REINVENT TWINGO VOOR ZIJN 30-JARIG JUBILEUM

REINVENT TWINGO

VOOR ZIJN 30-JARIG JUBILEUM

reinvent Twingo - Renault

reinvent Twingo

Wendbaar, compact en populair: de Twingo is de perfecte belichaming van een auto voor het dagelijks leven volgens Renault. Recreatief, leuk, kleurrijk, praktisch en behendig: met de slogan "live the life that goes with it" heeft iedereen een eigen kijk op de interpretatie van de Twingo.

 

Nu nodigt Renault het publiek uit om de Twingo opnieuw uit te vinden met kunstmatige intelligentie (AI). In een transformatie van digitaal naar werkelijkheid brengt Renault een showcar tot leven, die rechtstreeks gebaseerd is op jullie ideeën.

het wordt jullie creatie

Vliegend, in het water, in de ruimte of gemaakt van chocolade

Van 1 februari tot 31 maart 2023 nodigen we het publiek uit om de Twingo naar eigen inzicht te creëren, te verbeelden en opnieuw uit te vinden met generatieve AI-tools, zoals Midjourney, Stable Diffusion en Dall-E. Door simpelweg een paar trefwoorden in te voeren, kunnen gebruikers deze zeer effectieve en toegankelijke beeldgeneratoren gebruiken om ongelooflijke beelden te creëren.

zo doe je mee

maak een afbeelding met behulp van AI

Gebruik simpele trefwoorden om verbluffende visuals te creëren. Vele gebruiksvriendelijke en krachtige tools maken dit mogelijk. Deze tools zijn onder meer:
 

 

vind jouw Twingo uit

Op de computer voer je trefwoorden in, bijvoorbeeld: blauwe Renault Twingo met vleugels. AI maakt hiervan een afbeelding. Je vertelt de machine wat hij moet maken, en de machine voert het uit. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

post je creatie op social media

Om deel te nemen post je jouw creatie op je favoriete platform met de hashtag #ReinventTwingo. Renault put inspiratie uit alle gedeelde creaties om de komende maanden een showauto te produceren. 

vier de 30e verjaardag van de Twingo

De iconische Twingo - Renault

De iconische Twingo

Het hier getoonde model werd officieel in 1992 gelanceerd. Dit is het tweede model dat vanaf 1991 van de productielijnen van de fabriek in Flins rolde. Terwijl andere merken vasthielden aan klassiekere ontwerpen, was de Twingo allesbehalve conventioneel. De auto was gebaseerd op gedurfde keuzes en had een enorme aantrekkingskracht. 

ontdek ook

50 jaar R5 - Renault

De R5 viert zijn 50-jarig jubileum

Vier de 50e verjaardag van de Renault 5 door te reizen tussen het verleden, het heden en de toekomst met onderweg enkele originele verrassingen! 

NFT - Renault

De Renault NFT-ervaring

Renault stapt in Web3 met zijn eerste NFT-collectie.

60 jaar 4L - Renault

60 jaar 4L

Een iconisch jubileum van één van onze meest iconische modellen!