Renault TWIZY - Exterieur

Renault TWIZY

plug into the positive energy
vanaf € 12.490,00

design Expressief design

Rijden in de stad? Zo doe je dat! De Renault TWIZY is dé perfecte stadsauto voor 2 personen. Geheel elektrisch, geen uitstoot.

5 redenen om voor de Renault TWIZY te kiezen

100% positief geladen

Actieradius van 100 km*
Actieradius van 100 km*
Eenvoudig op te laden
Eenvoudig op te laden
Geen uitstoot
Geen uitstoot
Eenvoudig parkeren
Eenvoudig parkeren

Lees alles over elektrisch rijden

De Renault ZOE - Edition One

Wil je meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Over laadpassen, laadpalen en actieradius? Of wanneer elektrisch rijden zakelijk aantrekkelijker is, of juist als particulier?

 

Voor antwoorden op al jouw vragen ga je naar onze specifieke site over elektrisch rijden.

 

 

VIND EEN RENAULT-DEALER

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

of
miniDealocMap

Meer weten over de Renault TWIZY?

* Actieradius getest door onafhankelijke instelling UTAC - volgens dezelfde cyclus als de ECE-15 norm. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

Hierdoor kan de actieradius variëren per situatie

* Let op: voertuigen van Renault die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt. 

Ontdek andere modellen

Zoe E-Tech electric
Zoe E-Tech electric
vanaf € 34.990,00
Clio
Clio
vanaf € 21.950,00