault Z.E. met standaard Z.E. Ready 1.2 laadpunt

Bij een nieuw aangekochte Renault ZOE en Renault Kangoo Z.E kan de kleinzakelijk kopende klant met maximaal 10 auto’s gebruikmaken van een gratis laadpunt inclusief montage of een GreenFlux laadpas met gratis laadtegoed.

Gratis laadpunt inclusief montage
Vergoeding van standaard Z.E. Ready 1.2 laadpunt betreft een basislaadpunt inclusief installatie met een waarde van € 999,- excl. btw (€ 1.209,- incl. btw). Het gratis laadpunt is een Z.E. Ready 1.2 laadpunt met 3,7kW vermogen. Installatie betreft montage van laadpunt, 10m kabel, uitbreiding van meterkast, 1 muurdoorboring. Meerwerk wordt separaat doorbelast na goedkeuring en ondertekening van klant.

Greenflux laadpas met gratis laadtegoed
Bij keuze voor een Greenflux laadpas met een laadtegoed van 20.000km laden onderweg/publiek ontvangt de klant een krediet bij GreenFlux met een waarde van € 912,69 incl. btw (bij 20.000km) dat maximaal 5 jaar geldig blijft en geniet de klant 5 jaar van GreenFlux laadpas zonder abonnementskosten waarmee de klant bij elk laadpunt in Nederland kan laden, inclusief snelladers, met uitzondering van FastNed. Het laadtegoed is gebaseerd op een verbruik van 2.095 kWh bij 20.000km. Er is gerekend met de gemiddelde stroomprijs van € 0,43 incl. btw per kWh bij publieke laadpunten. Het verbruik in kWh is berekend op basis van de NEDC norm van 210km en een inhoud van de batterij van 22kWh. Het daadwerkelijke gebruik is afhankelijk van het weer, de rijstijl, uitvoering van de auto, het verkeer, het type laadpunt en het vermogen waarmee wordt opgeladen, de conditie van de batterij: dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke actieradius en kWh verbruik.

4. Z.E. Financierings-aanbod

De kleinzakelijk kopende klant met maximaal 10 auto’s kan gebruik maken van het Z.E. financierings-aanbod met 1,9% rente, 3,9% rente of 7,9% rente op een nieuwe Renault Twizy, Renault ZOE en Kangoo Z.E..

Hieronder een overzicht van mogelijkheden binnen deze actie voor wat betreft financiering:

Financiering met 1,9% rente

·         Effectieve rente op jaarbasis is 1,9%;

·         Maximale looptijd is 5 jaar;

·         Maximaal te financieren bedrag is € 20.000,-;

·         Geen slottermijn mogelijk.

Financiering met 3,9% rente

·         Effectieve rente op jaarbasis is 3,9%;

·         Maximale looptijd is 5 jaar;

·         Geen maximum te financieren bedrag;

·         Geen slottermijn mogelijk.

Financiering met 7,9% rente

·         Effectieve rente op jaarbasis is 7,9%;

·         Maximale looptijd is 6 jaar;

·         Geen maximum te financieren bedrag;

·         Wel slottermijn mogelijk;

Bekijk de algemene voorwaarden van een Renault financiering.

5. Renault Wintercheck

Aanbiedingen van Renault Wintercheck en korting op banden gelden in de actieperiode van 1 november 2016 t/m 31 januari 2017. Korting op banden geldt niet op losse verkoop, maar uitsluitend bij gelijktijdige montage door de Renault-dealer. Korting geldt alleen op banden en niet i.c.m. overige acties. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. Actie van tweede persoon gratis bij geselecteerde activiteiten: actiecodes zijn geldig en in te leveren t/m 30 april 2017. Op=op! Afbeeldingen kunnen afwijken. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden.

 

Renault biedt klanten die voor 1 januari 2017 een Wintercheck laten uitvoeren bij de Renault-dealer de mogelijkheid om t/m 30 april 2017 gebruik te maken van diverse activiteiten met een 2de persoon gratis. Met ruim 60 activiteiten door heel Nederland kunt u voordelig kiezen uit de meest uiteenlopende sporten en activiteiten. Waar kunt u zoal aan denken? Skiën, snowboarden, klimmen, karten, mountainbiken en nog veel meer.

 

Algemeen

Deze actie is persoonsgebonden en de deelname is geldig voor iedereen die een Renault Wintercheck heeft gedaan bij een erkende Renault-dealer en in verband daarmee een leaflet met unieke actiecode heeft ontvangen. Actie aangeboden door: Renault Nederland N.V. – Boeingavenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (“Renault“).

Deze actie is geldig van 1 november 2016 t/m 30 april 2017.

