Actievoorwaarden

Renault Personenauto's

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 1 juli tot en met 3 september 2017. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Bovendien dient de Renault personenauto uiterlijk op 31 december 2017 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld) te zijn. Indien de Renault personenauto na deze datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod.

Profiteer tijdelijk van het Easy Life Pack op een nieuwe Renault

De particuliere en zakelijke klant ontvangt bij een order een gratis “Easy Life Pack” op enkele uitvoeringen van de Renault personenauto-modellen (m.u.v. TWINGO en Renault Z.E.). Het Easy Life Pack is leverbaar op de CLIO Intens, CAPTUR Dynamique, MÉGANE Bose/GT-Line/GT, KADJAR Intens/Bose, nieuwe (Grand) SCÉNIC Intens/Bose, TALISMAN Intens en ESPACE Dynamique/Initiale Paris. Hieronder een overzicht van het klantvoordeel per model en uitvoering van het Easy Life Pack:

Nieuw model

Klantvoordeel
Easy Life Pack

Nieuwe CLIO Hatchback Intens met Easy Life Pack en Pack R-Link

€ 790,-

Nieuwe CLIO Estate Intens met Easy Life Pack en Pack R-Link

€ 790,-

Nieuwe Captur Intens/Edition One met Easy Life Pack

€ 495,-

MÉGANE Hatchback Bose/GT-Line/GT met Easy Life Pack

€ 395,-

MÉGANE Estate Bose/GT-Line/GT met Easy Life Pack

€ 395,-

KADJAR Intens/Bose met Easy Life Pack

€ 495,-

Nieuwe SCÉNIC Intens/Collection/Bose met Easy Life Pack

€ 395,-

Nieuwe Grand SCÉNIC Intens/Collection/Bose met Easy Life Pack

€ 395,-

TALISMAN Sedan Intens met Easy Life Pack

€ 495,-

TALISMAN Estate Intens met Easy Life Pack

€ 495,-

ESPACE Dynamique/Initiale Paris met Easy Life Pack

€ 595,-
1. Slim ondernemen-voordeel

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Slim ondernemen-voordeel” (hierna “Actie”).De Actie is geldig voor orders van de Kangoo, Trafic en Master (dus ook voor Trafic Passenger en Master Combi) en de actieperiode loopt van 1 mei 2017 tot en met 5 september 2017. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 30 november 2017. 

 

Uitgesloten van de Actie zijn:

Générique (Pro) modellen en Kangoo Z.E. modellen

Leaserent, (internationale) rentals, fleetjaarafspraken en dealerorders

 

Actie is wel van toepassing op:

Reguliere leaseorders

Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW & BPM, tenzij anders vermeld.

 

Slim ondernemen voordeel

Naast het financieringsaanbod geldt er ook een slim ondernemen bedrijfswagenpremie. Deze premie is gebaseerd op een percentage van de netto catalogusprijs van de duurst beschikbare variant per model.

 

SLIM ONDERNEMEN VOORDEEL tot € 2.650,-

 

·         € 1.750,- op de Kangoo

·         € 2.400,- op de Trafic

·         € 2.650,- op de Master

2. Voorwaarden Renault Financial Lease voor Renault bedrijfswagens

Er zijn vier verschillende mogelijkheden in deze Actie
voor wat betreft financiering:

 

FLEX CHOICE ESSENTIAL

·        Effectieve rente op jaarbasis is 1,9%

·        Maximale looptijd is 5 jaar

·        Slottermijn mogelijk

 

FLEX CHOICE SMART

·        Effectieve rente op jaarbasis is 0,9%

·        Bij aanschaf van het serviceproduct verlengde
garantie óf onderhoudscontract

·        Maximale looptijd is 5 jaar

·        Slottermijn mogelijk

 

 

FLEX CHOICE PREMIUM

·        Effectieve rente op jaarbasis is 0%

·        Bij aanschaf van de serviceproducten verlengde
garantie én onderhoudscontract

·        Maximale looptijd is 5 jaar

·        Slottermijn mogelijk

 

 FINANCIERING 0%

·        Effectieve rente op jaarbasis is 0,0%

·        Maximale looptijd is 3 jaar

·        Maximaal te financieren bedrag is €
20.000,- excl. BTW en BPM

·        Slottermijn mogelijk

 

 

Accessoires vallen niet onder het serviceproduct
verlengde garantie. Meer informatie over de mogelijkheden van Financial Lease
financiering
.

 

3. Algemene actievoorwaarden

De gecommuniceerde bijtellingpercentages kunnen variëren per versie waarbij altijd het meest gunstige niveau wordt aangegeven. Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Renault Nederland behoudt zich het recht voor de Actie tussentijds aan te passen of te beëindigen. Zo nodig zal een gewijzigde versie van de actievoorwaarden op de website worden geplaatst.
In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Renault zich het recht voor om de deelnemer van de Actie uit te sluiten.

Renault besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de Actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie onjuist en/of niet volledig is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Renault of andere door Renault openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Renault worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Renault doen ontstaan.

Renault is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de Actie. Renault is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.

Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Renault gelden eveneens voor door Renault ingeschakeld hulppersoneel en door haar ingeschakelde derden.

Voor vragen en/of opmerkingen over de Actie of deze actievoorwaarden kunt u contact opnemen met Klant Relaties via het gratis nummer 0800-0303.

De door de deelnemer in verband met de Actie aan Renault verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Renault toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de Actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan Renault, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar NAW gegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Indien u geen informatie meer wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties, Postbus 75784, 1118 ZX Schiphol, tel. 0800 0303; email: contact-klant@renault.nl.

Op de acties, deze algemene actievoorwaarden en alle met de acties verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de acties of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

Energieverbruik Kangoo, Trafic en Master variërend van 4,3-9,9 l/100 km, resp. 23,3-10,1 km/l. CO2-uitstoot variërend van 112 - 260g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Minimaal 2 jr. fabrieksgarantie op elke nieuwe Renault Bedrijfswagen. 12 jr. plaatwerkgarantie Kangoo en Trafic en 6 jaar op Master. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Bel voor meer informatie en/of een dealer bij u in de buurt gratis 0800-0303