Wat is een hybride auto?

Stil, soepel, zuinig: ontdek de E-Tech modellen van Renault

baanbrekende E-TECH technologie

De hybride auto’s van Renault combineren een benzinemotor met twee elektrische motoren en een accu. We hebben onze unieke en baanbrekende E-Tech technologie ontwikkeld in samenwerking met de Renault F1-teams.

etech

efficiënter energiegebruik en slimmer schakelen

Als pionier op het gebied van elektrische mobiliteit, biedt Renault diverse hybride auto’s aan. Deze auto’s zijn beschikbaar als een volledige, zichzelf opladende hybride en als plug-in hybrid, waarbij je de auto met een stekker oplaadt. Wat je ook kiest: met een hybride auto verbruik je tot wel je wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor. Zowel op de snelweg als in de stad.

 

 

E-Tech technologie

 

De hybride auto’s van Renault zijn innovatief en exclusief. Onze ingenieurs hebben een eigen aandrijflijn ontwikkeld samen met ons Formule 1-team. De E-Tech technologie is intussen beschermd door 150 patenten. In elk van onze hybride modellen profiteer je van deze F1-technologie. En dat zie je terug aan het efficiënte en effectieve energiebeheer. Je legt nu nóg grotere afstanden (snel) af in de volledig elektrische modus.

 

e-tech batterij

Energie wordt teruggewonnen en opnieuw gebruikt

Duurzame mobiliteit voor iedereen beschikbaar maken. Dat is onze drijfveer. Met onze betaalbare auto’s maken we de (plug-in) hybride techniek toegankelijk voor een breed publiek. En intussen werken we hard aan vele andere hybride modellen. Modellen die, net als al onze hybride-modellen, rijplezier hoog in het vaandel hebben staan.

 

Ervaar het nu zelf. En boek een proefrit in een hybride auto Renault.

 

 

Geniet van het rijden in een hybride auto

Rijplezier in een hybride auto van Renault

Vanaf het moment dat je de auto elektrisch start, geniet je direct van de stilte. De technologie in onze E-tech-modellen zorgt voor prettiger optrekken en maakt het mogelijk om tot wel 80% van de tijd elektrisch te rijden. Voor optimaal comfort hoeven onze hybride auto's niet meer met een kabel te worden opgeladen en zijn ze voorzien van een automatische versnellingsbak.

ontdek hybride rijden

Verminder het verbruik met tot wel 40%

Kosten besparen met een E-TECH hybride auto

Verminder het verbruik in de stad met tot wel 40%, in vergelijking met auto's op een brandstof als benzine of diesel. De E-Tech-motor wordt aan de hand van regeneratief remmen (terugwinnen van energie) voorzien van elektriciteit, zodat jij extra ver kunt rijden en minder vaak hoeft te tanken.

besparen met hybride rijden

Profiteer van hybride technologie

Renault E-TECH Hybrid

Onze E-Tech-motor is beschikbaar op alle populaire modellen. Kies dus voor optimaal hybride rijden met het design en het vermogen van jouw favoriete model.

ontdek onze hybride modellen

Bekijk de video over E-TECH full hybrid

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

Hybride: balans tussen rijden op elektriciteit en benzine

E-Tech is de innovatieve en exclusieve technologie van Renault. De technologie wordt beschermd middels 150 patenten, is ontwikkeld in samenwerking met de Renault F1-teams én is gebaseerd op onze expertise op het gebied van elektrisch rijden.

In het E-Tech full hybrid-aandrijfsysteem wordt een benzinemotor gecombineerd met 2 elektrische motoren en een batterij. De hybride modellen hebben een automatische versnellingsbak en zijn efficiënt en effectief op het gebied van energiebeheer. Je legt nu nóg grotere afstanden af in de volledig elektrische modus.

Bekijk onze hybride modellen

  • full hybrid
nieuwe Clio E-Tech full hybrid
vanaf € 22.950,00
Captur E-Tech
vanaf € 31.625,00

Gloednieuw, maar toch nog een CAPTUR

Vragen over hybride auto's?

Hier vind je de antwoorden.