modellen

Grote gezinsauto's en zuinige stationwagens

11-10-2019

Bekijk onze ruime stationwagens

Heb jij meer ruimte nodig voor je gezin? Kies uit één van deze 3 modellen

Renault Megane estate

Renault Megane Estate als zuinige en ruime stationwagen

Stap in de Renault Megane Estate en ervaar een ruime omgeving vol techniek. Met Multi-SENSE® bijvoorbeeld kies je tussen sportief, comfortabel, ECO of persoonlijk rijden. En parkeren? Dat láát je de Megane Estate toch gewoon voor jou doen? Met Easy Park Assist! Ga jij voor de soepele, krachtige en zuinige automaat? Dan rijd jij lekker comfortabel, zodat je optimaal kunt letten op de weg (en af en toe op de kleintjes achterin). In het weekend vervoer jij mede dankzij de neerklapbare passagiersstoel ook gemakkelijk al jouw vrijetijdsspullen. En dankzij de flexibele, slimme opbergsystemen, een vlakke vloer, bagagenetten, haken en opbergvakken aan de zijkant kun je vrijwel alles probleemloos kwijt.

Renault megane estate elect

Megane Estate Plug-in Hybrid: nog meer ruimte en rijplezier

In de ruime en luxe Megane Estate E-Tech plug-in hybrid is volop plek voor het hele gezin. Dankzij de vele opbergruimtes en de handig in te delen laadruimte, wordt het hele interieur optimaal benut. Twee krachtige elektromotoren zorgen voor een directe motorrespons. Dat maakt optrekken en acceleren heerlijk snel, stil en soepel. Tijdens langere ritten neemt de zuinige 1.6 liter benzinemotor het over. Zo combineert de Megane Estate E-Tech plug-in hybrid alle voordelen van elektrisch rijden met de vrijheid van hybride. Zeker tijdens de vakanties is die extra vrijheid natuurlijk bijzonder welkom.

Renault grand scenic 3d

stijlvolle Grand Scenic 7-zitter voor grote gezinnen

De aerodynamische Renault Grand Scenic is ontworpen als een echte familieauto. Je ziet het terug in het intelligente interieur, waar elke ruimte optimaal wordt benut. Met tal van handige opbergvakken en twee extra zitplaatsen op de derde rij, krijgt alles en iedereen een plek. Liever meer laadruimte in plaats van stoelen? Met een simpele druk op de knop krijg je een vlakke laadvloer. Grote spullen of veel bagage is op deze manier nooit een probleem. Standaard zijn de 20" velgen, aluminium dakdragers en verticale achterlichten. Hoe ziet jullie Grand Scenic er verder uit? Stel ‘m nu zelf samen.

 

andere blogs

Meer weten over Renault?