Met de Renault TWIZY door de tulpenvelden

De Renault TWIZY is 100% elektrisch, 100% praktisch en 100% veilig. Lees meer over deze zeer eigenzinnige Renault.

renault twizy tussen de tulpen

Lekker touren met de TWIZY

De Renault TWIZY is een eigenzinnig, opvallend en schoon vervoersmiddel. Door het slimme ontwerp zit je goed beschut maar blijf je wel goed in contact met je omgeving. En dat maakt de Renault TWIZY dé ideale auto voor een schitterende tour. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rit door de tulpenvelden of door het mooie centrum van Leiden? Kijk op de website van Renzy.nl en boek direct jouw favoriete tour!

 

 

100% elektrisch, groen en duurzaam

 

Het bedrijf Renzy.nl is medio 2018 opgestart door 2 ondernemers: Mark Dijkshoorn en Dennis Vergeer. Met dit concept bieden ze toeristen en dagjesmensen een alternatief om de highlights van de provincie Zuid-Holland te bezoeken. Waarom de heren voor de Renault TWIZY hebben gekozen? “Deze auto heeft volwaardige rijeigenschappen en zit vol met de nieuwste technologieën. Je kunt snel manoeuvreren door het verkeer en hij is 100% elektrisch, groen en duurzaam. En het is vooral heel erg leuk om in zo’n bijzondere auto een ritje in te maken.”

 

Dit verhaal gaat hieronder verder. Straks meer lezen over een compacte auto?

Lees meer over TWINGO

Voel, ruik en beleef direct waar je rijdt

Met Renzy.nl biedt GPS audiotours dwarsdoor het oer-Hollandse landschap. En dankzij de 100% elektrische en milieuvriendelijke Renault TWIZY voel, ruik en ervaar je direct de omgeving.

 

Deze unieke ervaring brengt je langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is. Zoals de duinen en de kustlijn, de Bollenstreek, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens, het Groene Hart en het centrum van Leiden. Ideaal voor bijvoorbeeld een familie-uitje of een vriendenweekend. Al de Renault TWIZY-modellen van Renzy.nl hebben GPS met gedetailleerde kaarten aan boord die jou langs de route leiden.

 

 

Plug into positive energy

 

De Renault TWIZY is een ideale auto voor een leuke trip. Deze elektrisch aangedreven auto biedt bescherming, comfort en maximale bewegingsvrijheid. De TWIZY staat voor energie, openheid, plezier en lef. Met zijn innovatieve design geeft de TWIZY een nieuwe impuls aan de elektrische revolutie.

 

Wil jij Zuid-Holland op een geheel nieuwe manier ontdekken? Of wil je meer informatie over Renzy.nl? Neem dan een kijkje op de website van Renzy.nl.

Renault twizy op het strand

Meer weten over Renault?