image

Schadeherstel

Renault Erkend Schadeherstel zorgt ervoor dat je jouw auto in dezelfde staat terugkrijgt als vóór de schade

Iedere Renault heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt jouw Renault tot een veilige auto. Deskundig schadeherstel gaat daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook constructief moet jouw Renault weer even sterk en veilig zijn als voorheen. Gelukkig is jouw auto bij Renault Erkend Schadeherstel in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Renault-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

Renault Service - Voorruit
Renault Service - Carrosserie

Originele Renault-onderdelen

 

Tijdens schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we uitsluitend originele Renault-onderdelen. Jouw Renault behoudt dus zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Valt jouw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van jouw auto blijft gelijk. Dat geeft een gerust gevoel.

 

Renault Merkgarantiebewijs

 

Na herstel van de schade ontvang je het Renault Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat jouw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Het geeft je recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar. 

Renault Erkend Schadeherstel

  • Schadeherstel conform de eisen van Renault
  • Vervangend vervoer van Renault
  • Gebruik van originele Renault-onderdelen
  • Geen effect op restwaardeRenault fabrieksgarantie blijft gehandhaafd

 

*Na reparatie 4 jaar Renault Merkgarantie.

Alt Image C29

Meer informatie

Over Renault onderhoud en schadeherstel

Renault Banden

Onderhoud

Onderhoudscontracten

Meer over onderhoudscontracten
Distributieriem onderhoud

Onderhoud

Airconditioning

Meer over airconditioning
De MY Renault-app

Onderhoud

Economy Parts

Meer over voordelig onderhoud
Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie