financieel

Wat is mijn auto waard: bereken je inruilwaarde

15-2-2021

Renault heeft goed nieuws voor je. Want bij Renault bereken je nu supersnel de inruilwaarde van je huidige auto. Profiteer van de voordelen!

Renault inruilwaarde berekenen wat is mijn auto waard

Wat is mijn auto waard? Dit is je inruilwaarde!

Je eigen auto inruilen kan nog weleens een hoop gedoe opleveren. Want wat is nou een goede prijs? En wie bepaalt dat eigenlijk? Bij Renault wordt de inruilwaarde van je auto berekend met de AutoTelex-inruilwaarde. Je ziet direct welke fantastische Renault-modellen er voor je klaar staan en welk bedrag jij voor je auto terugkrijgt. Probeer het gelijk en profiteer van een aantrekkelijk voordeel op je nieuwe Renault. 

 

Wat betekent dit voor jou?

WAARDEBEPALING VAN JE AUTO

Renault clio inruilwaarde wat is mijn auto waard waardebepaling

Indicatieve inruilwaarde van je auto

Bij het berekenen van de inruilwaarde van jouw huidige auto zie je ook gelijk van welke voordelen jij profiteert als je je droommodel hebt uitgekozen. Nieuwsgierig? Bereken dan nu de inruilwaarde van je auto. Let op: de bedragen zijn indicatief. Jouw dealer bepaalt uiteindelijk de definitieve waarde van jouw auto. De AutoTelex-inruilwaarde geeft je echter wel een goed beeld van de waarde van je huidige auto. Daarmee ga je dus goed de onderhandeling in.

Klaar voor de check?

VUL JE GEGEVENS IN EN BEKIJK WAT JOUW AUTO WAARD IS

RENAULT DOET JE EEN AANBOD

Wat is de inruilwaarde van je auto?

Heb je je favoriete, nieuwe Renault-model uitgekozen, dan zie je naast de inruilwaarde van je huidige auto gelijk hoeveel voordeel je ontvangt op je nieuwe Renault. Wil je ook graag je eigen auto inruilen? Geen probleem. Vul je gegevens in - kenteken, uitvoering en kilometerstand - en Renault geeft een goede indicatie van de inruilwaarde. Vervolgens profiteer je optimaal van extra voordeel op je nieuwe Renault door direct een offerte aan te vragen

Meer weten over Renault?