video placeholder

een collector's edition van op R5 Turbo geïnspireerde sneakers in een meeslepende 3D-ruimte

Renault NFT

drop RACING SHOE5

Na het succes van de eerste NFT-collectie in 2022, is R3NLT terug met een tweede drop! Een collectie in beperkte oplage van zowel fysieke als digitale sneakers.

De capsulecollectie is verkrijgbaar in 5 kleuren gebaseerd op 5 iconische R5 Turbo-modellen. Een 6e kleur wordt gezamenlijk ontworpen met de R3NLT-gemeenschap, geïnspireerd door de R5 Turbo 3E E-Tech 100% elektrische concept car. Deze collectie is ook een unieke kans om jezelf onder te dompelen in het R5 Turbo-universum door middel van een meeslepende 3D-ervaring!

Renault geeft zijn community een kijkje achter de schermen. Treed ook toe tot de wereld van Web3 voor unieke en exclusieve ervaringen.

 

Met R3NLT maak je kennis met Renaults toekomstvisie en word je daar zelf onderdeel van.

Met The Renault NFT experience word je een “insider” bij ons merk, een actief lid van Renaults Web3-initiatief, een ontdekkingsreiziger op zoek naar een nieuwe merkervaring.

 

Autofanaten, fans van Renault en crypto-freaks kunnen hun lol op in de R3NLT-community.

alle NFT collecties

Renault NFT genR5

GENR5: DE GENESIS-EDITIE

De naam genR5 komt van gen voor genesis, gen voor generatie, gen voor generative art. Deze eerste NFT-collectie markeert Renaults toetreding tot de gaming-scene op basis van ambities die verder reiken dan een eenvoudige drop*. 

genR5 eert de oorsprong van de legendarische R5, die in 1972 op de markt kwam, en trekt de lijn door tot 2024, naar de R5 van de toekomst.  

genR5 is als het ware de koppeling tussen het verleden, het heden en de toekomst. 

Renault Scenic Vision concept car

nieuwe merkervaring

Verzamel deze NFT's van Renault en open de deur naar een nieuwe merkervaring: ergens tussen het metaversum en de echte wereld.

Word ook lid van deze actieve community van verbonden fans en stap samen met ons in dit avontuur.

 

word nu lid van onze NFT-community

lees en ontdek

Renault wt5 by reno app

wt5 by reno app

reno, de officiële avatar van Renault, leidt je door een verkenning van toekomstige Renault-modellen door middel van leuke en interactieve inhoud. Ontdek de applicatie en krijg snel inzicht in de meest innovatieve thema's van Renault.

Nieuwe Scenic Vision-conceptcar

conceptcars van Renault

Hoe ziet de toekomst van mobiliteit eruit? Met onze conceptcars stippelen we de route uit.

ga verder