Renault Twizy occasion

Bekijk de tweedehands modellen

twizy occasion

7 zekerheden op top occasions

  • 12 of 24 maanden garantie
  • Servicebeurt
  • APK 
  • Renault Route Service
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gegarandeerde kilometerstand
  • Vervangend vervoer

 

 

Een tweedehands Renault Twizy? Bekijk hier alle top occasions

De Renault Twizy. Dat is wel een heel speciale auto. Hoewel, is het een auto? Of een voertuig? Nou, ja, het is een tweepersoonsauto, waarin je achter elkaar zit. Sommigen zeggen dat het een kruising tussen scooter en een auto is. Het maakt eigenlijk niet uit. Het is een unieke verschijning en immens handig in en rondom het huis. Bijvoorbeeld om je kind van school te halen of boodschappen te doen in de stad, boodschappen. Kernwoorden: smal, elektrisch, snel en wendbaar!

De Renault twizy occasion

In een Renault Twizy occasion heb je een autogordel om, dus je hoeft geen helm op. Dat kwalificeert hem eigenlijk al als auto. Je zit ook wat meer beschut zoals in een auto, en niet open en bloot, zoals op een scooter. De Renault Twizy heeft een superhandige kleine draaicirkel, wat hem zo naadloos inzetbaar maakt in de drukke steden. En met een topsnelheid van 80 km/u rijd je ook vanuit je dorp, zo naar de stad toe voor even wat op te halen.

De Renault Twizy als tweedehands iets voor jou?

Rijd je met je tweedehands Renault Twizy door de drukke straten van bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Amsterdam? Grote kans dat je  weg geblokeerd is door een busje dat aan het uitladen is. Normaal moet je dan even (geduldig) wachten. Maar met de Twizy rijd je er gewoon langs. Hij is er smal genoeg voor.  Dankzij zijn snelle acceleratie, snelle en zuinige elektromotor en zijn wendbare karakter gebruik je de Twizy occasion perfect als 2e of 3e auto.

meer weten?