Renault TWINGO occasion

bekijk de tweedehands modellen

TWINGO E-Tech 100% electric rijdend grijs met rood gebouw

7 zekerheden op top occasions

  • 12 of 24 maanden garantie
  • Servicebeurt
  • APK
  • Renault Route Service
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gegarandeerde kilometerstand
  • Vervangend vervoer

 

 

Een tweedehands Renault TWINGO? Bekijk hier alle top occasions

De Renault TWINGO siert al sinds 1993 het straatbeeld. Er zijn er al meer dan 3,5 miljoen van geproduceerd! Geen wonder dus dat je ze overal tegenkomt. Het zijn dan ook fijne, kleine autootjes die heel vriendelijk overkomen. De oudere Renault TWINGO modellen vinden vaak de wat jongere kopers. Niet verwonderlijk, de auto’s zijn prijsvriendelijk in aanschaf, verbruik én onderhoud. Een perfecte eerste auto dus. De nieuwere versies vinden juist weer een zeer brede schare fans. Ook omdat je een Renault TWINGO vaak zelf helemaal naar eigen smaak kunt stylen.

De Renault TWINGO occasion: topdesign!

De Renault TWINGO is ontworpen door Patrick le Quément. Hij is ook verantwoordelijk voor Renault toppers als de: Renault ESPACE, Renault SCENIC en Renault MEGANE. Niet toevallig ook drie veelgevraagde occasions.Terug naar de Renault TWINGO: een groot voordeel van deze kleine wagen is dat hij binnenin veel ruimte biedt. Dat komt omdat de achterbank ver naar achteren geschoven kan worden. Zo zit je met vier volwassenen nog steeds perfect en kun je er makkelijk mee een tripje naar het buitenland maken.

De Renault TWINGO als tweedehands iets voor jou?

Ben je op zoek naar een kleine, gebruiksvriendelijke stadsauto? Dan is de zuinige en opvallende Renault TWINGO zeker iets voor jou. Hij is groot genoeg om op vakantie mee te gaan en klein genoeg om overal te parkeren. Daarom is de Renault TWINGO met recht een Top Occasion!

meer weten?