HIPPIE CAVIAR MOTEL CONCEPTAUTO home wild home

HIPPIE CAVIAR MOTEL CONCEPTAUTO

home wild home

Renault Hippie Caviar Motel

100% uitzonderlijk, 100% elektrisch

Met de Hippie Caviar Motel conceptauto kun je alles achterlaten en zo de natuur in rijden. Het exclusieve model is geïnspireerd op de nieuwe Renault Kangoo L2 E-Tech electric en staat voor ongeëvenaarde ervaringen dankzij een opvallend design dat raakvlakken heeft met de wereld van de buitensport.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

van nature verantwoord

100% elektrisch

De Hippie Caviar Motel conceptauto bereikt zelfs de meest afgelegen plekken. Dankzij het motorvermogen van 90 kW (120 pk) en de 45 kWh lithium-ionbatterij kan hij tot 2851 km afleggen.

 

Je kunt met slechts een half uur tussentijds opladen met de 80 kW DC snellader, daar nog eens 170 kilometer aan toevoegen.

1Onder voorbehoud van de WLTP certificeringstest.

100% elektrisch - Renault Hippie Caviar Motel

geen uitstoot, geen geluidsoverlast

Omdat de Hippie Caviar Motel showauto stil is en geen CO2 uitstoot, blijft de rust en de balans van zijn omgeving bewaard.

nog duurzamer

Een ander voordeel van het feit dat hij 100% elektrisch is, is dat de camper van een warmtepomp heeft. Daardoor is het verwarmingssysteem energiezuinig en heeft het vrijwel geen invloed op hoe ver het voertuig rijden kan.

gerecyclede materialen

kurken planken - Renault Hippie Caviar Motel

kurken planken

In de Hippie Caviar Motel showauto komen duurzaamheid, comfort en esthetiek op een bijzondere manier samen. Zo zijn de deurplanken bekleed met gerecyclede banden en ecologisch ontworpen kurk.

vloer gemaakt van gerecyclede banden - Renault Hippie Caviar Motel

vloer gemaakt van gerecyclede banden

Als extra element van duurzaamheid is het vloermateriaal volledig gemaakt van gerecyclede banden.

van nature een camper

De achterbank die wordt omgetoverd tot bed, een glazen panoramisch dak waardoor je de sterren kunt zien, en een opbergruimte die tot in het kleinste detail is ontworpen.

 

Jouw ideale metgezel voor road trips door de natuur.

Renault Hippie Caviar Motel - interieur
  • aanpasbare stoel
   aanpasbare stoel

   De passagiersstoel wordt een bed, waarop je je rust kunt pakken na een avontuurlijke dag. Dankzij het microsuède en neopreen kom je 's nachts volledig tot rust.

  • panoramisch glazen dak
   panoramisch glazen dak

   Het glazen dakraam van de Hippie Caviar Motel showauto bevindt zich recht boven het bed, zodat je je onder de sterrenhemel waant.

  • levensecht woongedeelte
   levensecht woongedeelte

   Werk rustig aan je bureau, ofwel het uitklapbare tafeltje, en luister naar muziek uit de in een speciale nis weggewerkte speaker van Bluetooth®. Zo voel je je echt overal thuis.

  • gecapitonneerde bank achterin
   gecapitonneerde bank achterin

   In het woongedeelte kun je even tot jezelf komen in een comfortabele stoel met zilverkleurige thermische stof geïnspireerd op kleding voor bergbeklimmers.

OP MAAT GEMAAKTE OPBERGRUIMTE

Voor buitensport heb je verschillende typen uitrusting nodig. De slimme opbergmogelijkheden bieden voldoende ruimte, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van de auto.

waterdichte bak aan buitenkant - Renault Hippie Caviar Motel
waterdichte bak aan buitenkant
opbergruimte buitenkant - Renault Hippie Caviar Motel
opbergruimte buitenkant
skirek - Renault Hippie Caviar Motel
skirek
innovatie en comfort - Renault Hippie Caviar Motel

innovatie voor meer comfort

De zeer brede zijschuifdeur is overgenomen van de nieuwe Renault Kangoo L2 E-Tech electric en is de breedste in zijn soort (830 mm). De stoelen, het stuur en de voorruit zijn verwarmd en zowel de klimaatregeling als het opladen van de batterij kunnen op afstand worden bediend. Prettig in extreme temperaturen.

ontdek ook ...

conceptcar - Renault

conceptcars van Renault

Beleef innovatie in de vorm van conceptcars die de route uitstippelen richting de toekomstige auto's van Renault.

Hippie Caviar Hotel conceptauto - Renault

Hippie Caviar Hotel conceptauto

Een groot dakterras, een uitschuivend extern bed, en 5-sterren roomservice met drones. De nieuwe elektrische showcar van Renault is een geheel nieuw soort camper.

4EVER Trophy Concept - Renault

Renault 4EVER Trophy Showcar

De 4EVER Trophy Concept staat voor simpele vormen, duurzaamheid, minimaal onderhoud, nul geluid en nul CO2-emissie tijdens het rijden.