Onderhoud van Renault E-Tech full hybrid-auto's

Standaard onderhoud

Aangezien de tractiebatterij van een E-Tech full hybrid geen specifiek onderhoud nodig heeft, volgt het onderhoud van een hybride auto een schema dat heel dicht bij dat van een auto met verbrandingsmotor ligt.

Lagere gebruikskosten

Door te schakelen tussen verschillende manieren van aandrijven gaan de slijtageonderdelen van de benzinemotor langer mee, simpelweg omdat deze minder worden gebruikt. De meest voorkomende reparaties en vervangingen van een verbrandingsmotor vinden daarom pas veel later in de levenscyclus van de auto plaats.

Renault neemt het onderhoud van jouw E-Tech full hybrid voor zijn rekening

een ecosysteem van connected services:

De digitale services en connected services van Renault maken het onderhoud van je Renault E-Tech full hybrid gemakkelijk.

care service 24/7
care service 24/7

Breng je auto naar de Renault dealer en haal deze op elk gewenst moment weer op met de beveiligde care service 24/7-sleutelkluis..

slim onderhoud
slim onderhoud

Je auto vertelt je zelf wat hij nodig heeft. Slim onderhoud geeft een melding bij een storing of als onderdelen aan vervanging toe zijn. Zo kun je vooruit plannen en alvast een afspraak maken.

voorspellende foutopsporing
voorspellende foutopsporing

Bekijk belangrijke data voor je auto via je telefoon. Moet je een onderhoudsbeurt inplannen? Je Renault dealer ontvangt een melding en kan voorbereidingen treffen door de onderdelen alvast te bestellen en de noodzakelijke tijd voor het werk inplannen.

Renault Route Service
Renault Route Service

Route Service is inbegrepen in de garantie van Renault. Deze omvat niet alleen pechhulp of wegslepen, maar ook mobiliteitsoplossingen en accommodatie als je auto van de weg is. Renault Route Service is 24/7 beschikbaar in heel Europa.

experts voor jouw E-Tech full hybrid

Meer dan 30.000 medewerkers uit het Renault-netwerk weten precies hoe ze hybride technologieën moeten onderhouden. Daarom weet je plaatselijke Renault-dealer precies hoe hij alle aspecten van je auto, of het nu om de verbrandings- of elektromotor gaat, moet aanpakken.

al je vragen over het onderhoud van een hybride auto

ontdek ook