Renault EZ-ULTIMO Concept

De EZ-ULTIMO conceptcar is de derde en laatste conceptcar van Renault waarmee we tonen wat de toekomst van gedeelde mobiliteit volgens ons inhoudt. Na de EZ-GO voor dagelijkse ritten in de stad en de EZ-PRO voor last-mile delivery, komt Renault nu met de EZ-ULTIMO conceptcar: een nieuwe mobiliteitsoplossing die een unieke en betaalbare luxe ervaring biedt.

EZ-ULTIMO
EZ-ULTIMO
EZ-ULTIMO
EZ-ULTIMO
EZ-ULTIMO
EZ-ULTIMO
EZ-ULTIMO
EZ-ULTIMO
EZ-ULTIMO
EZ-ULTIMO

Renault EZ-ULTIMO Concept

Een nieuwe, premium kijk op gedeelde mobiliteit

Een premium ervaring die voor iedereen beschikbaar is en voldoet aan de Renault-merkfilosofie.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.
EZ-ULTIMO

Een nieuw robo-voertuig

De EZ-ULTIMO conceptcar (uitgesproken als 'EASY ULTIMO') is een autonoom rijdende, verbonden en 100% elektrische robo-voertuig. De auto is van een hoge standaard en biedt een premium en ongeëvenaarde mobiliteitservaring - zo kun je probleemloos naar een restaurant, van de luchthaven naar je hotel, naar een bezienswaardigheid of naar een stad om te gaan winkelen. Of je de EZ-ULTIMO conceptcar nu privé of zakelijk gebruikt: de auto is geschikt voor iedereen en biedt privacy.

De EZ-ULTIMO conceptcar is in feite een cocon waarin maximaal drie passagiers de stad op een nieuwe manier kunnen bekijken, zonder dat ze vanaf de buitenkant zichtbaar zijn. Passagiers voelen zich thuis en kunnen door het panoramische glazen dak naar de lucht kijken.

Renault EZ-ULTIMO Concept

Een robo-voertuig vanuit een emotioneel oogpunt

Omdat Renault 120 jaar bestaat, is de EZ-ULTIMO conceptcar extra goed op het Renault-dna afgestemd, met een prachtig Frans ontwerp en de integratie van de Easy Life-principes.

werken in een auto

Een luxe, emotioneel ontwerp

Het verfijnde interieur is stijlvol en gezellig en biedt een nieuwe, luxe kijk op gedeelde mobiliteit. Het lange, statige model met twee lakkleuren en een hoogte van 1,35 meter zorgen ervoor dat de auto er in de stad prachtig uitziet.

Het moderne interieur is heel toegankelijk en doet aan als een lounge op wielen zodat je profiteert van een privéruimte waarin je prettig kunt zitten. Het luxe interieur is afgewerkt met fijne materialen zoals hout, marmer en leer, in een prachtige neo-retrostijl die is ontwikkeld omdat Renault nu 120 jaar bestaat.

tablet in auto

Exclusieve services

De hoogwaardige ervaring die de EZ-ULTIMO conceptcar biedt is niet alleen beperkt tot de ritten die je maakt. Het begint allemaal met de reservering die je doet via de exclusieve interface en de conciërgeservices. De benadering van het voertuig en de nieuwe instapprocedure voor passagiers dragen ook bij de aangeboden service uniek en exclusief te maken.

In de EZ-ULTIMO conceptcar beschikken passagiers over technologie en services die de ervaring extra luxe maken. Tijdens de reis, kunnen passagiers gebruikmaken van exclusieve, aan hun persoonlijke voorkeuren aangepaste content op de tablet. Elke rit wordt weer een onvergetelijke ervaring.

ontdek ook

4EVER Trophy Concept - Renault

Renault 4EVER Trophy Showcar

De 4EVER Trophy Concept staat voor simpele vormen, duurzaamheid, minimaal onderhoud, nul geluid en nul CO2-emissie tijdens het rijden.

Hippie Caviar Motel conceptauto - Renault

Hippie Caviar Motel conceptauto

100% uitzonderlijk, 100% elektrisch. Met de Hippie Caviar Motel conceptauto kun je alles achterlaten en zo de natuur in rijden. Het exclusieve model staat voor ongeëvenaarde ervaringen, dankzij een opvallend design dat raakvlakken heeft met de wereld van de buitensport.

RENAULT SCENIC VISION

Renault concept cars

Ontdek alle uitzinnige concept cars van Renault en de visie van Renault op mobiliteit van de toekomst.