Renault Arkana occasion

bekijk de tweedehands modellen

renault arkana occasion

7 zekerheden op top occasions

  • 12 of 24 maanden garantie
  • Servicebeurt
  • APK
  • Renault Route Service
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gegarandeerde kilometerstand
  • Vervangend vervoer

 

 

Een tweedehands Renault Arkana E-Tech full hybrid?

De Arkana E-Tech full hybrid occasion heeft vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse. Een tweedehands Arkana E-Tech full hybrid maakt je dagelijks leven ook 'elektrischer'. Je rijdt in de stad tot wel 80% van de tijd in volledig elektrische modus. Je rijdt comfortabel in stilte, je verlaagt CO2-uitstoot en je vermindert je brandstofverbruik tot wel 40%* (in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor). 

15 Easy Drive-rijhulpsystemen

Een Arkana occasion is natuurlijk ook uitgerust met veel veiligheidssystemen. Highway and Traffic Jam Companion, Rear Cross Trafic Alert en Easy Park Assist zijn slechts enkele functies die zijn gemaakt ter verbetering van jouw rijcomfort en veiligheid. Deze functies en nog veel meer zijn beschikbaar via de Renault Easy Drive-rijhulpsystemen, waarmee je eenvoudig kunt manoeuvreren. Deze functies kun je gebruiken vanaf het EASY LINK multimediasysteem.

De Renault Arkana E-Tech full hybrid als occasion iets voor jou?

Het aanpasbare interieur van een tweedehands Arkana E-Tech full hybrid is zeer ergonomisch en heeft een moderne cockpit, gebruiksvriendelijke consolebediening, ruim interieur en ruime bagageruimte. Door te remmen met energieterugwinning wordt de batterij tijdens het rijden automatisch opgeladen. En wil je met een aanhanger op vakantie? Het trekgewicht van de Arkana E-Tech full hybrid is maximaal 760 kilo. Dit is het maximaal toelaatbaar aanhangergewicht (geremd).

Meer informatie over Renault