samenvatting

Is het jou ook al opgevallen? Als een je deelauto van MyWheels ziet rijden, is het vaak een Renault Zoe E-Tech 100% electric. En dat is niet zo gek, want Renault heeft inmiddels 600 stuks geleverd aan deze populaire deelautoaanbieder. Je ziet dat zowel MyWheels, Renault als de klanten van MyWheels de Zoe goed zien zitten. En rijden natuurlijk.

elektrische deelauto's

Meer dan de helft van het landelijke wagenpark van MyWheels (in totaal 2.400 auto’s) is nu elektrisch. Het grote aandeel van de Renault Zoe E-Tech 100% electric in de vloot komt voort uit de populariteit van dit model onder deelautogebruikers die graag duurzaam en comfortabel willen rijden.

veel ruimte, grote actieradius

En, zoals we weten, is de Renault Zoe E-Tech 100% electric eenvoudig in gebruik, fijn om mee te rijden en relatief ruim wat betreft de zitruimte en kofferbak. Daarmee is het model perfect wanneer deelautogebruikers meerdere personen en extra bagage willen meenemen. Daarbij biedt de Renault Zoe E-Tech 100% electric een grote actieradius van zo’n 395 km (WLTP).

Kortom: het is niet voor niets dat Renault de grootste leverancier is van elektrische deelauto’s in Europa. Wil jij een proefrit boeken in de Zoe E-Tech 100% electric? Doe het gewoon nu!