video placeholder

NIEUWE RENAULT

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

van paardenkracht naar elektrische kracht

Megane E-Tech 100% electric

vanaf € 37.590,00
bekijk acties
Alt Image C29

Private Lease

Met Renault Private Lease rijd je een Megane E-Tech 100% electric al vanaf € 599,- per maand*

Standaard uitgerust met:
 

 • Handbediende airconditioning
 • Instrumentenpaneel met 12,3" TFT kleurenscherm voor de bestuurder
 • 9" OpenR link multimediasysteem met Arkamis Classic 3D geluid
 • Bekleding Stof van gerecycled materiaal
 • 18"lichtmetalen wielen 'Oston'

Bijtelling vanaf € 215,-/maand

Precies weten hoeveel bijtelling je gaat betalen? Maak gebruik van de bijtellingstool.

motor

160kW

of 220 pk

vermogen

7,4sec

0-100 km/u

tot

470km

actieradius (WLTP)

pure sensatie

puur design

De Renault Megane E-Tech electric heeft de compacte carrosserie van een hatchback en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede shouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een zeer stijlvolle look. En met 20“ lichtmetalen wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterzijde en warm titanium accenten trekt hij de volle aandacht met zijn uitmuntende en originele design.

 • Renault Megane E-Tech Electric exterieurdesign - auto op de weg
 • De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric - aanzicht interieur
 • De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric - externe details
 • Renault Megane E-Tech Electric - design
 • Renault Megane E-Tech Electric - design
 • Renault Megane E-Tech Electric - design
Renault Megane E-Tech Electric - interieur stuur dashboard
  • openR en openR link: nieuwe generatie interfaces

   Met het nieuwe openR-scherm beschik je over één van de grootste ingebouwde digitale displays in dit segment. Het scherm biedt een ruimte van maar liefst 774 cm2 en is daarnaast een lust voor het oog. Bekijk haarscherpe beelden in hoge resolutie en houd de belangrijkste informatie op het instrumentenpaneel eenvoudig in het oog: snelheid, navigatie en laadniveau.

  • een totaal nieuwe rijervaring

   In de nieuwe Megane draait het volledig om de bestuurder. De bedieningselementen zijn rondom het compacte stuur aangebracht om ruimte te besparen en veiliger te rijden. De nieuwe elektrische stuurbekrachtiging en het lage zwaartepunt van de auto zorgen voor nog nauwkeuriger rijgedrag.

  • extra ruimte

   Je hebt in de Megane E-Tech electric zeer veel ruimte. Het nieuwe dashboard is aanzienlijk verbreed. En omdat je geen versnellingsbak meer hebt, ontstaat er meer beenruimte achterin: 209 mm, en je hebt maar liefst 33l meer opbergruimte.

  • Smart car

   De Megane E-Tech electric beschikt over het openR link-systeem met Google-integratie. Dit state-of-the-art systeem anticipeert op je behoeften en past zich beter aan jouw omgeving aan.

  • smart rear view mirror

   Schakel in één vloeiende beweging over van een traditionele achteruitkijkspiegel naar een uitgebreid camerabeeld dat gebruikmaakt van een achteruitrijcamerasysteem en een daksensor. Je hebt zo perfect vrij zicht, dat niet belemmerd wordt door lange passagiers of een volle achterbank.

Renault Megane E-Tech Electric - voorkant, dashboard, achterstoelen, bagageruimte

ergonomisch en ruim

Het exclusieve platform waar de Megane E-Tech electric op staat, heeft een volledig vlakke vloer. Er is extra binnenruimte dankzij de verbrede structuur en een nieuw, extra-smal openR-dashboard: zo heb je 209 mm meer beenruimte achterin, en 33 l extra laadruimte.

een exclusieve rijervaring

Het geheel nieuwe interieur is volledig ontworpen om het reizen extra comfortabel te maken. Neem plaats in de verstelbare stoel die optimale ondersteuning biedt en bedien het grote L-vormige openR-display met het grootste gemak.

modulair design en opbergruimte

Draadloze inductielader voorin, USB-C-poort achterin, opbergvak in het midden, 33 l opbergruimte in het midden en aan de zijkanten en 440 l aan bagageruimte.

pure technologie

Met Google-integratie: maak de connectie met jouw Megane.

