Auto met hoge instap

Op zoek naar comfort tijdens het in- en uitstappen en een goed overzicht op de weg? Voor dit en meer kies je voor een auto met hoge instap. Bekijk het koop- en lease aanbod van Renault.

auto met hoge instap van Renault

Bij Renault vind je een ruim aanbod aan comfortabele SUV’s met een praktische hoge instap. Automaat of handgeschakeld. Elektrisch of hybride. Nieuw, als leaseauto of als occasion. Een hoge instap is natuurlijk nooit de enige reden om een auto te kiezen. Je hebt waarschijnlijk nog een lijstje met andere wensen. Gezinnen die een auto met hoge instap zoeken, willen waarschijnlijk ook veel bagageruimte of een ruime 7-zitter zoals de nieuwe Espace. Terwijl voor zakelijke rijders comfort en uitstraling belangrijk zijn. Bekijk hier ons volledige aanbod.

  • electric
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
vanaf € 36.370,00
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC evolution 130 pk urban range

SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC
vanaf € 42.470,00
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC evolution 170 pk comfort range

  • full hybrid
ARKANA
vanaf € 35.190,00
ARKANA evolution E-Tech full hybrid 145

  • full hybrid
NIEUWE CAPTUR
vanaf € 28.690,00
NIEUWE CAPTUR evolution TCe 90

  • full hybrid
AUSTRAL
vanaf € 39.190,00
AUSTRAL evolution mild hybrid advanced 130

  • full hybrid
ESPACE
vanaf € 46.290,00
ESPACE techno E-Tech full hybrid 200

RAFALE
vanaf € 51.490,00
RAFALE esprit Alpine E-Tech full hybrid 200

  • full hybrid
SYMBIOZ
vanaf € 36.490,00
SYMBIOZ techno E-Tech full hybrid 145

waarom een auto met hoge instap?

Er zijn verschillende voordelen aan een auto met hoge instap. Met name voor senioren, mensen met een beperkte mobiliteit en gezinnen. Deze voordelen hebben we voor je op een rij gezet.

Austral instappen

comfort bij het instappen

Een auto met hoge instap biedt je extra comfort bij het instappen, uitstappen en het inladen van bagage. Zo voorkomt een hoge instap overbelasting van je rug en het spaart je knieën. 

meer overzicht in het verkeer

Een auto met hoge instap heeft een hogere zit. Met een hogere zit heb je meer overzicht in het verkeer.

gemakkelijker in-en uitladen

Het plaatsen van een autozitje of bagage in- of uitladen kost veel minder moeite.

Megane E-Tech electric

rijd makkelijker over oneffen terrein

Een extra hoge instap betekent ook een hogere wielbasis en dankzij de hogere wielbasis rijd je makkelijker over oneffen terrein.

Captur

wat kost een auto met hoge instap?

Wat een auto met hoge instap kost hangt natuurlijk af van het model, de uitvoering en opties. Stel zelf je auto samen en ontdek de prijs van je nieuwe Renault. Houd daarnaast ook rekening met de eventuele inruilwaarde van je oude auto. Renault heeft naast de optie om een nieuwe auto te financieren, ook aantrekkelijke voorwaarden voor private lease, operational lease en financial lease.

Megane E-Tech 100% electric

elektrische auto met hoge instap

Kies je voor een elektrische of hybride auto, dan maak je een goede keuze voor het milieu. Renault heeft diverse elektrische auto's met een hoge instap. Met hun robuuste exterieur, grote actieradius en krachtige prestaties ga je veilig en comfortabel op pad.

 

Kies je voor een 100% elektrische auto? Dan kom je in aanmerking voor maximaal € 2.950 subsidie bij de aanschaf of private lease van een nieuwe auto. Kies je voor een elektrische occasion? Dan kom je in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Deze subsidieregeling loopt tot en met 31 december 2024.

Espace E-Tech full hybrid

auto met hoge instap kopen

Wil je binnenkort zelf de trotse eigenaar zijn van een nieuwe auto met hoge instap? Dan ga je voor kopen. Bekijk al onze auto’s met hoge instap, rijd langs bij één van onze 150 dealers en maak een proefrit. 

blind spot warning - uitmuntende veiligheid - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

auto met hoge instap leasen

Kies je voor leasen, dan hoef je jouw spaargeld niet aan te spreken. Rijd in je favoriete auto met hoge instap tegen een vast laag maandbedrag. Alle kosten zijn inbegrepen: verzekeringen, belasting, onderhoud en zelfs pechhulp. Mocht het je tegenzitten, bijvoorbeeld door werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies buiten jouw schuld, dan wordt het leasecontract ontbonden. 

Arkana E-Tech full hybrid

auto met hoge instap financieren

Vind je het een fijn idee dat de auto met hoge instap helemaal van jezelf is, maar heb je een lening nodig? Een voordelige financiering via Renault Flex Choice combineert een lage rente met de flexibiliteit om extra services toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een verlengde fabrieksgarantie, pechhulp en onderhoudsbeurten van de Renault Dealer. De choice is aan jou!

de meest gestelde vragen over auto's met hoge instap

Een auto met hoge instap biedt een aantal unieke voordelen, zoals meer overzicht in het verkeer of gemakkelijk in- en uitladen. Bij Renault ontdek je de antwoorden op de meest gestelde vragen.