Actievoorwaarden

Renault Personenauto's

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 14 mei tot en met 30 juni 2019 met een uiterste registratiedatum van 31 december 2019 of met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2019 voor een selectie van voorraadmodellen. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod.
1. Vakman Voordeel

De Actie is geldig voor orders van de KANGOO, TRAFIC en MASTER en de actieperiode loopt van 10 mei 2019 tot en met 30 juni 2019. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 31 oktober 2019 (m.u.v. geselecteerde voorraad van TRAFIC. Hiervoor geldt een uiterste registratiedatum van 30 juni 2019). 

 

Uitgesloten van de Actie zijn:

Générique (Pro) modellen en Z.E. modellen

Leaserent, (internationale) rentals, fleetjaarafspraken en dealerorders

 

Actie is wel van toepassing op:

Reguliere leaseorders

Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW & BPM, tenzij anders vermeld.

 

Vakman voordeel

Naast het financieringsaanbod geldt er een vakman bedrijfswagenpremie. De premie is gebaseerd op een percentage van de netto catalogusprijs van de duurst beschikbare variant per model en de klantwaarde van het gratis laadruimte pakket is in het voordeel verwerkt (bedragen zijn afgerond).

 

VAKMAN VOORDEEL tot € 6.000,-

·         € 4.000,- op de Kangoo

·         € 5.500,- op de Trafic

·         € 5.000,- op de Master

2. Voorwaarden Renault Financial Lease voor Renault bedrijfswagens

Er zijn vier verschillende mogelijkheden in deze actie voor wat betreft financiering:

 

FLEX CHOICE ESSENTIAL

·        Effectieve rente op jaarbasis is 3,9%

·        Maximale looptijd is 5 jaar

·        Slottermijn mogelijk

 

FLEX CHOICE SMART

·        Effectieve rente op jaarbasis is 2,9%

·        Bij aanschaf van het serviceproduct verlengde garantie óf onderhoudscontract

·        Maximale looptijd is 5 jaar

·        Slottermijn mogelijk

 

FLEX CHOICE PREMIUM

·        Effectieve rente op jaarbasis is 1,9%

·        Bij aanschaf van de serviceproducten verlengde garantie én onderhoudscontract

·        Maximale looptijd is 5 jaar

·        Slottermijn mogelijk

 

 FINANCIERING 0%

·        Effectieve rente op jaarbasis is 0,0%

·        Maximale looptijd is 3 jaar

·        Maximaal te financieren bedrag is € 20.000,- excl. BTW en BPM

·        Slottermijn mogelijk

 

Alle Flex Financial Lease (FFL)  gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversies Renault KANGOO ENERGY dCi 75 EU6, Renault TRAFIC L1H1 T27 dCi 95 EU6 en de Renault MASTER Gesloten Bestel L1H1 T28 dCi 110 EU6 adviesprijzen excl. btw/bpm, voordeel en onvermijdbare kosten (dealer adviesprijs kosten rijklaar maken t.w.v. € 585,- excl. 21% btw, registratiekosten t.w.v. € 49,10 btw-vrij, recycling bijdrage t.w.v. € 40,- excl. 21% btw), nodig voor aflevering van de auto aan de klant.  De maandbedragen zijn gebaseerd op 33,3% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde), 20% slottermijn en inclusief een orderpremie. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault Bedrijfswagen-orders, behalve op Générique-uitvoeringen. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken.

 

Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V., Boeing Avenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering.

 

Accessoires vallen niet onder het serviceproduct verlengde garantie. Meer informatie over de mogelijkheden van Financial Lease financiering.

 

3. Algemene actievoorwaarden

De gecommuniceerde bijtellingpercentages kunnen variëren per versie waarbij altijd het meest gunstige niveau wordt aangegeven. Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Renault Nederland behoudt zich het recht voor de Actie tussentijds aan te passen of te beëindigen. Zo nodig zal een gewijzigde versie van de actievoorwaarden op de website worden geplaatst.
In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Renault zich het recht voor om de deelnemer van de Actie uit te sluiten.

Renault besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de Actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie onjuist en/of niet volledig is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Renault of andere door Renault openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Renault worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Renault doen ontstaan.

Renault is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de Actie. Renault is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.

Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Renault gelden eveneens voor door Renault ingeschakeld hulppersoneel en door haar ingeschakelde derden.

Voor vragen en/of opmerkingen over de Actie of deze actievoorwaarden kun je contact opnemen met klantenservice via het gratis nummer 0800-0303.

De door de deelnemer in verband met de Actie aan Renault verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Renault toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de Actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan Renault, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar NAW gegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Indien je geen informatie meer wenst te ontvangen, kun je contact opnemen met Renault klantenservice, Postbus 75784, 1118 ZX Schiphol, tel. 0800 0303; email: contact-klant@renault.nl.

Op de acties, deze algemene actievoorwaarden en alle met de acties verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de acties of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.


Energieverbruik NIEUWE TWINGO, NIEUWE CLIO, CAPTUR, MÉGANE, (Grand) SCÉNIC, nieuwe KADJAR, TALISMAN, ESPACE en KOLEOS variërend van 3,6-7,6 l/100 km, resp. 27,8-13,1 km/l. CO2-uitstoot variërend van 94 - 174g/km. Energieverbruik KANGOO Z.E., ZOE en Renault TWIZY: 0 l/100km. Geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op elke nieuwe Renault. 12 jaar plaatwerkgarantie op personenauto’s en minimaal 6 jaar op bedrijfswagens en Renault TWIZY. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Bel voor meer informatie en/of een dealer bij jou in de buurt gratis 0800-0303.