Renault EZ-PRO Concept

Met de EZ-PRO Concept laten we zien hoe bezorging in de toekomst eruit kan zien. Autonoom, modulair, verbonden en 100% elektrisch. Deze conceptcar is afgestemd op de toekomst van last-mile delivery voor alle bedrijven.

EZ-PRO
EZ-PRO
EZ-PRO
EZ-PRO
EZ-PRO
EZ-PRO
EZ-PRO
EZ-PRO
EZ-PRO
EZ-PRO

Renault EZ-PRO Concept

De robotauto die bezorgen in de stad gaat veranderen

De EZ-PRO Concept verandert autonoom rijden in de stad, met gedeelde en verbonden mobiliteit ... klaar voor de bezorgingsuitdagingen van de toekomst.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.
EZ-PRO

Anticiperend op de toekomst van bezorgdiensten

De EZ-PRO Concept is ontwikkeld met hetzelfde platform als de EZ-GO en is bedoeld voor transport en het leveren van pakketten en diensten in de stad (afgestemd op het last-mile ecosysteem). De EZ-PRO Concept wordt gebruikt door één of meerdere pakketbezorgingsdiensten en is ideaal om te voldoen aan de behoeften van bedrijven en klanten. De auto levert het bestelde item veilig op de gewenste locatie van de klant af, bijvoorbeeld in een kluisje dat kan worden ontgrendeld met een smartphone app. De EZ-PRO Concept past zich uitstekend aan in de stad en laat het verkeer vloeiend doorlopen. De auto houdt rekening met andere bestuurders, is stil en vervuilt niet: een positieve invloed op de stad.

Renault EZ-PRO Concept

Een conceptauto ontwikkeld op basis van de behoeften van bedrijven

Ontdek alles wat er mogelijk is met deze conceptauto, speciaal ontwikkeld voor bedrijven.

EZ-PRO

Speciaal afgestemd op praktische vereisten

De EZ-PRO Concept is gebaseerd op het Easy Life-concept van Renault. De auto rijdt autonoom en heeft een verbonden en gedeeld platform. Het voertuig bestaat uit twee elementen, ook wel 'pods' genoemd. Om toe te zien op de bezorging, zit in de voorste pod een medewerker. De volgende pod of pods volgen, of rijden onafhankelijk door naar het bezorgingspunt.

Net als bij de EZ-GO-conceptcar is er voorin een grote opening en is er een uitklapbaar trapje ingebouwd zodat werknemers eenvoudig kunnen in- en uitstappen.

Het platform is praktisch en functioneel en uitgerust met schuifdeuren die naar boven openen. Er verschijnt ook automatisch een oprijplank voor eenvoudige toegang tot de laadruimte.

EZ-PRO

Ontwikkeld op basis van de behoeften van de medewerker

De cockpit van de leidende pod is het werkgebied van de medewerker. Het ontwerp is eenvoudig, ergonomisch en efficiënt. Alle overbodige zaken zijn verwijderd, zodat alleen de essentiële zaken beschikbaar zijn.

Het platform biedt veel comfort en is praktisch. Het biedt functies voor automatisch rijden zodat de medewerker de leveringen kan instellen en zich vervolgens kan richten op de afhandeling van de levering, waarmee het menselijke aspect behouden blijft. De aanpasbare cabine kan ook worden gebruikt als mobiel kantoor (in de zijwaartse positie), of kan worden gebruikt om mee te kijken op de weg (naar voren gericht).

ontdek ook

4EVER Trophy Concept - Renault

Renault 4EVER Trophy Showcar

De 4EVER Trophy Concept staat voor simpele vormen, duurzaamheid, minimaal onderhoud, nul geluid en nul CO2-emissie tijdens het rijden.

Hippie Caviar Motel conceptauto - Renault

Hippie Caviar Motel conceptauto

100% uitzonderlijk, 100% elektrisch. Met de Hippie Caviar Motel conceptauto kun je alles achterlaten en zo de natuur in rijden. Het exclusieve model staat voor ongeëvenaarde ervaringen, dankzij een opvallend design dat raakvlakken heeft met de wereld van de buitensport.

RENAULT SCENIC VISION

Renault concept cars

Ontdek alle uitzinnige concept cars van Renault en de visie van Renault op mobiliteit van de toekomst.