De deelnemer dient de unieke actiecode op de actiewebsite https://winteractiviteiten.renault.nl (“Website“) in te vullen en een account aan te maken. Vervolgens kan de deelnemer via de Website kiezen uit diverse activiteiten waarbij geldt dat bij aankoop van één ticket, het tweede ticket gratis is. Kijk voor de actuele lijst met deelnemende activiteiten op de Website.

Voor deze actie gelden onderstaande voorwaarden en de actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

Deelnemers zijn gerechtigd meerdere e-vouchers te verzilveren.

Actie georganiseerd door: TLC Marketing Nederland (TLC) – Barbara Strozzilaan 201 – 1083 HN Amsterdam – Nederland. Correspondentie over deze actie moet naar dit adres worden verzonden onder vermelding van: Renault / uw naam.

 

Hoe en wanneer kunt u meedoen?

 1. Ga met de unieke actiecode verkregen na het doen van de Renault Wintercheck naar de website.
 2. Kies een activiteit vanuit de interactieve kaart / lijst met activiteiten.
 3. Meldt u eenmalig aan door NAW-gegevens, kenteken, de unieke actiecode en uw zelfgekozen wachtwoord in te voeren. Optioneel kunt u invoeren of u op de hoogte wilt worden gehouden door Renault over laatste nieuws en aanbiedingen per e-mail. Daarnaast dient u ook de actievoorwaarden te accepteren en uw keuze te bevestigen. Na een succesvolle invoer wordt de e-voucher automatisch verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.
 4. Maak een reservering bij de aanbieder van de betreffende activiteit en vermeld daarbij dat u beschikt over een e-voucher voor de 2e persoon gratis. Betaling voor de activiteit dient te geschieden aan de aanbieder van de activiteit.
 5. Reserveer bij de betreffende locatie.
 6. Toon de e-voucher (dit kan zowel digitaal als fysiek) bij de aanbieder van uw activiteit en geniet van de activiteit!

Het aanvragen van de e-voucher (onder nr. 2) en het maken van de reservering (onder nr. 3) dienen op uiterlijk 30 april 2017 te hebben plaatsgevonden. De activiteit zelf moet op uiterlijk 30 april 2017 hebben plaatsgevonden. Na deze laatste datum geeft de e-voucher geen recht meer op een gratis tweede ticket.

Zodra u de registratie heeft voltooid en de e-voucher heeft ontvangen, is de actiecode niet meer geldig. Deze kunt u dus niet opnieuw gebruiken. Wel is het mogelijk om u eenmalig te registreren op de website https://winteractiviteiten.renault.nl/ en vervolgens onbeperkt e-voucher kunt aanmaken. Op de e-voucher staat alle informatie over de gekozen activiteit inclusief de bijbehorende voorwaarden.

Elke actiecode en e-voucher kan slechts eenmaal en door enkel de persoon worden gebruikt die deze heeft aangemaakt. De e-voucher kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, speciale aanbiedingen of prijsverlagingen. Onleesbare en gekopieerde e-vouchers worden niet geaccepteerd. Als u de e-voucher tijdens het bezoek niet kunt overhandigen (fysiek of digitaal), moet u de reguliere consumentenprijs voor de activiteit betalen. Wanneer u geen e-voucher heeft ontvangen neem dan contact op met contact@renaultwinteractiviteiten.nl.

De e-vouchers zijn niet te koop en kunnen niet worden verkocht of geruild.

 

Contact/Klachten

De helpdesk is bereikbaar op het nummer 020 – 2050190 (standaardtarief, uiteindelijke kosten afhankelijk van de provider, van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.30 tot 17.30 uur met uitzondering van officiële feestdagen). Per e-mail via het e-mailadres contact@renaultwinteractiviteiten.nl (te vermelden in de onderwerpregel: Renault/uw naam).
Heeft u vragen of opmerkingen die niet specifiek over deze actie gaan, dan kunt u het beste contact opnemen met Renault Klant Relaties via het telefoonnummer 0800-0303 (op werkdagen van 8:30 – 17:00 uur) of stuur een e-mail naarklantrelaties@renault.nl.

 

Aansprakelijkheid en vrijwaring

De aanbieders van de activiteiten zijn geselecteerd met veel aandacht voor de kwaliteit van de dienstverlening.

Renault en TLC Marketing en/of hun vertegenwoordigers en distributeurs zijn – voor zover wettelijk toegestaan – niet aansprakelijk voor enige (directe en/of indirecte) schade van de deelnemer en/of betrokken derde(n) in verband met deze actie, waaronder maar niet beperkt tot:

 • eventuele fouten, nalatigheid of onvrijwillige terugtrekking van aanbieders van activiteiten en/of opgetreden schade of verlies gedurende de betreffende activiteit.
 • het weigeren van de e-voucher door de aanbieder van de activiteit.
 • het niet kunnen gebruiken van de e-voucher;
 • het bevatten van fouten in de e-voucher.

