modellen

Nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric: lees de persreviews

17-12-2020

De nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric is nóg leuker. Vinden wij. Maar wat vindt de pers er eigenlijk van? Lees hier de mening van de meest toonaangevende titels.

100% elektrisch

Dat betekent geen uitstoot en goedkoper ‘tanken’ met een stekker.

Renault Twingo E-Tech 100% electric buiten rijden

'De fijnst rijdende TWINGO'

Onlangs mocht ook de vakpers de nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric testen en de meningen zijn lovend. Zo noemde AutoWeek de nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric na een uitgebreide test “een compacte stadsauto die vlot van zijn plek komt en lekker mee kan, waarschijnlijk de fijnst rijdende Twingo die we kennen.”

 

Bij AutoRAI TV ondervonden ze in hun review dan weer dat “de Renault TWINGO elektrisch nóg leuker wordt!” Daarnaast benoemen ze als sterk punt dat de nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric “ideaal is voor in de stad.”

 

Ook het AD heeft genoten van nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric: “een echte stadsauto, heerlijk wendbaar en je zoeft door het verkeer!”. Die vlotte rijervaring, daar kon ook ZerAuto.nl over meepraten. Zij noemen de nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric “de leukste Twingo waar wij ooit in gereden hebben.” Daarnaast roemt ZerAuto de elektromotor, waarvan ze melden dat deze “veel pit heeft” en “bovendien voor een geruisloze en comfortabele rit zorgt.”

 

Lees ook het blog van gastredacteur Tony Vos

 Twingo E-Tech 100% electric in de oplaadpaal

Betaalbaar elektrisch rijden

Autovisie benoemt dat “Renault vooruit heeft gedacht” met de nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric, die gebruik maakt van dezelfde basis als de gewone TWINGO. Daarnaast benoemen ze dat “Renault een aardige stap zet naar betaalbaar elektrisch rijden in het A-segment.”

 

Tot slot heeft ook Autowereld de nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric beoordeeld en zij merkten dat deze Twingo “nooit een hele nacht hoeft op te laden” maar dat “een uurtje opladen al behoorlijk zoden aan de dijk zet”. Autowereld genoot ook van de kleine draaicirkel en roemt daarbij ook het onderstel van de nieuwe Twingo E-Tech 100% electric

 

Kortom, de nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric is een compacte auto die lekker snel oplaadt én optrekt. De batterij van 22 kWh zorgt in de nieuwe Twingo E-Tech 100% electric voor een maximaal rijbereik van 190 km WLTP* en tot 270 km volgens de WLTP-stadscyclus. De kleine draaicirkel zorgt ervoor dat je nooit een krappe parkeerplek voorbij hoeft te rijden. De nieuwe Renault Twingo E-Tech 100% electric staat voor: de vrijheid van 100% elektrisch rijden, het gemak van altijd en overal snel opladen en het plezier van een Twingo

 

Lees ook het blog: Koploper in elektrisch rijden

Ervaar de stilte, de souplesse en rijden zonder uitstoot.

andere blogs

Meer weten over Renault?

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.