Occasion financieren

Financier jouw occasion

Financial logo

Jouw occasion financieren

OCCASION zilver stel

wat is Renault Flex Occasion Essential?

Jij hebt een tweedehands Renault op het oog maar je houdt liever je spaargeld achter de hand. Dan is Renault Flex Choice Occasion Essential dé financiering voor jou. Je rijdt een Renault occasion zonder je (volledige) spaargeld in te leggen.  

hoe werkt Renault Flex Occasion Essential?

  • Kies jouw Renault
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of je de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wel of geen slottermijn?

bereken hier je maandbedrag

Vind de perfecte occasion

OCCASION familie in de auto

wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaal je maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kies je voor Flex Choice Occasion Essential met een slottermijn, dan betaal je gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Je maandlasten worden hiermee lager.

De slottermijn betaal je aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houd je aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van je volgende Renault.

Wil je tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Ook dat is mogelijk met Flex Choice Occasion Essential.

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com.

Services zijn alleen beschikbaar op Renault Top Occasions. Mobilize   Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFO zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het   einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.