Renault TALISMAN Estate - Stationwagen voor gezinnen

De Renault Talisman Estate is uit productie: ontdek de alternatieven

Ben jij op zoek naar een ruime en comfortabele gezinsauto? Bekijk de alternatieven voor de Renault Talisman Estate en boek een proefrit.
Megane Estate Business plug-in-hybrid

de nieuwe Megane Estate Business plug-in-hybrid

Ontdek de veelzijdigheid van hybride rijden

De Megane Estate is inmiddels een zakelijke klassieker. Al jaren biedt de Estate een perfecte mix van design, comfort en veiligheid. De nieuwe, schonere Megane Estate plug-in hybrid combineert een soepele 1.6 liter benzinemotor met twee elektrische motoren. Op die manier verlaag je je uitstoot. En zoals je van onze speciale business edities mag verwachten, is de Renault Megane Estate Business Edition voorzien van de nieuwste technologie om de veiligheid en het rijplezier van de zakelijke rijder te verhogen.

Arkana E-Tech Hybrid

Arkana E-Tech Hybrid

De elegante SUV met sportief karakter

De Renault Arkana is een ruime SUV met sportieve looks. We gaven de Arkana een interieur van topklasse en een hoogwaardige afwerking. Een auto waarmee je zakelijk voor de dag kunt komen. En met z’n grote bodemspeling en krachtige aandrijving maak je met gemak een avontuurlijke rit over ruig en modderig terrein.

Talisman Estate

toch graag een Talisman?

Dat Renault geen Talisman-modellen meer maakt, betekent niet dat ze niet meer te krijgen zijn. Rijd je graag in zo’n complete, comfortabele Talisman? Bij de Renault dealers zijn ze nog te vinden. Nauwkeurig nagekeken door Renault experts, en klaar voor jarenlang rijplezier.

Ontdek ook ...

Arkana
Arkana
vanaf € 37.585,00
Megane Estate
Megane Estate
vanaf € 37.335,00