Renault Talisman occasion

bekijk de tweedehands modellen

renault talisman occasion

7 zekerheden op top occasions

  • 12 of 24 maanden garantie
  • Servicebeurt
  • APK
  • Renault Route Service
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gegarandeerde kilometerstand
  • Vervangend vervoer

 

 

Een tweedehands Renault Talisman?

De Talisman was nieuw verkrijgbaar in Nederland vanaf februari 2016 en is in 2022 uit productie gehaald. Afhankelijk van de uitvoering is de Talisman leverbaar met de geavanceerde 4Control vierwielbesturing. Hierbij sturen de achterwielen mee. Zo maak je loepzuivere bochten, snel je door het stadsverkeer heen en parkeer je makkelijk in. Met het Multi Sense-systeem pas je eenvoudig de demping, sturing en gasrespons aan. Daarmee wordt rijden in een Talisman een échte persoonlijke ervaring.

De Renault Talisman occasion: rijk uitgerust

De Renault Talisman is een zeer rijk uitgeruste auto. Al vanaf het standaardmodel krijg je een uitgebreid accessoirepakket. De Talisman is gebouwd als fijne, comfortabele zakenauto. Of reisauto, het is maar net waar je hem voor gaat gebruiken. Verfijnde materialen, mooi interieur, sterke en soepele motoren. Automaat of handgeschakeld. En, hij is vooral zeer ruim! Zeker als je voor de Estate gaat, krijg je een hoop bagageruimte ervoor terug. Klaar voor een proefrit in een comfortabele, luxe Renault Talisman?

Veiligheidssystemen en accessoires in de Talisman occasion

Parkeerhulp, waarschuwingssysteem dode hoek, adaptiepe snelheidsregelaar, head-up display, automatisch gedimde koplampen, lane departure warning, Easy Park-Assist. Een tweedehands Renault Talisman zit boordevol extra's, accessoires en veiligheidssystemen. Ga daarom nu op zoek naar jouw Talisman en geniet van elke rit.

meer weten?