image

Renault en autosport

De missie van Renault is om sportuitdagingen aan te gaan en van hieruit technologieën verder te ontwikkelen. Renault en autosport staan dan ook gelijk aan ruim 115 jaar innovatie. Een geschiedenis die gekenmerkt wordt door beeldbepalende auto's, rijdende legendes, technologie en historische overwinningen. Een spannend avontuur dat al meerdere malen bekroond is met ongeëvenaard succes.

Competitie zorgt voor innovatie

In elke discipline zit een uitdaging. En daarin ziet Renault kansen om de expertise steeds verder te ontwikkelen.

formule 1

RENAULT SPORT FORMULE 1-TEAM

Het Formule 1-programma vormt de kern van Renault Sport Racing. Dit nieuwe bedrijfsonderdeel verenigt alle activiteiten op het gebied van autosport onder één noemer. Lees meer over de toewijding van Renault!

Lees meer
Renault Sport Series

RENAULT SPORT SERIES

Lees meer over spannende activiteiten op het gebied van autosport. Zoals Formule Renault voor jonge coureurs en raceprogramma's voor klanten. Vergroot je passie voor de autosport nu!

Lees meer

Van het circuit naar de weg

Renault CLIO R.S. geel

Renault Sport

Houd elke dag het heft in eigen handen

Ontdek de Renault CLIO R.S. 200 EDC
Renault MÉGANE R.S. oranje achterkant

Renault Sport

Domineer elke bocht

Ontdek de Renault MÉGANE R.S.
Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie