Renault TWIZY - Exterieur

RENAULT TWIZY

De Renault ZOE - Edition One

DE RENAULT TWIZY IS UIT PRODUCTIE: WAT ZIJN DE ALTERNATIEVEN?

De kleine, excentrieke Renault Twizy is uit productie. Einde van een klein tijdperk. En het begin van weer iets nieuws. Wil jij toch graag een Twizy kopen? Kijk dan even bij de Renault-dealers. Er staat er vast nog wel eentje tweedehands. Klaar om weg te rijden.

Jouw volgende stap

renault twingo

go for the Twingo

Tsja, je gaat de Twizy natuurlijk niet zomaar vervangen. Zo’n klein uniek elektrisch autootje. Om toch een compacte Renault te blijven rijden, kijk je naar een stapje groter. En dan kom je bij de Twingo uit. Klein, elektrisch en een schitterende vormgeving met een stevige knipoog naar de iconische Renault 4.

renault twingo opladen

Twingo als private leaseauto

Wil je de Twingo nieuw kopen of rijd je hem nieuw met private lease? Kies je voor private lease dan rijd je hem voor een vast bedrag per maand. Je hebt geen omkijken naar onvoorziene kosten. Je betaalt alleen de kosten van het opladen. Wegenbelasting, reparaties, verzekeringen, het zit allemaal al in het vaste maandbedrag. Klinkt goed toch? Bekijk de verschillende versies maar eens.

nog een stapje erbij: Renault Zoe

De Renault Zoe is allang een bekende in het straatbeeld. Je ziet hem veel als deelauto en hij staat bekend om zijn perfecte rij-eigenschappen én zijn ruime opbergmogelijkheden. Hij is dus wel een paar stappen groter dan de Twizy. En je kunt in de Zoe 4 mensen kwijt, plus bagage. Op vakantie met de Zoe is dan ook geen probleem. Hij laadt snel op en heeft een actieradius van 395 km. Top toch?

MEER WETEN OVER RENAULT?

Ontdek andere modellen