ZZP’ers en MKB’ers kiezen voor Renault

ZZP’ers en MKB’ers kiezen voor Renault

Renault staat klaar voor ondernemers.

Met bedrijfswagens, personenauto's en bestelauto's. Bekijk de acties, financierings,- en leasemogelijkheden.

Kangoo E-Tech electric

Renault helpt ZZP’ers verder

Als slimme ZZP’er kies je natuurlijk voor een Renault personenauto of bedrijfwagen.

Hét perfecte visitekaartje van jouw bedrijf. Daarnaast adviseert je dealer je ook in de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Kopen, financial leasen of operational leasen?

 

Zorgeloos ondernemen met vast gebudgetteerde onderhoudskosten? Een bedrijfswagen samenstellen, helemaal op maat naar jouw wensen? Geen probleem. Samen met je dealer bepaal jij wat voor jou de beste keuze is.

 

Vergeet ook niet de acties onderaan deze pagina te  bekijken. Als goed ondernemer laat je zoveel voordeel natuurlijk nooit liggen.

Renault Trafic

Renault werkt voor het MKB

MKB’ers opgelet: Renault personenauto’s en bedrijfswagens horen al jarenlang tot de top op gebied van een kosten efficiënte exploitatie en voordelige total costs of ownership.

 

Daarnaast is de Account Manager Zakelijke Markt bij de Renault-dealer speciaal getraind om jouw wagenparkvraagstukken zo optimaal mogelijk te begeleiden. Dit gaat veel verder dan de keuze tussen (netto) operational lease of financial lease.

 

Denk ook aan de transitie naar elektrisch rijden met bijbehorende laadinfra-oplossingen. Of advies op duurzaam investeren met behulp van MIA & VAMIL-regelingen. Meer weten?

Meer Renault zakelijk

personenauto's

Speciaal voor jou heeft Renault een hele rij acties klaarstaan om het ondernemen nóg aantrekkelijker te maken. Bekijk daarom nu de scherpe lease-aanbiedingen en upgrademogelijkheden en jij rijdt binnenkort helemaal top bij je klant voor!

acties personenauto's

bedrijfswagens

Bestelauto’s en bedrijfswagens. Op benzine, diesel of elektrisch. Bij Renault heb je als ondernemer alle vrijheid om te kiezen voor jouw perfecte presentatie aan je klant. Groot, robuust, klein of duurzaam? Renault past altijd bij jouw bedrijfsimago.

acties bedrijfswagens
zoe in lader

elektrisch leasen

Leaserijders, ZZP'ers en het MKB profiteren nu van de stijlvolle elektrische auto's van Renault. Met het bijtellingsvoordeel en de aantrekkelijke leaseprijs rijdt zakelijk Nederland nu voor dezelfde prijs als voor een auto op benzine. 

zoe in laadpaal

elektrisch rijden?

Wanneer ga jij elektrisch rijden als ZZP’er of MKB’er? En welke auto kies je dan? Wat voor bedrijf je ook hebt, je maakt een statement als je elektrisch voor komt rijden. Lees meer over zakelijk elektrisch rijden en laat je overtuigen met een proefrit.

Arkana-ph2

Financial Lease

Financial lease is een populaire leaseconstructie onder ZZP’ers en MKB’ers. Je krijgt dan ook zeer aantrekkelijke fiscale voorwaarden, wanneer je een (bijna) nieuwe auto koopt. Je auto komt op de balans en veel kosten zijn aftrekbaar van de belasting. Een ander voordeel is dat je met Flex Financial Lease bijvoorbeeld al voor één bedrag per maand klaar bent. Voor financiering én services.

CAPTUR op de weg

Operational lease

Operational lease is de meestgekozen vorm van leasen. Vooral onder de wat grotere bedrijven. Wil je als ZZP’er of MKB’er ook volledig ontzorgd worden? Wil je totaal geen omkijken hebben naar kosten, onderhoud en vervangend vervoer? Dan is operational lease voor jou de beste keuze!

pro plus renault trafic

PRO+

Jouw Renault Kangoo, Trafic, Kangoo E-Tech electric, Master E-Tech electric en Master aanpassen aan je werkzaamheden? Benzine, diesel of elektrisch? Geen probleem. Met het PRO+ netwerk van Renault laten we jouw auto perfect aansluiten bij jouw behoeften en die van je bedrijf. 

Renault wagenpark

wagenparkbeheer

Renault helpt fleet managers verder met toekomstige en duurzame mobiliteit, kostenbeheersing en veiligheid. Dat doen wij bijvoorbeeld met onze Business-modellen. Deze auto’s zijn met alle belangrijke opties uitgerust tegen een aantrekkelijke catalogusprijs. Wil je de CO2-uitstoot verlagen van jouw wagenpark? Kies dan voor onze exclusieve E-TECH-technologie: dat zijn krachtige en betrouwbare elektrische, hybride en plug-in hybride motoren. Goed om te weten: er is altijd een Renault servicepunt op minder dan 10 minuten rijden en een verkooppunt op minder dan een kwartier rijden.

Meer informatie over Renault