Toekomstige modellen

Hoe zien de nieuwe modellen van Renault eruit? Ook zo benieuwd wat je kunt verwachten?

Houd deze pagina in de gaten en je weet het als eerste.

De nieuwe Renault ARKANA

Ga heerlijk zitten in de slimme cockpit van de nieuwe ARKANA en geniet van de gebruiksvriendelijke en verbonden ervaring. De ARKANA heeft vloeiende lijnen en een robuuste stijl.

 

 

 

Ontdek de nieuwe ARKANA
Renault Arkana
Renault talisman

De nieuwe TALISMAN

De nieuwe Renault TALISMAN combineert nieuwe designelementen met hoogwaardige technologie. Daarmee worden de belangrijkste succesfactoren van de TALISMAN naar een nog hoger niveau getild.

 

 

 

Ontdek de nieuwe TALISMAN

Nieuwe Renault MEGANE R.S.

Voel de adrenaline! Slanke lijnen, F1-spoiler, radiatorgrille met honinggraadstructuur, bredere wielkasten en een Sport-chassis. Met exclusieve kenmerken geïnspireerd op de Formule 1.

 

 

 

Ontdek de nieuwe MEGANE R.S.
Alt Image C29
Renault Concept car zh33

De toekomst kun je inhalen

De toekomstige productiemodellen van Renault staan bijna klaar om je te ontmoeten en de wereld te verkennen. De auto’s in de toekomst zullen nóg veiliger zijn en steeds autonomer gaan rijden. De inzittenden worden verbonden met de auto en de omgeving waarin ze rijden. Ben jij er klaar voor?

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, mis geen enkele onthulling meer en zorg dat jij niet ingehaald wordt!

 

Meld je aan

Meer informatie over Renault

Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie