Renault KADJAR occasion tweedehands

De Renault Kadjar is uit productie: ontdek de alternatieven

Bekijk de alternatieven voor de Renault Kadjar en boek een proefrit.

Renault Kadjar uit productie

Als fabrikant van auto’s kunnen we een grote bijdrage leveren aan een schonere, duurzamere wereld. We ontwikkelen steeds meer elektrische en hybride modellen. Daarbij worden onze traditionele motoren steeds schoner. De focus op duurzaamheid betekent ook dat we afscheid gaan nemen van sommige modellen. Gelukkig gaan luxe en topprestaties prima samen met schoner rijden. Bekijk de alternatieven voor de Kadjar maar eens.

Arkana E-Tech Hybrid

Arkana E-Tech full hybrid

De elegante SUV met sportief karakter

De Renault Arkana E-Tech full hybrid is een ruime SUV met sportieve looks. We gaven de Arkana E-Tech full hybrid een interieur van topklasse en een hoogwaardige afwerking. Een auto waarmee je zakelijk voor de dag kunt komen. En met z’n grote bodemspeling en krachtige aandrijving maak je met gemak een avontuurlijke rit over ruig en modderig terrein.

Renault Austral

Renault Austral E-Tech full hybrid

tech control, take control

De Renault Austral E-Tech full hybrid heeft een krachtige acceleratie en zeer indrukwekkende stabiliteit. De auto heeft een hoop rijhulpsystemen tot zijn beschikking én openRlink. Wat dat is? Het openR link-multimediasysteem geeft je toegang tot slimme Google-services*. Zoals spraakbediening om de temperatuur te wijzigen, je route uit te stippelen, te integreren met je huis, of je muziek te selecteren. Verder is de auto zeer ruim, uiterst comfortabel en voelt lekker luxe aan.

 

*Google, Google Maps en Google Play zijn merken van Google LLC.

Kadjar

toch graag een Kadjar?

Dat Renault geen Kadjar-modellen meer maakt, betekent niet dat ze niet meer te krijgen zijn. Rijd je graag in zo’n luxe en comfortabele Kadjar SUV? Bij de Renault-dealers zijn ze nog te vinden. Nauwkeurig nagekeken door Renault-experts, en klaar voor jarenlang rijplezier.

ontdek andere modellen