4EVER TROPHY E-TECH 100% ELEKTRISCH SHOWCAR

4EVER TROPHY E-TECH 100% ELEKTRISCH SHOWCAR

avontuur voor iedereen

De historie van de 4L - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

Renault 4EVER Trophy showcar

De nieuwe, elektrische Renault 4 wordt een eerbetoon aan zijn iconische voorganger, waarvan er maar liefst 8 miljoen werden verkocht. Deze auto stond symbool voor eenvoud, wendbaarheid, robuustheid - deels luxe en deels avonturier.

Om de 25e verjaardag van de Renault 4L Trophy te vieren, onthullen we de Renault 4EVER Trophy showcar. Een 100% elektrische uitvoering van de 4L.

geschiedenis van de 4L
Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

100 %

elektrisch

100 kW

motorvermogen

770 mm

off-roadbanden

iconisch design

voor avonturiers

Het einde van de straat of de hele wereld ontdekken: de Renault 4EVER Trophy showcar is een 100% elektrische showauto die zich leent voor vele doelen. De auto biedt alle avonturiers onder ons eenvoudige vormen, robuuste betrouwbaarheid, minimaal onderhoud en nul CO2-emissies.

EEN BEKEND GEVOEL

De Renault 4EVER Trophy showcar is gemaakt voor zware omstandigheden. Maar ook voor gezellige, milieuvriendelijke weekenden. Deze auto geeft een moderne kijk op de persoonlijkheid en de kenmerken van de "historische" 4L.

voorgrille en optiek - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
voorgrille en optiek
dak - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
dak
kwartpaneel - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
kwartpaneel
wielboog - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
wielboog
achterspoiler - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
Achterspoiler, geïnspireerd op de 4L Evolution Rally
verticale achterlichten - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
verticale achterlichten

nieuwe look

RENAULT 4EVER TROPHY IN DE KLEUREN VAN DE 4L UIT 1962

4EVER Trophy viert het debuut van zijn nieuwe carrosseriekleur tijdens het Roland Garros-toernooi van 2023 in Parijs. Naast deze iconische Ile de France Blue-kleur heeft de auto fluorescerende gele accenten op de dakriemen, schokveren en wiel-emblemen meegekregen. Het is een verfijnde manier om het op technologie geïnspireerde ontwerp te versterken. Natuurlijk is het ook een spannend eerbetoon aan de iconische tennisballen van Roland Garros.

avonturier

avontuurlijke visie - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

de wereld verkennen

De Renault 4 is al meer dan 60 jaar een perfecte travelbuddy voor avonturiers die de wereld willen verkennen. Zowel voor amateurs als professionele coureurs.

De Renault 4EVER Trophy showcar wil ontdekken en boven zichzelf uitstijgen. Net als zijn bestuurders.

klaar voor elke expeditie

Je kunt besluiten heel ver te reizen of om juist in de buurt te blijven. Wat je ook beslist: de Renault 4EVER Trophy showcar  is er klaar voor. Je kunt met een gerust hart op weg dankzij de uitgebreide off-roaduitrusting, een stoere dakdrager, de LED-verlichting en de vanuit het dashboard aanpasbare bandenspanning. Er is zelfs een schep aanwezig.

Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
  • verlichting
   verlichting

   Innovatieve verlichting voor de Renault 4EVER Trophy showcar - het is alsof de voorgrille oplicht en je met een doordringende blik aanstaart…

  • grote wielen
   grote wielen

   De oversized velgen zijn voorzien van 770 mm banden en automatische bandenspanningregeling waardoor off-road rijden een fluitje van een cent is.

  • Bumpers en accessoires
   Bumpers en accessoires

   Stevige bumpers beschermen de carrosserie tegen botsingen.

  • imperiaal
   imperiaal

   Het is altijd een geruststellende gedachte dat je alles kunt meenemen dat je onderweg mogelijk nodig hebt: een reservewiel, watertanks of extra uitrusting!

nieuw tijdperk

100% elektrisch - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

100% elektrisch

De Renault 4EVER Trophy showcar loopt voor op de auto's van morgen met zijn voorin geplaatste 100% elektrische motor en speciaal ontworpen platform dat schokken en trillingen absorbeert (smart effect).

 

Zijn 4 gebundelde krachten: besparingen, duurzaamheid, respect en plezier!

van concept naar realiteit

cruciale aspecten - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

cruciale aspecten van de toekomstige Renault 4

De Renault 4EVER Trophy showcar zet de toon voor de toekomstige elektrische Renault 4 en symboliseert de toekomst van mobiliteit.

 

De Renault 4EVER Trophy showcar is wendbaar, stil, milieuvriendelijk, rijdt offroad hetzelfde als op asfaltwegen en maakt elke rit eenvoudig, zuinig en inspirerend.

ontdek nu

Reno avatar - Renault

wt5 by reno app

Renault introduceert reno, de officiële avatar.  Deze avatar is te vinden in onze toekomstige voertuigen en in de wt5 by reno app.

Renault 5 E-Tech electric prototype

Renault 5 E-Tech electric prototype

De Renault 5 E-Tech electric prototype stuwt de iconische R5 100% elektrisch de toekomst in.

Renault Scenic Vision

Renault Scenic Vision

De Scenic Vision is een conceptcar met een hybride aandrijving op waterstof en elektriciteit. Lees meer over duurzame mobiliteit.