Noch Renault, noch TLC Marketing of hun vertegenwoordigers en distributeurs garanderen de kwaliteit of beschikbaarheid van de activiteiten.

Renault behoudt het recht voor om deelnemers te diskwalificeren, wanneer Renault van mening is dat deelnemers zich niet conform deze actievoorwaarden handelen en/of van mening is dat er op frauduleuze wijze toegang is verkregen tot deze actie.

 

Gegevens

Volgens de meest recente geldige versie van de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens is TLC Marketing de beoogde ontvanger van de gegevens in zijn hoedanigheid van verzamelaar en houder van persoonsgegevens. De gegevens worden in het kader van deze actie verzameld. TLC Marketing stelt alles in het werk om de veiligheid en vertrouwelijkheid van de gegevens te garanderen overeenkomstig de bepalingen van de Wet. Ten aanzien van uw persoonsgegevens heeft u ook het recht op toegang, correctie en verzet om legitieme redenen. Om dit recht uit te oefenen, kunt u het verzoek aan TLC Marketing Nederland richten door een brief te schrijven en te sturen naar het adres: TLC Marketing Nederland – Barbara Strozzilaan 201 – 1083 HN Amsterdam – Nederland.

 

Diversen

TLC Marketing behoudt zich het recht voor om deze actie te annuleren of deze te vervangen door een aanbieding van gelijke of hogere waarde, zonder dat de deelnemer enige compensatie of een vergoeding in geld kan eisen.

TLC Marketing behoudt zich het recht voor om de actie bij onvoorziene omstandigheden te verkorten, verlengen, wijzigen of annuleren. TLC Marketing kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

De voorwaarden van de actie bestaat uit alle informatie in dit document. Door aan deze actie deel te nemen, stemt u van tevoren onvoorwaardelijk met deze voorwaarden in. TLC Marketing behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden te wijzigen en zal Renault daar zo nodig van op de hoogte stellen. Wijzigingen worden gepubliceerd via https://winteractiviteiten.renault.nl.

De gebruikte foto’s zijn niet bindend en kunnen afwijken van de deelnemende locaties van activiteiten.

Geschillen over de wettelijke interpretatie van de regels worden beslecht overeenkomstig de Nederlandse wet. De rechtbanken van Nederland hebben exclusieve rechtsbevoegdheid.

Voor vragen over de actie kunt u mailen naar contact@renaultwinteractiviteiten.nl of ga naar de website https://winteractiviteiten.renault.nl/.

Voor overige/algemene vragen over Renault, mail naar klantrelaties@renault.nl of ga naar de website www.renault.nl.

 

6. Aanvullende voorwaarden

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten geldt dat Renault in haar uitingen het maximum klantvoordeel benoemt dat is opgebouwd uit voordelen op specifieke versies in combinatie met specifieke optiepakketten. Het gecommuniceerde voordeel is derhalve niet op ieder model/versie van toepassing.

Voor alle genoemde klantvoordelen geldt dat deze niet inwisselbaar zijn tegen contanten.

De bovengenoemde acties gelden niet in combinatie met overige acties.

De genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten (kosten rijklaar maken plus een recyclingbijdrage van  € 45,00 en de kosten van tenaamstelling zijn in totaal € 48,91). Meer informatie hierover vindt u in de verkoopwaarden.

Een particuliere klant is een klant die een auto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

De gecommuniceerde bijtellingpercentages kunnen variëren per versie waarbij altijd het meest gunstige niveau wordt aangegeven.

Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

Renault Nederland behoudt zich het recht voor de actie tussentijds aan te passen of te beëindigen indien dat noodzakelijk blijkt. Zo nodig zal een gewijzigde versie van het reglement op de website worden geplaatst (www.renault.nl).

In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de acties, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Renault zich het recht voor om de deelnemer van de actie uit te sluiten.

Renault is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor (de gevolgen van) onjuistheden in de door Renault en/of door derden weergegeven prijzen.

Renault besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Renault of andere door Renault openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Renault worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Renault doen ontstaan.

Renault is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de acties. Renault is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.

Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Renault gelden eveneens voor door Renault ingeschakeld hulppersoneel en door haar ingeschakelde derden.

Voor vragen en/of opmerkingen over de actie of actievoorwaarden kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties via het gratis nummer 0800-0303.

De door de deelnemer in verband met de actie aan Renault verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Renault toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan Renault, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar persoonsgegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Indien u geen informatie meer wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties, Postbus 75784, 1118 ZX Schiphol, tel. 0800 0303; email: contact-klant@renault.nl.

