Over Mobilize Financial Services

Mobilize Financial Services is handelsnaam van RCI Financial Services, het Nederlandse filiaal van RCI Banque S.A. Mobilize Financial Services is vertegenwoordigd in 35 landen in Europa, Amerika, Azië en  Afrika.

rci

Mobilize Financial Services richt zich op twee soorten klanten: particulieren en zakelijk

  • Mobilize Financial Services verstrekt consumptieve kredieten aan particulieren voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s. Daarnaast bieden wij Private Lease en verschillende services aan, zoals verzekeringen en verlengde garantie op jouw Renault.

 

  • Mobilize Financial Services richt zich ook op de zakelijke markt als jouw partner op het gebied van Operational en Financial Lease-oplossingen.

 

Wij zijn een 100% dochteronderneming van Renault, en zijn gevestigd in hetzelfde pand als Renault Nederland. Daardoor kunnen wij je van dienst zijn met de meest aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. In samenwerking met jouw Renault-dealer voorzien wij je van een betrouwbaar en verantwoord kredietadvies.

rci

bescherming persoonsgegevens en persoonsregistratie

In het kader van haar dienstverlening verwerkt Mobilize Financial Services persoonsgegevens. Informatie over de wijze waarop Mobilize Financial Services haar persoonsgegevens verwerkt, kun je raadplegen via de Privacyverklaring (bijlage) van Mobilize Financial Services.

 

Voor vragen en/of opmerkingen over de wijze waarop Mobilize Financial Services omgaat met jouw persoonsgegevens, kun je contact opnemen via privacy-nederland@mobilize-fs.com of schriftelijk naar:

 

Mobilize Financial Services

t.a.v. Data Protection Officer

Postbus 75760

1118 ZX Schiphol Rijk

contact

Mobilize Financial Services

Handelsnaam van RCI Financial Services B.V.

AFM-vergunningsnummer: 12009781

KvK-nummer 30055070

 

Adres:

Boeingavenue 275

1119 PD Schiphol-Rijk

 

Postbus 75760

1118 ZX Schiphol

 

Telefoonnummer:

020 354 96 20