Renault MEGANE eVISION

Innovatief, baanbrekend en ambitieus: de Renault Megane eVISION is de basis voor een nieuwe generatie elektrische auto’s van Renault. En hij is in productie gegaan onder de naam Megane E-Tech 100% electric.

Renault MEGANE eVISION
Renault MEGANE eVISION zijkant
Renault MEGANE eVISION schuin achterkant
Renault MEGANE eVISION grille en verlichting
Renault MEGANE eVISION wielen velgen
Renault MEGANE eVISION achterkant verlichting
Renault MEGANE eVISION buiten voorkant meer water
Renault MEGANE eVISION buiten met een paard
Renault MEGANE eVISION buiten een gebouw
Renault MEGANE eVISION voorkant buiten paard

Renault Megane eVISION

De elektrische auto die geschikt is voor elk gebruik. En de regels opnieuw opstelt

De Megane eVISION is grensverleggend

Het CMF-EV-platform is uitgerust met de nieuwste batterij-technologieën en een een ultracompacte aandrijflijn. Dit zorgt voor maximale ruimte in het interieur.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

de Renault Megane eVISION is uitgerust met een slim elektrisch platform

Renault is pionier op het gebied van elektrische auto’s en blijft die rol spelen. Renault gaat nu nog verder door het CMF-EV-platform (Common Module Family and Electric Vehicles) op de markt te brengen.

 

Dit volledig nieuwe elektrische en modulaire platform is gericht op vernieuwing, emoties en prestaties. De auto beschikt over vele verbeteringen en innovaties, verlegt grenzen én legt de lat een stuk hoger op het gebied van energie-efficiëncy.

 

Van conceptcar naar productiemodel

De Renalt Evision heeft de sprong gemaakt naar de realiteit en heet: Renault Megane E-Tech 100% electric.

Renault MEGANE eVISION buiten met een paard

verbeterde prestaties

De Megane eVISION trekt zich niets aan van de huidige regels. Maar stelt ze gewoon opnieuw op. Dankzij het formaat is rijden in de stad heel eenvoudig én hebben passagiers veel ruimte. Vergelijkbaar met die van auto’s uit het C-segment.


De toekomstige elektrische auto’s van Renault worden allemaal gebasseerd op het nieuwe CMF-EV-platform. Zo bieden ze maximale ruimte, zonder dat er extra hoogte of lengte nodig is.

 

Wil je weten hoe dat in het echt werkt? De Megane eVision is in productie gegaan en heet: Megane E-Tech 100% electric.

 

Renault MEGANE eVISION in lader

ruime actieradius

Het rijbereik van een elektrische auto hangt gewoonlijk af van de grootte van de auto en de mogelijkheid om meer of minder omvangrijke batterijen mee te nemen.

 

De Megane eVISION doorbreekt deze traditionele grenzen: dankzij de dunne batterij is de auto lager en dus aerodynmischer. Dit komt direct ten gunste van het energieverbruik. Zo beschikt de Megane eVISION, ondanks de compacte afmetingen, over weg- en snelwegcapaciteiten van een hoger segment. Hiermee past de auto niet meer in de traditionele categorieën en worden de grenzen vervaagd.

 

Nu is de overstap naar elektrisch rijden nóg aantrekkelijker. Wil je die stap nu al maken?

Afmetingen van een moderne, dynamische crossover

De MEGANE eVISION is een evolutie op het gebied van Renault-design. Passie, geweldige techniek en uitstekende aerodynamica werken samen in dit design met nieuwe afmetingen en prachtige kenmerken.

Passie

Renault MEGANE eVISION schuin van voren verlichting koplampen

Het profiel van de auto is van veraf te herkennen. De prachtige verlichting wordt ondersteund door de technologische innovaties van LINVINGTECH. Wanneer je dichterbij komt, zie je het oppervlak van de auto en de nieuwe verlichting die de contouren tot leven lijken te brengen.

 

Geweldige techniek

Renault MEGANE eVISION zijkant

Alle details van de MEGANE eVISION verwijzen naar de technologische en elektrische innovaties. Ontdek hoe de nieuwe generatie elektrische auto’s van Renault eruit zal komen te zien met dit ’gladde oppervlak’ en de ’flush-inspiratie’. Dit concept is nog beter, omdat we ervoor hebben gekozen om inklapbare deurgrepen te gebruiken die één zijn met de deur (flush) totdat ze nodig zijn. 

Aerodynamica

Renault MEGANE eVISION velgen wielen

De MEGANE eVISION is gebaseerd op de MORPHOZ-conceptauto en is uitgerust met grote wielen. Om de efficiëntie te vergroten, zijn ze aan de buitenkant zo veel mogelijk afgesloten en bevinden ze zich dichter bij de carrosserie om de aerodynamica van de auto te verbeteren.

ontdek ook

50 jaar R5 - Renault 5

De Renault 5 viert zijn 50-jarig jubileum

Ook de Renault 5 is jarig. De iconische R5 viert zijn 50-jarig jubileum met vele innovatieve verrassingen.

RENAULT SCENIC VISION

Renault concept cars

Ontdek alle uitzinnige concept cars van Renault en de visie van Renault op mobiliteit van de toekomst.