Renault TALISMAN

de Renault Talisman is uit productie: ontdek de alternatieven

Ben jij op zoek naar een ruime en comfortabele gezinsauto? Bekijk de alternatieven voor de Renault Talisman en boek een proefrit.

Renault Talisman uit productie

Als fabrikant van auto’s kunnen we een grote bijdrage leveren aan een schonere, duurzamere wereld. We ontwikkelen steeds meer elektrische en hybride modellen. Daarbij worden onze traditionele motoren steeds schoner. De focus op duurzaamheid betekent ook dat we afscheid gaan nemen van sommige modellen. Gelukkig gaan luxe en topprestaties prima samen met schoner rijden.

Arkana E-Tech Hybrid

Arkana E-Tech full hybrid

De elegante SUV met sportief karakter

De Renault Arkana E-Tech full hybrid is een ruime SUV met sportieve looks. We gaven de Arkana een interieur van topklasse en een hoogwaardige afwerking. Een auto waarmee je zakelijk voor de dag kunt komen. En met z’n grote bodemspeling en krachtige aandrijving maak je met gemak een avontuurlijke rit over ruig en modderig terrein.

Megane Estate Business plug-in-hybrid

Megane Estate

Ontdek de veelzijdigheid van de Megane Estate

De Megane Estate is inmiddels een zakelijke klassieker. Al jaren biedt de Estate een perfecte mix van design, comfort en veiligheid. En zoals je van ons mag verwachten, is de Renault Megane Estate voorzien van de nieuwste technologie om de veiligheid en het rijplezier van de zakelijke rijder te verhogen.

Talisman

toch graag een Talisman?

Dat Renault geen Talisman-modellen meer maakt, betekent niet dat ze niet meer te krijgen zijn. Rijd je graag in zo’n complete, comfortabele Talisman? Bij de Renault dealers zijn ze nog een paar te vinden. Nauwkeurig nagekeken door Renault experts, en klaar voor jarenlang rijplezier.