hoe zie jij jouw wagenpark voor je?

Hoe zie jij de toekomst van het wagenpark voor je? Renault scherpt graag jouw visie en strategie aan op het gebied van toekomstige en duurzame mobiliteit, kostenbeheersing en veiligheid.  Samen kijken we wat het beste bij jou en jouw organisatie past.

FULL HYBRID, PLUG-IN HYBRID OF 100% ELEKTRISCH

clio E-Tech full hybrid

E-Tech

de slimme hybrid-oplossing voor de zakelijke markt

Als pionier op het gebied van elektrisch rijden, hebben we nu ook een innovatieve en exclusieve E-Tech-technologie ontwikkeld. Met deze technologie bouwden we 2 sterke en zuinige hybride motoren. Lees meer over onze Hybrid (HEV), Plug-in Hybrid (PHeV) oplossingen om de CO2-uitstoot van jouw wagenpark te verlagen.

 

 

wordt jouw wagenpark 100% elektrisch?

Twingo-charging

Renault helpt bij het inrichten van laadpleinen bij bedrijven die een duurzamer wagenpark willen. Samen met onze partners zorgen we voor laadinfrastructuur en technische oplossingen. Hoe ziet jouw wagenpark nu eruit? Gaat jouw bedrijf voor 100% elektrisch rijden? Bekijk de mogelijkheden en neem contact op met onze key-accountmanagers.

lees meer

Renault PRO+ Bedrijfswagens

pro plus

Renault PRO+ bedrijfswagens is hét netwerk voor bedrijfswagens. Onze Key Account Managers staan voor je klaar om je te helpen en zorgen ervoor dat je altijd operationeel blijft. Maak een afspraak voor het beste advies op maat. Renault PRO+ bedrijfswagens biedt een uitgebreid assortiment bedrijfswagens, hoogwaardige services en op- en ombouwmogelijkheden.

Renault PRO+ bedrijfswagens

dealernetwerk

renault dealer

Renault biedt een fijnmazig dealernetwerk. Zo is er altijd een Renault service- en een verkooppunt in de buurt.

bekijk dealers

Renault in de media

politie renault master

de Politie kiest voor Renault

De Politie neemt 27 exemplaren van de nieuwe Renault Master 

Renault MASTER E-TECH ELECTRIC

Renault Master E-Tech Electric voor PostNL

PostNL heeft vijftien exemplaren van de elektrisch aangedreven Renault Master E-Tech Electric in gebruik genomen.