MONDIAL DE L'AUTOMOBILE 2022 IN PARIJS

Van 17 t/m 23 oktober vond de Mondial de l'Automobile 2022 in Parijs plaats. Natuurlijk was Renault ook aanwezig op deze spectaculaire Autosalon.

Mondial de l'Automobile 2022 - Renault

Groot aanbod

Van 17 t/m 23 oktober kon je plaatsnemen in één van de 12 voertuigen uit ons E-Tech-assortiment. Inclusief de Renault Austral E-Tech full hybrid. Ook stonden onze 5 nieuwste conceptcars voor je klaar en presenteerden we de toekomstige Renault avatar. Daarnaast was er veel te ontdekken in The Originals-shop.

Toekomstige iconen van Renault

geheel nieuwe kijk op auto's en mobiliteit

Renault beschouwt het als zijn dagelijkse missie om trends te zetten, hoogwaardige technologie te beheersen en échte moderniteit op de automarkt te brengen. Innovatie maakt al meer dan 120 jaar integraal deel uit van het DNA van het bedrijf. Dat blijkt wel uit de conceptcars die tijdens deze autosalon in Parijs werden getoond.

Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

4EVER Trophy showcar

De Renault 4EVER Trophy showcar is de voorloper van de toekomstige, voor 2025 geplande elektrische Renault 4. Deze auto is ontworpen om het dorp, de stad en de wijde wereld te ontdekken.

Renault 5 E-Tech electric prototype

R5 E-Tech electric Prototype

Proporties, karakter, plezier, belangrijke technologische moderniteit, een 100% elektrische aandrijving. En dat allemaal versterkt door een eigentijds design.

Renault Scenic Vision

Renault Scenic Vision

De Scenic Vision staat voor de betrokkenheid van Renault op het gebied van milieu, veiligheid en inclusie. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de hybride aandrijving van waterstof en elektriciteit plus het gebruik van duurzame materialen.

ontdek ook

R5 Turbo 3E E-Tech electric

R5 Turbo 3E E-Tech electric

De R5 is gemaakt voor wedstrijden en specifieker voor driften, met zijn 380 pk en 700 Nm directe koppel.

Kangoo Hippie Caviar Motel E-Tech electric showauto

Kangoo Hippie Caviar Motel E-Tech electric showauto

Een 100% elektrisch mobiel motel om er even tussenuit te gaan te midden van de natuur. Bijvoorbeeld om lekker extreme te sporten.

Renault en technologie

innovatie in het DNA

Renault is altijd al toonaangevend geweest op het gebied van innovatie. Om de mobiliteit van de gebruikers te vergemakkelijken, de veiligheid te waarborgen of de toekomst van het vervoer te inspireren. Bekijk onze nieuwe verbonden technologieën, bijvoorbeeld een avatar om mee in gesprek te gaan.

Reno - de officiële avatar van Renault

reno is de officiële avatar van Renault

Renault introduceert zijn avatar en zijn naam is… reno!

reno is een belichaming van ingebouwde intelligentie en verbonden technologie, die jou zal vergezellen en ondersteunen in onze toekomstige voertuigen.

ontdek avatar reno
open r link google renault

openR link met Google

Net zo snel als een smartphone: openR link is een heruitvinding van verbonden rijden. Met een 12" intuïtieve interface en ingebouwde Google-functies, verlegt dit systeem de grenzen van multimediasystemen.

Renault E-Tech-assortiment

Renault E-Tech-assortiment 100% elektric, full hybrid of Plug-In Hybrid

meer dan 10 jaar expertise op het gebied van elektrisch rijden

100% elektrisch, hybrid of plug-in hybrid: de keuze is aan jou bij het E-Tech-assortiment. Ontworpen met het oog op rijplezier en energie-efficiëntie, in de stad en op uitgestrekte wegen. De gebruikte technologie komt rechtstreeks uit de F1®.

meer E-Tech
 Renault Megane E-Tech electric

Renault Megane E-Tech 100% electric

De Renault Megane E-Tech 100% electric heeft de compacte carrosserie van een sedan, de style van een cross-over en stoere, sportieve lijnen. Klaar voor een uitgebreide proefrit?

Renault Austral E-Tech full hybrid

Austral E-Tech full hybrid

De Renault Austral E-Tech full hybrid beschikt over maar liefst 200 pk en heeft een verbruik van slechts 4,6 l/100 km én de laagste CO2-emissies op de markt. Ontdek nu deze extreem efficiënte hybride motor.

meer lezen

Renault Kangoo E-Tech Electric

Renault Kangoo E-Tech electric

Renault Arkana E-Tech full Hybrid

Renault Arkana E-Tech full hybrid

Renault Captur E-Tech Hybrid

Renault Captur E-Tech hybrid

ontdek nu

Renault 5

Renault-modellen

Personenauto's, bedrijfswagens, busjes, elektrische auto's en nog veel meer. Ontdek alle Renault-modellen.

de originals - museum

Het museum met de Originals

Welkom bij de remixmachine van Renault.

de originals - shop

Originals Shop

Verwen jezelf met wat kleins of groots in de officiële shop van Renault.