Occasion financieren

Financier jouw occasion

Financial logo
OCCASION zilver stel

wat is Renault occasion financiering?

Jij hebt een tweedehands Renault op het oog maar je houdt liever je spaargeld achter de hand. Dan heeft Renault dé occasion financiering voor jou. Je rijdt een Renault occasion zonder je (volledige) spaargeld in te leggen:

 

  • Betrouwbare tweedehands auto's met lage onderhoudskosten
  • Flexibele financeringsmogelijkheden voor jouw budget en behoeften
  • Ruimte keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen voor iedereen
Renault vrouw stapt uit auto

hoe werkt Renault occasion financiering?

Met Renault occasion financiering stel je je financiering samen zoals jij dat wilt:
 
  • Kies jouw occasion
  • Kies de looptijd: 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of je de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren. Je huidige auto kun je gebruiken als aanbetaling d.m.v. inruil
  • Vervroegde terugbetaling mogelijk, geheel of gedeeltelijk, op elk gewenst  moment.
  • Wel of geen slottermijn

 

Hoe lang de duur van je financiering, hoe lager je maandbedrag. Je betaalt dan wel meer rente. Daarnaast kun je je financiering aanvullen met pechhulp of Renault autoverzekering.

occasion financiering in detail

ontdek alle details van Renault Flex Occasion

Productnaam Renault occasion financiering
Producttype Huurkoop / financiering
Financieringsorganisme Mobilize Financial Services Nederland
Rente Vaste rente voor gehele looptijd
Aanbetaling Mogelijk
Slottermijn Mogelijk
Administratiekosten Geen administratiekosten
Aantal kilometers voor financiering Geen limiet
Onderhoud Optioneel
Pechhulp Mogelijk
Autoverzekering Mogelijk
BKR registratie Ja
Eigenaar van auto Economisch eigenaar

nieuwe auto financieren

Financier je nieuwe Renault bij Mobilize Financial Services. Mogelijk op alle Renault modellen, met of zonder services (bijvoorbeeld: onderhoud, verlengde garantie).

 

private lease - particulier

Ontdek Renault private lease. Geen onverwachte kosten, alle kosten van de auto meegenomen. Alleen nog tanken of laden.

 

zakelijk financieren

Financier zakelijk je nieuwe Renault bij Mobilize Financial Services. Mogelijk op alle Renault modellen, met of zonder services

 

veelgestelde vragen

OCCASION familie in de auto

wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaal je maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kies je voor occasion financiering met een slottermijn, dan betaal je gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Je maandlasten worden hiermee lager.

De slottermijn betaal je aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houd je aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van je volgende Renault.

Wil je tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Ook dat is mogelijk met occasion financiering.

 

bereken hier je maandbedrag

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rmobilize-fs.com.

Services zijn alleen beschikbaar op Renault Top Occasions. Mobilize   Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFO zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het   einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.