Fleet management: jouw wagenpark en Renault

Hoe zie jij jouw wagenpark voor je?

Hoe zie jij de toekomst van het wagenpark voor je? Renault scherpt graag jouw visie en strategie aan op het gebied van toekomstige en duurzame mobiliteit, kostenbeheersing en veiligheid.  Samen kijken we wat het beste bij jou en jouw organisatie past.

renault phev hev

E-TECH

De slimme Hybrid-oplossing voor de zakelijke markt

Als pionier op het gebied van elektrisch rijden, hebben we nu ook een innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld. Met deze technologie bouwden we 2 sterke en zuinige hybride motoren. Lees meer over onze Hybrid (HEV), Plug-in Hybrid (PHeV) oplossingen om de CO2-uitstoot van jouw wagenpark te verlagen.

 

 

Welke motor kies jij?

Wordt jouw wagenpark 100% elektrisch?

Renault laden

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Daarom helpt Renault bij het inrichten van laadpleinen bij bedrijven die een duurzamer wagenpark willen. Samen met onze partners zorgen we voor laadinfra en technische oplossingen. Voor 2022 komen er 8 elektrische Renault-modellen bij. State of the art, comfortabel en met een prachtig design. Hoe ziet jouw wagenpark er rond die tijd uit? 100% elektrisch? Bekijk de mogelijkheden van de toekomst en neem contact op met onze key-accountmanagers.

Lees meer

Renault PRO+ Bedrijfswagens

pro plus

Renault PRO+ bedrijfswagens is hét netwerk voor bedrijfswagens. Onze Key Account Managers staan voor je klaar om je te helpen en zorgen ervoor dat je altijd operationeel blijft. Maak een afspraak voor het beste advies op maat. Renault PRO+ bedrijfswagens biedt een uitgebreid assortiment bedrijfswagens, hoogwaardige services en op- en ombouwmogelijkheden.

Renault PRO+ bedrijfswagens
Renault Austral

Toekomstige Renault-modellen

Welke Renault modellen staan (bijna) klaar voor jou? Bekijk alvast een voorproefje!

 

Renault-Nissan-Mitsubishi Alliantie

Renault werkt al 20 jaar samen met Nissan in een Alliantie. Sinds 2016 is de Alliantie uitgebreid met Mitsubishi. De Alliantie is de grootste autogroep ter wereld en geeft ruim baan aan innovatie, research en development. In de Alliantie zitten: Renault, Nissan, Mitsubishi, Dacia, Renault Samsung, Infiniti, Datsun en Lada. Verder heeft de Alliantie nauwe samenwerkingen met Daimler.

Dealernetwerk

Renault biedt een fijnmazig dealernetwerk. Zo is er altijd een Renault servicepunt op minder dan 10 minuten rijden en een verkooppunt om minder dan een kwartier rijden.

renault design

Conceptauto's

Onze passie is wat ons dagelijks inspireert en motiveert. Bekijk de conceptcars van Renault en ontdek meer over onze designfilosofie.

Renault in de media

politie renault master

De Politie kiest voor Renault

De Politie neemt 27 exemplaren van de nieuwe Renault Master 

Renault MASTER E-TECH ELECTRIC

Renault Master E-Tech Electric voor PostNL

PostNL heeft vijftien exemplaren van de elektrisch aangedreven Renault Master E-Tech Electric in gebruik genomen.