video placeholder

RENAULT

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

rijbereik tot 450 km (WLTP)

vanaf

€ 36.370

bijtelling vanaf

€ 184 / mnd

private lease vanaf

€ 554 / mnd

operational lease vanaf

€ 509 / mnd

Megane E-Tech 100% electric optimum charge
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric

speciaal voor de zakelijke rijder

Renault Megane E-Tech EV60 130 pk

Optimum Charge Evolution

Maak nu gebruik van het speciale Renault aanbod voor zakelijke rijders en stap in de EV60 130 pk Optimum Charge Evolution. 


ENKELE KENMERKEN:

 • Fiscale waarde van € 38.300,-
 • Bijtelling vanaf  € 204 / maand*
 • Zeer compleet uitgerust met standaard:
  • adaptive cruise control
  • warmtepomp
  • automatische airconditioning
  • 12" OpenR Link multimedia en navigatiesysteem met ingebouwde Google Services
ontdek meer

bijtelling vanaf € 184 / mnd

Precies weten hoeveel bijtelling je gaat betalen? Maak gebruik van de bijtellingstool.

tarieven zakelijk leasen

pure sensatie

puur design

De Renault Megane E-Tech electric heeft de compacte carrosserie van een hatchback en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede shouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een zeer stijlvolle look. En met 20“ lichtmetalen wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterzijde en warm titanium accenten trekt hij de volle aandacht met zijn uitmuntende en originele design.

Renault Megane rijden?

Renault Megane E-Tech Electric - interieur stuur dashboard
  • openR en openR link: nieuwe generatie interfaces

   Met het nieuwe openR-scherm beschik je over één van de grootste ingebouwde digitale displays in dit segment. Het scherm biedt een ruimte van maar liefst 774 cm2 en is daarnaast een lust voor het oog. Bekijk haarscherpe beelden in hoge resolutie en houd de belangrijkste informatie op het instrumentenpaneel eenvoudig in het oog: snelheid, navigatie en laadniveau.

  • een totaal nieuwe rijervaring

   In de Megane draait het volledig om de bestuurder. De bedieningselementen zijn rondom het compacte stuur aangebracht om ruimte te besparen en veiliger te rijden. De nieuwe elektrische stuurbekrachtiging en het lage zwaartepunt van de auto zorgen voor nog nauwkeuriger rijgedrag.

  • extra ruimte

   Je hebt in de Megane E-Tech electric zeer veel ruimte. Het nieuwe dashboard is aanzienlijk verbreed. En omdat je geen versnellingsbak meer hebt, ontstaat er meer beenruimte achterin: 209 mm, en je hebt maar liefst 33l meer opbergruimte.

  • Smart car

   De Megane E-Tech electric beschikt over het openR link-systeem met Google-integratie*. Dit state-of-the-art systeem anticipeert op je behoeften en past zich beter aan jouw omgeving aan. *Google, Google Play, Android Auto en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC.

  • smart rear view mirror

   Schakel in één vloeiende beweging over van een traditionele achteruitkijkspiegel naar een uitgebreid camerabeeld dat gebruikmaakt van een achteruitrijcamerasysteem en een daksensor. Je hebt zo perfect vrij zicht, dat niet belemmerd wordt door lange passagiers of een volle achterbank.

Renault Megane E-Tech Electric - voorkant, dashboard, achterstoelen, bagageruimte

ergonomisch en ruim

Het exclusieve platform waar de Megane E-Tech electric op staat, heeft een volledig vlakke vloer. Er is extra binnenruimte dankzij de verbrede structuur en een nieuw, extra-smal openR-dashboard: zo heb je 209 mm meer beenruimte achterin, en 33 l extra laadruimte.

een exclusieve rijervaring

Het geheel nieuwe interieur is volledig ontworpen om het reizen extra comfortabel te maken. Neem plaats in de verstelbare stoel die optimale ondersteuning biedt en bedien het grote L-vormige openR-display met het grootste gemak.

modulair design en opbergruimte

Draadloze inductielader voorin, USB-C-poort achterin, opbergvak in het midden, 33 l opbergruimte in het midden en aan de zijkanten en 440 l aan bagageruimte.

pure technologie

Met Google-integratie: maak de connectie met jouw Megane.

Gebruik het openR link-systeem met Google-integratie*. Je kunt maximaal 5 accounts instellen. Je hebt toegang tot al je favoriete apps, zonder verbinding met je telefoon te hoeven maken. *Google, Google Play, Android Auto en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC.
Google Maps
Google Assistent
Google Play

*Google, Google Play, Android Auto en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

kwalitatief hoogwaardig geluid van Harman Kardon

Het exclusieve nieuwe Harman Kardon-systeem biedt een fantastische ervaring voor alle passagiers. Dit systeem levert in totaal maar liefst 410W aan geluid via 2 tweeters aan de zijkanten van het dashboard, 2 woofers in de voordeurpanelen, 2 tweeters en 2 woofers in de achterdeurpanelen en 1 subwoofer in de bagageruimte. Vijf verschillende soundscapes en Quantum Logic Surround™-technologie maken van muziek een onvergetelijke ervaring in jouw Megane.

