Langer garantie met GarantiePlus van Renault

Zorgeloos blijven rijden? Garantie Plus biedt zekerheid.

GarantiePlus geeft je de zekerheid dat je, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan.

Wat zijn de voordelen van GarantiePlus?

GarantiePlus op een rijtje:

 

  • Geen onverwachte kosten na afloop van de fabrieksgarantie, maar tot 5 of soms wel 6 jaar zekerheid.
  • Enkel ervaren Renault-technici die jouw reparaties uitvoeren.Uitsluitend gebruik van originele Renault-onderdelen. Veiligheid en garantie blijven intact.
  • GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop over naar de volgende eigenaar: gunstig voor de inruilwaarde.
  • Gratis Renault Route Service in vrijwel heel Europa, bij elke Renault-dealer.
  • Na het afsluiten van GarantiePlus ontvang je een bevestigingsbrief. Vanaf dat moment is je GarantiePlus geldig in vrijwel heel Europa. Bij elke Renault-dealer kun je nu dus terecht voor jouw garantiewerkzaamheden.
Alt Image C29

GarantiePlus afsluiten

Is je Renault ouder dan 1 jaar, dan sluit je GarantiePlus online af. Is je Renault jonger dan 1 jaar? Dan sluit je GarantiePlus extra voordelig af bij je Renault-dealer. Wacht dus niet te lang. 

Alt Image C29

Wat is Garantieplus

Met GarantiePlus verleng je de fabrieksgarantie van jouw Renault. Of je de garantie kunt verlengen is afhankelijk van het model. Voor de Koleos, Talisman, Talisman Estate en Espace is het niet mogelijk om extra verlengde Garantie af te sluiten.  Voor de overige modellen kan je tot 2 maanden voor het einde van de fabrieksgaranie, GarantiePlus afsluiten. Dit betekent dat je GarantiePlus kan afsluiten tot je auto 22 maanden oud is.

Is jouw Renault ouder dan een jaar?

Downloads

Hoe kunnen we je nog verder helpen?

Nog iets nodig?

Renault biedt je ook ...

Renault - Extension de garantie

Pechhulp

Renault Route Service

Renault - Extension de garantie

Verzekering

Renault autoverzekering

Renault Autoverzekering

Onderhoud

Onderhoudsbeurt