HIPPIE CAVIAR HOTEL SHOWCAR

Een groot dakterras, een uitschuivend extern bed, en 5-sterren roomservice met drones. De nieuwe elektrische showcar van Renault is een geheel nieuw soort camper.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

Hippie Caviar Hotel-showcar: op reis met een vijfsterrenbeleving

HIPPIE CAVIAR HOTEL showcar

DE VIP-CAMPER MET SERVICES OP MAAT

Alt Image C29

hoogwaardige camper met een hippie-chic-design

Hippie Caviar Hotel heeft het krachtige en expressieve design van de nieuwste Renault Trafic. De leefruimte kreeg een witte betonlook en de cabine is uitgevoerd in rustgevend zeegroen (Almond Flakes).

Het dashboard met vlechtwerk-effect is geaccentueerd met een lederen rand. Het interieur voelt als een luxe hotelkamer, met veel natuurlijke materialen, zoals exotisch hout en natuurlijke linnen- en wolvezels.

Alt Image C29

luxe ruimte voor nomaden

In de leefruimte vind je een grote zitbank, die je kunt omtoveren tot in een comfortabel bed van 145 x 195 cm. In de relaxpositie op de bank is het fijn naar buiten kijken. De gordijnen beschutten je als het weer minder goed is en bieden privacy. In de 'gezelligheidsstand' zijn de bank en stoel naar elkaar gericht, zodat er een huiskamergevoel ontstaat.

Via de uitschuifbare trap kom je op het grote terras dat is uitgerust met een salontafel en twee flexibele rugleuningen.

Alt Image C29

speciaal voor die luxe ervaring

Hippie Caviar Hotel biedt een unieke, hoogwaardige ervaring met alle services die je in een 5-sterrenhotel mag verwachten. Bezorging van een logistieke container (douche, wc, elektrisch laadstation, etc.) op de plek waar jij wilt overnachten. Conciërge-diensten en roomservice bestel je online. Een drone bezorgt jouw wensen rechtstreeks op het dakterras of bij je ligbed.

De iconische estafette

renault estafette

meer dan 60 jaar succes

De Estafette-camper was enorm vernieuwend toen hij werd uitgebracht na een samenwerking met Sabem (Société Anonyme Bois Et Matériaux). De camper was al snel bijzonder populair bij surfers (die waren er destijds niet veel) en gezinnen met een liefde voor de natuur en avontuur. Deze camper uit de jaren 60 was uitgerust met zitbanken die je ook als bed kon gebruiken, een keukentje, een koelkast en een verwijderbare tafel. Je zag ‘m regelmatig voorbijkomen op de Europese wegen.

Met z’n vlakke vloer, onafhankelijke wielen, kleine draaicirkel, moderne cabine en slimme schuifdeur was de Estafette destijds erg vernieuwend. Het was een compleet nieuwe kijk op de traditionele bedrijfswagen. Om te beginnen werd er gebruikgemaakt van prachtige oranje, gele en blauwe kleuren. Bovendien was de Estafette enorm veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

De trendy camper van toen is nu opnieuw populair aan het worden. De iconische stijl van toen spreekt nog altijd veel mensen aan.

ontdek ook

4EVER Trophy Concept - Renault

Renault 4EVER Trophy Showcar

De 4EVER Trophy Concept staat voor simpele vormen, duurzaamheid, minimaal onderhoud, nul geluid en nul CO2-emissie tijdens het rijden.

Hippie Caviar Motel conceptauto - Renault

Hippie Caviar Motel conceptauto

100% uitzonderlijk, 100% elektrisch. Met de Hippie Caviar Motel conceptauto kun je alles achterlaten en zo de natuur in rijden. Het exclusieve model staat voor ongeëvenaarde ervaringen, dankzij een opvallend design dat raakvlakken heeft met de wereld van de buitensport.

RENAULT SCENIC VISION

Renault concept cars

Ontdek alle uitzinnige concept cars van Renault en de visie van Renault op mobiliteit van de toekomst.