financiering en leaseMegane E-Tech 100% electric

financier jouw Megane E-Tech 100% electric

Private Lease, Autofinanciering, Financial Lease of Operational Lease: financier of huur jouw Megane E-Tech 100% electric met Mobilize Financial Services. Onze financieringsopties zijn beschikbaar met of zonder aanbetaling.
Online kun je leasepakketten voor de langetermijn afsluiten. Doorloop alle stappen eenvoudig vanuit huis: van configuratie tot ondertekening van het contract.

ontdek onze services

uitgebreide garanties - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

verlengde garantie

Met GarantiePlus van Renault hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene ongemakken en de reparatie van elektronische, mechanische of elektrische onderdelen. Deze verlengde garanties geven je 24 uur per dag toegang tot Route Service in heel Europa. De garanties bieden je tot 5 jaar of 150.000 kilometer totale gemoedsrust.

onderhoudscontracten - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

onderhoudscontracten

Onze servicecontracten en -pakketten zijn er om je auto optimaal te onderhouden. Goed onderhoud houdt de prestaties op peil en verlengt de levensduur van jouw Arkana.

connected car-verzekering - financieringsopties en services - Renault Arkana E-Tech full hybrid

autoverzekering met ruime voorwaarden

Speciaal voor Renault-rijders bieden we jou de beste autoverzekering. Dankzij de zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze, bieden wij dé verzekering voor jouw Renault. Arkana met route service

Renault Route Service

Renault Route Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om je te helpen als je met pech langs de weg staat. De Renault-dealer zorgt voor een vlotte reparatie en de Renault Route Service voor onderdak of vervangend vervoer.* 

financier en installeer je wallbox thuis

Renault Megane E-Tech 100% electric - Mobilize power solutions

laat jouw wallbox installeren

Wanneer je jouw Megane E-Tech 100% electric aanschaft, adviseert je verkoper je graag bij het kiezen van een passende wallbox. Voor de juiste werking en veiligheid is het belangrijk dat de wallbox wordt geplaatst door een erkende vakman.

Renault Megane E-Tech Electric - Mobilize smart charge

laadperiodes optimaliseren

Met Mobilize smart charge kies je het beste moment om op te laden. Je Megane E-Tech 100% electric wordt automatisch opgeladen wanneer de elektriciteitsbehoefte het laagst is om jouw CO2-voetafdruk te minimaliseren, door te laden met goedkopere en duurzamere energie.

openr-Link

connected services

openR-link met geïntegreerde Google geeft je een meer intuïtieve en gepersonaliseerde rij-ervaring. Verbeterde navigatie, spraakbesturing, toegang tot je favoriete applicaties rechtstreeks vanaf je multimediascherm.

vereenvoudig je dagelijkse ritten

De Renault Megane E-Tech Electric - connected services

My Renault-app

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker met behulp van de My Renault-app. Hiermee blijf je in contact met je auto. Check de status van je batterij en  nabijgelegen laadpunten, de laadplanner en plan alvast je route.

Renault Megane E-Tech Electric - google integratie

OpenR link

openR link met Google integratie* levert een intuïtievere en gepersonaliseerde ervaring. Verbeterde navigatie, spraakbediening, vanaf het scherm rechtstreeks toegang tot je favoriete apps en nog veel meer.

 

*Google, Google Play, Android Auto en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC.

heb je een vraag?

*De Private lease vanafprijs is gebaseerd op een contract van 60 maanden minus overheidssubsidie. Deze overheidssubsidie wordt gegeven voor de eerste 48 maanden en bedraagt € 3.350,- in totaal. Dit wordt in 48 maanden betaald en bedraagt  € 69,- per maand. Op de laatste 12 maanden van je contract wordt geen overheidssubsidie gegeven en vervalt het voordeel.