Alles wat je verwacht van een CLIO

inclusief de voordelen van een hybride auto

Vanaf
€ 22.990
CLIO Hybrid - Exterieur

De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid

De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden.

Voordeel

Ontvang het laatste nieuws

Profiteer nu van Early Bird voordeel op de nieuwe CLIO E-TECH Hybrid. Nieuwsgierig?

Meld je dan nu aan als Early Bird en blijf direct op de hoogte van al het nieuws rondom dit nieuwe model.

 

 

Schrijf je in
CLIO Hybrid

Uitrusting

Ontdek deze voordelen van de nieuwe CLIO E-TECH Hybrid

Een ruim interieur, prettig afleesbare schermen, optimale veiligheid en ultramoderne rijhulpsystemen.

Renault CLIO E-TECH Hybrid - Automatisch noodremsysteem

De nieuwe Renault CLIO E-TECH Hybrid is jouw verkeers-beschermengel en houdt je continu veilig. De auto houdt het verkeer in de gaten en controleert of er onverwachte zaken gebeuren. Plots remmende weggebruikers, voetgangers die ineens oversteken. Deze compacte auto waarschuwt je en kan in noodsituaties ook voor je remmen.

Renault CLIO E-TECH Hybrid - EASY LINK-systeem

Het nieuwe EASY LINK-systeem in de Renault CLIO is een multimediasysteem dat intuïtief werkt en daardoor zeer gebruiksvriendelijk is. Het touchscreen heeft een hoge resolutie en is maximaal 9,3“ groot.

Renault CLIO E-TECH Hybrid - Met Google adressen zoeken

Wil je een reis naar Berlijn plannen of zoek je een Italiaans restaurant? Met Google kom je dankzij de meer dan 100 miljoen points of interest altijd op de juiste plek.

MOTOREN

De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid: zuinig en efficiënt

Renault CLIO E-TECH Hybrid in de stad

Tot wel 80% elektrisch rijden in de stad

Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden.

Renault CLIO E-TECH Hybrid automaat

Efficiënt in de stad én op de snelweg

Als je kiest voor een hybride Renault, verbruik je tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor wanneer je op de snelweg of in de stad rijdt. De nieuwe CLIO E-TECH heeft een geweldige actieradius en heeft geen stekkers nodig.

Renault CLIO E-TECH Hybrid velgen

Nieuwe rijbeleving

De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid maakt het mogelijk om veilig en krachtig met het verkeer mee te komen dankzij de 140 pk sterke motor. Dankzij het directe reactievermogen van de elektrische motor en de automatische versnellingsbak kun je snel accelereren. Je creëert met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen jouw eigen gepersonaliseerde rijbeleving.

Meer weten over de nieuwe CLIO E-TECH?