Fleet management: jouw wagenpark en Renault

Hoe zie jij de toekomst van jouw wagenpark voor je? Renault scherpt graag met jou je visie en strategie aan op het gebied van toekomstige en duurzame mobiliteit.     

Alt Image C28v0

Feiten Drive the Future Visie 2022

• € 18 miljard investeren voor 2022
• Connected cars: 100% in belangrijkste markten
• 15 modellen autonoom rijden
• 12 hybride voertuigen
• 8 full electric voertuigen
• grootste autogroep ter wereld

Renault conceptcars

Conceptauto’s

Met de TREZOR, SYMBIOZ en de EZ ROBOT laat Renault de toekomst van mobiliteit zien. Zowel in stedelijke gebieden als daar buiten. Met vloeiende designtaal, elegante styling en autonoom rijden. De auto van de toekomst functioneert door permanente interactie met de omgeving, de infrastructuur en de digitale levensstijl van de inzittenden. Maar denk ook aan: gedeelde stedelijke mobiliteit, gerobotiseerde stedelijke distributie en premium mobiliteitsoplossingen.

Lees meer
Renault conceptcars

Life cycle

De designfilosofie van Laurens van den Acker is geïnspireerd is door het leven en wordt vormgegeven in een bloem. Laurens: “Alle conceptauto’s staan voor een levensfase van de mens, beginnend met verliefdheid, eindigend in wijsheid. Hierbij kijk ik niet alleen naar het uiterlijk, ik hecht ook waarde aan intelligentie en efficiëntie. Onze auto’s zijn beauty’s met brains.”

concept cars

Dealernetwerk

Renault biedt een fijnmazig dealernetwerk. Zo is er altijd een Renault servicepunt op minder dan 10 minuten rijden en een verkooppunt om minder dan een kwartier rijden. In totaal zijn er 166 servicepunten en 94 Renault verkooppunten.

Bekijk de dealers
Alt Image C29