Maximale veiligheid

De Megane E-Tech electric heeft 26 rijhulp- en veiligheidssystemen. En die garanderen een zorgeloze en comfortabele rit.

Renault Megane E-Tech Electric - rijhulpsystemen

rijhulpsystemen

Je rijdt intuïtief en soepel, met de 8 rijhulptechnologieën waarmee de Megane E-Tech electric is uitgerust.

Renault Megane E-Tech Electric - veiligheid

veiligheid

Intelligente rijhulpsystemen houden de verkeersomstandigheden in de gaten en waarschuwen je voor onverwachte gebeurtenissen op de weg.

Renault Megane E-Tech Electric - parkeerhulpsystemen

park assist

Is er nog plek? Met onze slimme en nauwkeurige parkeerhulpsystemen wordt parkeren een fluitje van een cent.

Renault Megane E-Tech Electric - elektrisch platform

360° innovatie

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 160 kWh. De geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis, volledig vlakke vloer en een laag zwaartepunt maken de auto uiterst wendbaar.

Meer autonomie

Aan boord regelt een warmtepomp met een thermisch managementsysteem de temperatuur van de passagiersruimte, de accu en motor. Wat de omstandigheden buiten ook zijn, je profiteert van een optimaal thermisch comfort.* *Standaard op Evolution, Techno en Iconic. Beschikbaar als keuze op de Equilibre.

Geavanceerde aerodynamica

Innovatieve aerodynamica helpt ook om de actieradius te vergroten. De beperkte hoogte, vormgeving van het dak, smalle banden, gewelfde bumpers en verzonken portiergrepen zijn designelementen die de efficiëntie verhogen.

6 goede redenen om elektrisch te rijden

Overal opladen: thuis, op straat en bij snellaadstations. 30 minuten laden geeft je tot 300 km extra actieradius ( i.c.m. 60 kWh batterij¹). ontdek meer
De Megane E-Tech 100% electric brengt je verder op weg met een rijbereik tot 450 km WLTP⁽1).ontdek meer
Thuis opladen kost zo'n € 5,50 per 100 km. Ook komt de Megane E-Tech 100% electric in aanmerking voor overheidssubsidie.ontdek meer
Bespaar met de Megane E-Tech 100% electric tot € 1.850,- op brandstof* per jaar, 23% op onderhoud⁽²⁾ en tot drie keer minder uitgaven per gereden kilometer⁽²⁾.ontdek meer
Bestel nu een gratis Mobilize laadpas voor opladen onderweg en laat Mobilize Laadoplossingen een oplaadpunt installeren bij jouw thuis.ontdek meer
De Megane E-Tech 100% electric geeft 100% rijplezier met zijn scherpe, nauwkeurige besturing, lage gewicht en laag zwaartepunt. Dit zorgt voor perfecte prestaties en wegligging.
Megane E-Tech 100% electric kofferbak

besparen met Megane E-Tech 100% electric

Bespaar met elektrisch rijden tot wel € 1.700 op brandstof* per jaar en tot 23%** op onderhoudskosten. Gebruik de simulator en bereken direct je besparing. Vul o.a. het aantal kilometers per jaar in, je geschatte verbruik en de huidige energieprijs.


Doe eenvoudig de berekening en ontdek jouw besparing met Megane E-Tech 100% electric

(1) Verschilt per versie volgens WLTP-cyclus, actieradius in de praktijk afhankelijk van de rijomstandigheden

 

* Brandstofbesparingsbeoordelingen worden door vergelijking vastgesteld met een compact voertuig in dezelfde categorie dat 8 verbruiktliter per 100 kilometer (“Tweebak en driebak compactsalon van 4,1 m tot 4,5 m”) gebaseerd op een gemiddeld jaarkilometrage van 15.000 kilometer. De brandstof en elektriciteitskosten worden berekend aan de hand van de gemiddelde tarieven in Frankrijk: € 1,9038/L en € 0,2024/kWh in februari 2023

 

.** Schattingen van onderhoudsbesparingen zijn gebaseerd op een vergelijking met daarin een compact voertuig met verbrandingsmotorsegment, gebaseerd op een jaarlijkse kilometerstand van 15.000 km over eenperiode van 3 jaar, inclusief motorolie verversen, oliefilters, cabinefilter en remvloeistof over de periode. Onder de voorwaarden van een onderhoudscontract voor 3 jaar/45.000 km

 

*** = Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 36,93%. Voor volledig elektrische voertuigen is de bijtelling tot een fiscale waarde van €30.000,- 16%, over de waarde vanaf €30.000,- bedraagt de bijtelling 22%

De auto opnieuw uitgevonden

Onze engineers hebben de Megane E-Tech electric een actieradius meegegeven van maar liefst 450 km* (300 km* met de 40 kWh-accu).