Op de acties, deze algemene actievoorwaarden en alle met de acties verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de acties of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

Energieverbruik Twingo,
Nieuwe Clio, Captur, Mégane, nieuwe Mégane, nieuwe (Grand) Scénic, Kadjar, Talisman en Espace
variërend van 3,1-7,5 l/100 km, resp. 32.3-13,3 km/l. CO2-uitstoot
variërend van 82- 167g/km. Energieverbruik Kangoo Z.E., ZOE en Renault Twizy: 0
l/100km. Geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Verbruiks- en
uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op
elke nieuwe Renault. 12 jaar plaatwerkgarantie op personenauto’s en minimaal 6
jaar op bedrijfswagens en Renault Twizy. Getoonde modellen kunnen afwijken van
standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen
i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Bel voor
meer informatie en/of een dealer bij u in de buurt gratis 0800-0303.


1. Actievoorwaarden “Slim ondernemen-voordeel”

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Slim ondernemen-voordeel” (hierna “Actie”). De Actie is geldig voor orders van de Kangoo, Trafic en Master (dus ook voor Trafic Passenger en Master Combi) die van 10 januari 2017 tot en met 2 mei 2017 worden ingevoerd in de bestelsystemen van Renault Nederland. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 31 juli 2017.

 

Uitgesloten van de Actie zijn:

Générique (Pro) modellen en Kangoo Z.E. modellen

Leaserent, (internationale) rentals, fleetjaarafspraken en dealerorders

 

Actie is wel van toepassing op:

Reguliere leaseorders

Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW & BPM, tenzij anders vermeld.

 

Slim ondernemen voordeel

Naast het financieringsaanbod geldt er ook een slim ondernemen bedrijfswagenpremie. Deze premie is gebaseerd op een percentage van de netto catalogusprijs van de duurst beschikbare variant per model.

 

SLIM ONDERNEMEN VOORDEEL tot € 2.650,-

 

·         € 1.750,- op de Kangoo

·         € 2.400,- op de Trafic

·         € 2.650,- op de Master

2. Voorwaarden Renault Financial Lease voor Renault bedrijfswagens

Er zijn vier verschillende mogelijkheden in deze Actie voor wat betreft financiering:

 

FLEX CHOICE ESSENTIAL

·         Effectieve rente op jaarbasis is 1,9%

·         Maximale looptijd is 5 jaar

·         Slottermijn mogelijk

 

FLEX CHOICE SMART

·         Effectieve rente op jaarbasis is 0,9%

·         Bij aanschaf van het serviceproduct verlengde garantie óf onderhoudscontract

·         Maximale looptijd is 5 jaar

·         Slottermijn mogelijk

 

 

FLEX CHOICE PREMIUM

·         Effectieve rente op jaarbasis is 0%

·         Bij aanschaf van de serviceproducten verlengde garantie én onderhoudscontract

·         Maximale looptijd is 5 jaar

·         Slottermijn mogelijk

 

 FINANCIERING 0%

·         Effectieve rente op jaarbasis is 0,0%

·         Maximale looptijd is 3 jaar

·         Maximaal te financieren bedrag is € 20.000,- excl. BTW en BPM

·         Slottermijn mogelijk

 

Lees meer informatie over de mogelijkheden van Financial Lease financiering

3. Algemene actievoorwaarden

De gecommuniceerde bijtellingpercentages kunnen variëren per versie waarbij altijd het meest gunstige niveau wordt aangegeven.
Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Renault Nederland behoudt zich het recht voor de Actie tussentijds aan te passen of te beëindigen. Zo nodig zal een gewijzigde versie van de actievoorwaarden op de website worden geplaatst (www.renault.nl).

In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Renault zich het recht voor om de deelnemer van de Actie uit te sluiten.

Renault besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de Actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie onjuist en/of niet volledig is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Renault of andere door Renault openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Renault worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Renault doen ontstaan.

Renault is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de Actie. Renault is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.

Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Renault gelden eveneens voor door Renault ingeschakeld hulppersoneel en door haar ingeschakelde derden.

Voor vragen en/of opmerkingen over de Actie of deze actievoorwaarden kunt u contact opnemen met Klant Relaties via het gratis nummer 0800-0303.

De door de deelnemer in verband met de Actie aan Renault verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Renault toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de Actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan Renault, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar NAW gegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Indien u geen informatie meer wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties, Postbus 75784, 1118 ZX Schiphol, tel. 0800 0303; email: contact-klant@renault.nl.

Op de acties, deze algemene actievoorwaarden en alle met de acties verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de acties of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

Energieverbruik Megane Van, Kangoo, Trafic en Master variërend van 3,5-9,9 l/100 km, resp. 28,6-10,1 km/l. CO2-uitstoot variërend van 93 - 260g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Minimaal 2 jr. fabrieksgarantie op elke nieuwe Renault. 12 jr. plaatwerkgarantie op personenauto’s en min. 6 jaar op bedrijfswagens en Twizy. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Bel voor meer informatie en/of een dealer bij u in de buurt gratis 0800-0303.