Arkana SUV Renault - accessoires

accessoires
Renault Arkana

Arkana E-Tech full hybrid wit

accessoirecatalogus

maak jouw Arkana uniek

Van comfort en styling tot multimedia en extra veiligheid. In de accessoirecatalogus vind je alle accessoires waarmee je jouw Arkana kunt personaliseren. 

 

 

bekijk de accessoirebrochure

exterieur

Voeg een nieuwe dimensie toe

Personaliseer je Arkana zoals jij dat wilt.

Renault arkana achterbakspoiler

Kofferbak spoiler

Omarm de sportieve look van je Renault Arkana met speciaal ontwikkelde accessoires. De sportieve details aan de voor- en achterzijde kunnen extra worden benadrukt en vergroten het dynamische karakter verwijderen. Maak de avontuurlijke kant van jouw Arkana wakker door hem uit te rusten met elegante treeplanken die ook tijdens dagelijks gebruik extra bescherming bieden.

Renault arkana trekhaak

Trekhaak en fietsendrager

Vind de trekhaak die aan jouw behoeften voldoet. De trekhaak modellen die zonder gereedschap kunnen worden gedemonteerd, zijn vervolgens makkelijk op te bergen op de momenten dat je ze niet nodig hebt. Zo blijft de stijl van je Renault Arkana  behouden. Breng je fietsen verder met het opvouwbare en kantelbare fietsenrek. Heel slim, zodat jij ook nog makkelijk bij jouw kofferbak kunt, zelfs als je fietsendrager vervoert.

Renault arkana treeplanken

Sidesteps

Ga van de gebaande paden af met een styling die je overal mee naartoe kunt nemen. Een handig accessoire dat de toegang tot uw voertuig en het dak vergemakkelijkt. Ze beschermen de carrosserie ook tegen alledaagse kleine stoten.

interieur

undefined undefined

ontdek onze accessoires.

Renault arkana achterbak

Rubberen kofferbakmat

Bescherm de kofferbak van jouw Renault Arkana dankzij de antislip en waterdichte Easyflex-bescherming die zich aanpast aan de configuratie van de stoelen en achterbank en de volledige laadruimte bedekt. Modderige schoenen na een wandeling? Kies voor de flexibele, waterdichte en gemakkelijk te reinigen kofferbakmat. 

Renault arkana vloermatten

Premium of rubberen vloermatten

Zorg voor het interieur door te kiezen uit een reeks matten die aan alle behoeften voldoen: comfortmatten van textiel die duurzaamheid garanderen voor dagelijks gebruik, rubberen matten met hoge randen die beschermt tegen vocht en modder. 

Renault arkana interieur laadpunt

Draadloze oplader

Blijf altijd verbonden dankzij de draadloze oplader voor je smartphone. De oplader is fraai weggewerkt in het opbergvak van de middenconsole.

klaar om de weg op te gaan in de Arkana?

ontdek ook...

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
vanaf € 37.330,00
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric
vanaf € 38.370,00