SUV's

Volop ruimte voor je passagiers en bagage, een praktische hoge instap en meer overzicht. Het is niet zo gek dat SUV’s steeds populairder zijn! Overweeg je zelf ook om een SUV te kopen of te leasen? Ontdek alles over de aantrekkelijke SUV’s van Renault.

SUV’s van Renault

Alle SUV’s van Renault geven je extra ruimte, een luxe interieur, een hogere instap en een goed overzicht op de weg. Met vier volbloed SUV’s en de ruime Megane E-Tech 100% electric is er veel te kiezen. Qua prestaties, formaat, looks en luxe. 

CAPTUR

Gloednieuw, maar toch nog een CAPTUR

  • electric
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
vanaf € 36.370,00
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC evolution 130 pk urban range

  • full hybrid
NIEUWE ARKANA
vanaf € 35.190,00
NIEUWE ARKANA evolution E-Tech full hybrid 145

  • full hybrid
AUSTRAL
vanaf € 39.190,00
AUSTRAL evolution mild hybrid advanced 130

  • full hybrid
ESPACE
vanaf € 47.490,00
ESPACE techno E-Tech full hybrid 200

RAFALE

waarom een SUV?

Een SUV ziet er niet alleen mooi en stoer uit, de auto heeft een aantal duidelijke voordelen

meer ruimte

Een SUV biedt meer ruimte aan passagiers en bagage. Het maakt een SUV extra comfortabel, en geeft je de vrijheid om op avontuur te gaan met je vrienden of je gezin.

Captur - SUV

hogere wielbasis

Ook als een SUV geen 4-wielaandrijving heeft, maakt de hogere wielbasis het makkelijker om het gladde asfalt te verlaten.

Austral - interieur met vrouwelijke bestuurder

beter zicht

Een SUV is een auto met hoge instap. Door de hogere zit heb je een beter overzicht over de weg en kun je sneller anticiperen op nieuwe verkeerssituaties.

Austral - blauw

makkelijke instap

Door de hogere wielbasis, is het makkelijker om in te stappen, je bagage in te laden of een kinderstoeltje vast te zetten.

Espace E-Tech full hybrid

wat kost een SUV?

Zoals met alle soorten auto’s, lopen de prijzen flink uiteen. En natuurlijk maakt het uit welke versie en opties je kiest. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de moderne allround SUV Renault Captur.


Interesse in een SUV en financiering nodig? Naast de optie om een nieuwe auto te financieren, heeft Renault ook aantrekkelijke voorwaarden voor private lease, operational lease en financial lease.

Megane E-tech 100% electric SUV

elektrische SUV

Met een elektrische of hybride SUV van Renault maak je niet alleen een goede keuze voor jezelf, maar ook voor het milieu. Renault heeft diverse elektrische en hybride SUV’s. Met hun robuuste exterieur, grote actieradius en krachtige prestaties ga je veilig en comfortabel op pad. Particulieren die een nieuwe, 100% elektrische SUV kopen zoals de Megane E-Tech Electric, komen in aanmerking voor een subsidie van € 2.950. Ga je voor een occassion, dan gaat het om een bedrag van € 2000,-.

Arkana E-Tech full hybrid flanken

SUV kopen

Een SUV kopen? We kunnen het alleen maar aanraden. De extra ruimte en hogere instap maken SUV’s bijzonder praktisch. Of je nu een groot gezin hebt, graag eropuit trekt of gewoon graag wat meer overzicht op de weg houdt. Er is een Renault SUV die past bij jouw lifestyle en budget. Bekijk onze modellen en rijd langs bij één van onze 150 dealers voor een proefrit.

Megane E-Tech electric - lease

SUV leasen

Wist je dat private lease meestal voordeliger is dan kopen? Private lease is de makkelijkste en vaak voordeligste manier om een nieuwe SUV te rijden. Voor een vast laag bedrag per maand zijn alle autokosten gedekt. De verzekeringen, belasting, onderhoud en zelfs pechhulp. En bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en inkomstenverlies buiten jouw schuld vervalt het leasecontract. Je blijft dus niet met een lening zitten. 

Austral E-Tech full hybrid

SUV financieren

Heb je de ideale SUV gevonden, maar wil je liever niet je spaargeld aanspreken? Dan is een financiering zo geregeld. Flex Choice betekent een lage rente en de flexibiliteit om extra services toe te voegen (zoals je dat doet bij private lease). De choice is aan jou: kies bijvoorbeeld voor financiering met verlengde fabrieksgarantie, pechhulp en onderhoudsbeurten van de Renault Dealer.

ontdek ook