Gebruik het openR link-systeem met Google-integratie. Je kunt maximaal 5 accounts instellen. Je hebt toegang tot al je favoriete apps, zonder verbinding met je telefoon te hoeven maken.
Google Maps
Google Assistent
Google Play

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.Beheer

kwalitatief hoogwaardig geluid van Harman Kardon

Het exclusieve nieuwe Harman Kardon-systeem biedt een fantastische ervaring voor alle passagiers. Dit systeem levert in totaal maar liefst 410W aan geluid via 2 tweeters aan de zijkanten van het dashboard, 2 woofers in de voordeurpanelen, 2 tweeters en 2 woofers in de achterdeurpanelen en 1 subwoofer in de bagageruimte. Vijf verschillende soundscapes en Quantum Logic Surround™-technologie maken van muziek een onvergetelijke ervaring in jouw Megane.

Maximale veiligheid

De Megane E-Tech electric heeft 26 rijhulp- en veiligheidssystemen. En die garanderen een zorgeloze en comfortabele rit.

Renault Megane E-Tech Electric - rijhulpsystemen

rijhulpsystemen

Je rijdt intuïtief en soepel, met de 8 rijhulptechnologieën waarmee de Megane E-Tech electric is uitgerust.

Renault Megane E-Tech Electric - veiligheid

veiligheid

Intelligente rijhulpsystemen houden de verkeersomstandigheden in de gaten en waarschuwen je voor onverwachte gebeurtenissen op de weg.

Renault Megane E-Tech Electric - parkeerhulpsystemen

park assist

Is er nog plek? Met onze slimme en nauwkeurige parkeerhulpsystemen wordt parkeren een fluitje van een cent.

100% elektrisch

Renault Megane E-Tech Electric - elektrisch platform

360° innovatie

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 160 kWh. De geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis, volledig vlakke vloer en een laag zwaartepunt maken de auto uiterst wendbaar.

Meer autonomie

De Megane E-Tech electric is één van de lichtste auto's in zijn segment (1620 kg). In de auto regelt een systeem automatisch de batterij- en motortemperatuur. Je beschikt zo altijd over een gelijk vermogen bij een grotere actieradius, ongeacht de buitenomstandigheden.

Geavanceerde aerodynamica

Innovatieve aerodynamica helpt ook om de actieradius te vergroten. De beperkte hoogte, vormgeving van het dak, smalle banden, gewelfde bumpers en verzonken portiergrepen zijn designelementen die de efficiëntie verhogen.

De auto opnieuw uitgevonden

Onze engineers hebben de Megane E-Tech electric een actieradius meegegeven van maar liefst 470 km* (300 km met de 40 kWh-accu).

Renault Megane E-Tech Electric - opladen en actieradius

simuleer de actieradius en oplaadtijd

Voer de informatie voor je Megane E-Tech electric en de vereiste lading in om je actieradius te bekijken en te weten hoe lang je moet laden bij elk type laadpunt.

Renault Megane E-Tech Electric - laadoplossing

laadoplossingen

Voor opladen thuis, op het werk of onderweg beschik je over een groot aantal mogelijkheden op maat. De Renault Megane E-Tech electric wordt standaard geleverd met een Type 2, mode 3 Mennekes laadkabel. Deze kun je gebruiken voor je wallbox thuis of bij een publiek laadpunt.

De Renault Megane E-Tech Electric - connected services

blijf verbonden met je auto via My Renault

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker met behulp van de My Renault-app. Hiermee bedien je de auto op afstand vanaf je telefoon, zoals de status van je batterij checken, nabijgelegen laadpunten zoeken, laadplanner inschakelen, je route plannen en nog veel meer.

Naast je dagelijks te assisteren is Renault connected services ook bezig met nieuwe en verbeterde functies.

Megane e-tech electric opladen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over elektrisch rijden? We beantwoorden ze op de veelgestelde vragen-pagina.

jouw Megane personaliseren?

3 beschikbare versies

versie

equilibre
vanaf € 37.590,00
 • 9" openR Link multimediasysteem Arkamis Classic audio en 4 speakers
 • bekleding stof EVA REC van gerecycled materiaal in grijs
 • buitenspiegelkappen in carrosseriekleur
 • lichtmetalen wielen 18"

aanbiedingen en accessoires

Bekijk onze verschillende financieringsaanbiedingen en alle accessoires die speciaal zijn ontworpen voor jouw toekomstige Megane E-Tech electric.

RenaultMegane E-Tech Electric - financiering private lease

private lease

Private Lease jouw Megane E-Tech electric

nu bekijken
 RenaultMegane E-Tech Electric - financiering

financieringsopties en services

een financiering speciaal voor jou

dit zijn de mogelijkheden
 Renault Megane E-Tech Electric - inruilen

inruilen

bekijk de inruilwaarde van jouw auto

jouw auto taxeren
 Accessoires voor de Renault Megane E-Tech Electric

accessoires

trekhaak, dakdragers en fietsdragers

bekijk alle accessoires

* Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.