 

*Bereik bepaald volgens WLTP-procedure

Megane E-Tech 100% electric - laadoplossingen

laadoplossingen

Voor opladen thuis, op het werk of onderweg beschik je over een groot aantal mogelijkheden op maat. De Renault Megane E-Tech 100% electric wordt standaard geleverd met een Type 2, mode 3 Mennekes laadkabel. Deze kun je gebruiken voor je wallbox thuis of bij een publiek laadpunt.

onze laadoplossingen

simuleer de oplaadtijd en actieradius

Voer de informatie van je Megane E-Tech 100% electric in en schat de werkelijke actieradius van je voertuig. Ontdek ook hoe lang het duurt om je voertuig op te laden, afhankelijk van het type oplaadpunt en het laadpercentage dat je kiest.

blijf verbonden met je auto via My Renault

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker met behulp van de My Renault-app. Hiermee bedien je de auto op afstand vanaf je telefoon, zoals de status van je batterij checken, nabijgelegen laadpunten zoeken, laadplanner inschakelen, je route plannen en nog veel meer.

 

Naast je dagelijks te assisteren is Renault connected services ook bezig met nieuwe en verbeterde functies.

veelgestelde vragen

Heb je vragen over elektrisch rijden? We beantwoorden ze op de veelgestelde vragen-pagina.

speciale band voor elektrische auto's

R-TYRE banden zijn speciaal ontwikkeld voor een 100% elektrisch voertuig. Het resultaat? Complete veiligheid, lange levensduur en een optimaal rijcomfort. 

jouw Megane personaliseren?

versie

equilibre
vanaf € 36.370,00
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
 • 9" openR Link multimediasysteem Arkamis Classic audio en 4 speakers
 • bekleding stof EVA REC van gerecycled materiaal in grijs
 • buitenspiegelkappen in carrosseriekleur
 • lichtmetalen wielen 18"

100% elektrisch

nog meer megane

Bekijk onze verschillende financieringsaanbiedingen en alle accessoires die speciaal zijn ontworpen voor jouw toekomstige Megane E-Tech electric.

 Renault Megane E-Tech Electric - inruilen

inruilen

bekijk de inruilwaarde van jouw auto

jouw auto taxeren
 Accessoires voor de Renault Megane E-Tech Electric

accessoires

trekhaak, dakdragers en fietsdragers

bekijk alle accessoires
Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

groot gebruiksgemak, fijn rijden en snel laden

bekijk de review van de Megane E-Tech 100% electric

"... je merkt dat de filosofie achter deze auto enorm goed doordacht is", aldus de verslaggever. Volgens deze autojournalist levert die filosofie een wendbare, fijne en dynamische auto op. Groot gebruiksgemak, fijn rijden, goede connectiviteit én snel laden.

 

 • licht gewicht voor een elektrisch model
 • sterke elektromotor van 220 pk
 • actieradius van 450 km
 • high-tech interieur met duurzame materialen
 • 26 rijhulpsystemen

 

Daar komt nog eens bij dat de aandrijving van de Megane E-Tech 100% electric alleen maar bij de voorwielen zit, waardoor je achter maar liefst 440 liter bagageruimte houdt. Het complete plaatje ontdekken? Bekijk dan nu de video.

Renault E-Tech electric auto van het jaar 2022

uitgeroepen tot Auto van het Jaar

Het Nederlandse automotive medium Auto Review heeft de Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2022’.

Volgens de jury maakt het 100% elektrische model met zijn reeks positieve eigenschappen en betaalbaarheid de meeste indruk van alle nieuw geïntroduceerde personenauto’s in het afgelopen jaar.

 

Oordeel van de jury

“Een fraai uiterlijk en een hoogwaardig interieur bezorgen de Megane E-Tech electric alvast bonuspunten. De balans is goed. Hij oogt wel opvallend, maar niet protserig. Binnenin heeft de Megane een modern multimediascherm dat er hoogwaardig uitziet, maar ook fysieke knoppen voor de belangrijkste functies. En met een vanafprijs van € 38.370,- komen particulieren in aanmerking voor subsidie – een prettige meevaller.”

 

Kortom: bij de jury viel de auto goed in de smaak. Hoe zit dat bij jou? Ben jij klaar voor een winnende proefrit?

lees de test in Auto Review

* De getoonde uitvoering is tegen meerprijs leverbaar.