laadoplossing voor jouRenault Megane E-Tech 100% electric

Laad de Renault Megane E-Tech 100% electric eenvoudig thuis op via een laadpunt.
Tijdens je rit zorg je met slechts 30 minuten opladen via een DC-snellader voor 1,5 uur extra rijden op de snelweg.
Bijna 90% van de Europese laadpunten biedt 22 kW of minder, dus er is altijd wel een laadpunt in de buurt. Met het laadpunt van 22 kW kun je snel 50% van je actieradius bijladen.

THUIS LADEN

 Renault Megane E-Tech 100% electric - Mobilize Power Solutions

installeer jouw thuislaadoplossing

Bij de aankoop van Megane E-Tech 100% electric krijg je van Mobilize Laadoplossingen ondersteuning bij elke stap van de installatie van een thuislaadoplossing. Mobilize Laadoplossingen biedt een bijzonder comfortabele oplossing: een verbonden, op afstand bediende terminal, getest en aanbevolen door Renault en bovendien van Franse makelij. Profiteer van vaste prijzen zonder verrassingen. Dit is inclusief de uitrusting en thuisinstallatie. Onze technici installeren je laadoplossing uiteraard voordat je auto wordt afgeleverd en binnen 45 dagen na het plaatsen van je bestelling.

 Renault Megane E-Tech 100% electric - Mobilize Smart Charge

bespaar geld bij thuis laden

Gebruik de gratis Mobilize Smart Charge-app om op het beste moment te laden. De app plant automatisch de laadbeurten in daluren voor de beste tarieven. Je laadt jouw Megane E-Tech 100% electric op met goedkopere energie en helpt de integratie van hernieuwbare energiebronnen te bevorderen, terwijl het energienetwerk in balans blijft. Naast al deze besparingen word je met een cashbacksysteem ook beloond voor je flexibiliteit.

ONDERWEG OPLADEN

 Renault Megane E-Tech 100% electric - Mobilize Charge Pass

toegang tot het grootste oplaadnetwerk van Europa

Gebruik de Mobilize Charge Pass om jouw Megane E-Tech 100% electric in heel Europa gemakkelijk op te laden. Je hebt toegang tot het meest uitgebreide oplaadnetwerk van Europa, waaronder Ionity's netwerk met krachtige laadstations. Zoek het dichtstbijzijnde beschikbare laadstation - je kunt zelfs het energieniveau, de oplaadprijzen en de beschikbare soorten stopcontacten bekijken. Volg de aangegeven route en betaal gemakkelijk bij het laadpunt.

bereken het rijbereik en de laadtijden voor de Megane E-Tech 100% electric

KABELS EN UITRUSTING

LAADTIJD

installatietype vermogen bij een laadpunt vermogen autolader benodigde kabel batterij opladen (aanbevolen) laadtijd
batterij met rijbereik voor rijden in de stad (40 kWh) batterij met comfortabel rijbereik (60 kWh)
openbaar snellaadstation (DC) 130 kW 130 kW DC¹ kabel van laadpunt 15-80% 35 min. 36 min.
openbaar laadpunt 22 kW 22 kW AC laadkabel type 2, meegeleverd (3-fasig) 15-80% 1 uur 7 min. 1 uur 50 min.
thuislaadpunt 7,4 kW 15-80% 4 uur 2 min. 6 uur 1 min.

¹ met de batterij met comfortabele actieradius bedraagt het maximale piekvermogen 130 kW. ¹ met de comfortabele langeafstandsbatterij bedraagt het maximale piekvermogen 150 kW. Vergeet niet: laden via DC is niet lineair en varieert al naargelang de laadstatus en de batterijtemperatuur.

JOUW VRAGEN OVER OPLADEN

OPLADEN EN LAADPUNTEN