Toekomstige modellen

Hoe zien de nieuwe modellen van Renault eruit? Ook zo benieuwd wat je kunt verwachten? Houd deze pagina in de gaten en je weet het als eerste.

Renault megane

Renault presenteert de nieuwe TWINGO Z.E.

De nieuwe TWINGO Z.E. biedt de wendbaarheid van een stadsauto en het plezier van een 100% elektrische motor. Dankzij de moderne look, vernieuwde lijnvoeringen indrukwekkende bumper met LED-koplampen blijft de TWINGO een geliefde en opvallende verschijning.

 

 

 

Ontdek de nieuwe TWINGO Z.E.

Renault onthult de nieuwe MEGANE

Renault presenteert de vernieuwde MEGANE. Het iconische model, waarvan sinds 1995 wereldwijd al 7 miljoen exemplaren verkocht zijn, is op alle fronten verbeterd en wordt voor het eerst leverbaar met plug-in hybride aandrijving.

 

 

 

Ontdek de nieuwe MEGANE
megane hybrid
Renault talisman

De nieuwe TALISMAN

De nieuwe Renault TALISMAN combineert nieuwe designelementen met hoogwaardige technologie. Daarmee worden de belangrijkste succesfactoren van de TALISMAN naar een nog hoger niveau getild.

 

 

 

Ontdek de nieuwe TALISMAN

De nieuwe ESPACE

Wie niet kiest voor een SUV maar zich wil onderscheiden van de massa, komt uit bij de nieuwe Renault ESPACE. De imposante grille met chromen afwerking geeft deze grootse crossover zijn nieuwe indrukwekkende uitstraling.

 

 

Ontdek de nieuwe ESPACE
Alt Image C29
Renault Concept car zh33

De toekomst kun je inhalen

De toekomstige productiemodellen van Renault staan bijna klaar om je te ontmoeten en de wereld te verkennen. De auto’s in de toekomst zullen nóg veiliger zijn en steeds autonomer gaan rijden. De inzittenden worden verbonden met de auto en de omgeving waarin ze rijden. Ben jij er klaar voor?

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, mis geen enkele onthulling meer en zorg dat jij niet ingehaald wordt!

 

Meld je aan

Nieuwe Renault MEGANE R.S.

Voel de adrenaline! Slanke lijnen, F1-spoiler, radiatorgrille met honinggraadstructuur, bredere wielkasten en een Sport-chassis. Met exclusieve kenmerken geïnspireerd op de Formule 1.

 

 

 

Ontdek de nieuwe MEGANE R.S.
Alt Image C29

Meer informatie over Renault