R-TYRE

R-TYRE BANDENRenault Megane

R-tyre, R-banden, Renault Megane 100% electric

R-TYRE

perfecte band voor elektrische auto's

Vanwege het gewicht en direct beschikbare koppel stelt een elektrische auto hogere eisen aan banden. Daarom ontwikkelden wij R-TYRE, oftewel: R-banden voor Renault. Dit zijn banden die speciaal ontwikkeld zijn voor een 100% elektrisch voertuig. R-banden zijn grondig getest en voldoen aan strikte criterea op zowel veiligheidsgebied, dynamische rij-eigenschappen en energieprestatie.

unieke structuur

Voordelen van R-TYRE

De R-TYRE banden zijn te herkennen aan de 'R' in de band. Ze onderscheiden zich van de originele banden door hun unieke samenstelling en structuur.

De voordelen van deze banden? Absolute veiligheid, lange levensduur en optimaal rijcomfort.

R-TYRE Renault elektrische auto lange levensduur

lange levensduur

R-TYRE banden zijn geoptimaliseerd om het rijbereik van jouw auto te maximaliseren. Strenge controle op levensduur en slijtage heeft gezorgd voor banden met een extra lange levensduur.

R-TYRE Renault elektrische auto optimale prestaties

optimale prestaties

Ga zorgeloos de weg op, dankzij de optimale prestaties op het gebied van stabiliteit tijdens het remmen. Ook op wegen met weinig grip.

R-TYRE Renault elektrische auto rijcomfort

ultiem rijcomfort

Geniet extra van het heerlijke rijcomfort dat je van Renault gewend bent met R-TYRE: banden speciaal gemaakt voor jouw 100% elektrische auto. 

zomer, all season en anti-lek

welke band kies jij?

Ga voor de band die perfect bij je past. 100% zomerbanden afgewisseld in de winter met all seasonbanden? Of het hele jaar all season? Wil je ruimte besparen door geen reservewiel mee te nemen? Dan is de anti-lek band meer iets voor jou.

Renault megane e-tech electrisch rijden R-Tyre zomerbanden

zomerband

Wil jij 's zomers de perfecte grip voor jouw Renault Megane E-Tech 100% electric? Dan kies je voor een 100% zomerband. De band is zo gemaakt dat hij zich perfect gedraagt op heter asfalt tijdens de warmere dagen.

all-season

Geschikt voor elk seizoen: met de all-season banden rijd je het hele jaar door veilig en comfortabel naar jouw bestemmingen. 

sealant (anti-lek)

Anti-lek banden zorgen ervoor dat je kunt blijven rijden bij perforaties tot 5mm diameter.  Deze gaten worden direct gedicht, zodat je nog naar de dichtsbijzijnde Renault-garage kunt rijden om de band te laten controleren. Zo hoef je niet je reservewiel eronder te zetten.

meer weten?