samenvatting

De naam ‘Twizy’ heeft een positieve en grappige gevoelswaarde. Daarom heeft het retailmerk Lekker&Anders! ervoor gekozen om met hun elektrische bedrijfswagen precies op die manier voor de dag te komen. Lees waarom je van je Renault Twizy een smakelijke pizza maakt.

met de Renault Twizy maak je het verschil

Dat Lekker&Anders! gekozen heeft voor een Renault TWIZY, laat zich gemakkelijk raden. Deze compacte elektrische foodtruck zoeft zonder CO2-uitstoot probleemloos van het ene naar het andere hippe festival. En daarmee straalt het bedrijf duurzaamheid en sustainability uit. En dat is in. Maar het wil zich vooral onderscheiden van het enorme aanbod foodtrucks vandaag de dag. En dat gaat met de Renault TWIZY als bedrijfswagen in ieder geval 100% de goede kant op.

de Renault Twizy past bij een duurzame manier van werken

Het is goed dat steeds meer bedrijven de voordelen zien van elektrisch rijden. Vele ondernemingen zullen waarschijnlijk eerder kiezen voor een Renault KANGOO ZE of voor de Renault ZOE. Dat Lekker&Anders! kiest voor de Renault TWIZY geeft aan dat het bedrijf inderdaad anders ís en om een duurzame manier van werken geeft. Renault is benieuwd welke smaak de volgende bedrijfswagen meekrijgt!