Renault TALISMAN Estate - Stationwagen voor gezinnen

de Renault Talisman Estate is uit productie: ontdek de alternatieven

Ben jij op zoek naar een ruime en comfortabele gezinsauto? Bekijk de alternatieven voor de Renault Talisman Estate en boek een proefrit.
Megane Estate Business plug-in-hybrid

de Megane Estate

Ontdek de veelzijdigheid van de Megane Estate

De Megane Estate is inmiddels een zakelijke klassieker. Al jaren biedt de Estate een perfecte mix van design, comfort en veiligheid. Uiteraard is de Renault Megane Estate voorzien van de nieuwste technologie om de veiligheid en het rijplezier van de zakelijke rijder te verhogen.

Arkana E-Tech Hybrid

Arkana E-Tech full hybrid

De elegante SUV met sportief karakter

De Renault Arkana E-Tech full hybrid is een ruime SUV met sportieve looks. We gaven de Arkana een interieur van topklasse en een hoogwaardige afwerking. Een auto waarmee je zakelijk voor de dag kunt komen. En met z’n grote bodemspeling en krachtige aandrijving maak je met gemak een avontuurlijke rit over ruig en modderig terrein.

Talisman Estate

toch graag een Talisman?

Dat Renault geen Talisman-modellen meer maakt, betekent niet dat ze niet meer te krijgen zijn. Rijd je graag in zo’n complete, comfortabele Talisman? Bij de Renault dealers zijn ze nog te vinden. Nauwkeurig nagekeken door Renault experts, en klaar voor jarenlang rijplezier.